Nightflier
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.03.2011
- Poena
- 169
I gigatron je na svom sajtu izbacio transformer - za 50 hiljada.
E to je već veoma lepa vest.
I gigatron je na svom sajtu izbacio transformer - za 50 hiljada.
... Mozda je moguce da se problem prevazidje overklokovanjem procesora (kakva ideja) za sta su se, koliko vidim, vec pobrinuli likovi sa XDA developer foruma; CPU radi rock-solid na 1.2 GHZ, a neki su svoje transformerse dogurali do 1.4 pa i 1.5 GHz.
...
Dakle, zaključak je da se Transformer ne isplati kupovati bez tastature.
Јесте да га је некад цим носити (као што је цим носити све сем самог уређаја), ал' није као да не постоје microUSB-USB адаптериPa zakljucak je taj ukoliko ti je neophodan usb. Ima sigurno mnogo njih kojima ne treba ni tastatura ni usb i onda im je naravno isplativije da uzmu model bez tastature koji je i dalje zmaj od tableta.
+1Što, kao slučajno su zaboravili da stave usb na tablet. Ne, nego baš zato da se ne isplati kupovati transformer bez tastature.
Što, kao slučajno su zaboravili da stave usb na tablet. Ne, nego baš zato da se ne isplati kupovati transformer bez tastature.
I ja sve mislim da je to u pitanju ali nekako mi opet nelogicno da je to bas razlog.
Nelogicno mi je jel sam siguran da bi ukupan broj prodatih primeraka bio znatno veci da su npr stavili jedan usb na sam tablet a eventualno jedan dodatni na dock ali mozda gresim.
Mada ne znam ni koliko je taj usb ogranicavajuci za siri krug korisnika. Ja sam (valjda) napredniji korisnik pa me eto za desetak dana koriscenja nije jos povuklo da nesto ukljucim u taj usb.
Transformer jeste zmaj od tableta, ali ograničen je memorijom. Sa usbom funkcionalnost mu je neuporedivo veća i u kombinaciji sa prenosnim hddom postaje difoltna opcija za ultimativni multimedijski prenosni uređaj. Bez usba mi je daleko manje zanimljiv - to jest, bez prenosnog hdda. To je zapravo jedino zbog čega mi je ta tastatura realno potrebna.
I kad ga uporedis sa ipad2 sta si dobio a sta izgubio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari