Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Samo me brine da ne bude 'rFactory' fizika, jer vidim da radi ovaj mod u isto vreme i za rF i rF2 :(

Nema sanse, AC totalno drugacije kapira fiziku.

I ova Monaco konverzija je odlicna, sa AC grafikom i dok juris brz krug, ni ne provaljujes zastarele teksture, dok ne bude gotova ona verzija od nule sto se pravi, ovo je totalni vrh za voznju.. Stavio sam link u klipu.

Poslednja izmena:
Resio da probam ovakav setup konacno, mnogi ovako voze, i kad se malo priviknes odlicno je! Znaci sto pribliznije dozivljaju (koliko moze sa jednim 23" monitorom) da je moj pravi volan na istoj razdaljini koliko bi i bio u stvarnosti.
Stavio FOV na 41, monitor mi je udaljen jedno 10-ak cm od kraja postolja volana, i spustio sam stolicu svoju. A sa onboard settings aplikacijom priblizio sediste i namesito fov.

Ovo gubi poentu ako je tv/monitor udaljen, mora pravi volan da prekrije mesto gde bi bio virtuelni.. Na slici sam malo vise spustio telefon pri slikanju, nije bas ovako dok vozis odnosno ne prekriva volan monitor ovoliko.. Vozicu par dana ovako da vidim koji je fazon, za sad mi se jako svidja..

Poslednja izmena:
Ne moze biti realno kada imas koliko.. jednu šestinu windscreen površine. Gdje je periferni vid prozora na vratima.

Bez 3 32" monitora ne vidim poentu raditi taj blend in kada je nemoguce izvesti. Ako je tebi dobro, super ali iskreno mislim da se bez porebe patiš. Sacekaj Oculus.

A ovo sam vec postavljao, ovo je vec pošten racing diy: https://www.youtube.com/watch?v=B41Pw8w6-VU

Stoji.. mada je potapanje (google translate od Immersion :D) dosta vece, jer mnogo vise deluje kao da si stvarno u kolima.. A preko levo/desno tastera bacas pogled kad treba na delove koje ne vidis..

Mislio sam na periferni vid radi osjecaja.. mozda valja tako, nisam probavao a ako ti se da, ti samo potapaj.. haha..

By the way, I'm having a blast:

[youtube]l-0htYhyxNA[/youtube]

Ima download link za taj Lotus u opisu videa a custom suzuka je perverzija. Odlicno odradjena. Upravo naletih i na ovu formulicu, bolji model bolji zvuk:

http://www.mediafire.com/download/72i146fp9fctthe/F2014.7z

Da ne budem da vozim sa plafona, sa kokpit kamerom se ne vide ruke iz nekog razloga pa sam snimao sa te pozicije, inace furam ovako: http://pokit.org/get/img/160f7b0000855709dc6c438c24f59203.jpg

A na toj drugoj formuli se vide ruke iz kokpita te je bolji model volana ali bas sada naletio na link pa nisam dugo testirao. Postavim video kada je izvozam.

[youtube]qN4WFwDJtck[/youtube]

Maserati Grand Turismo

nlgxtdxb1d8xbt3zg.jpg

2q0nssl6c3tcc6lzg.jpg

8wqos75rdl2297mzg.jpg

https://mega.co.nz/#!gl0UybSb!reFKcn5f_1Cf_TWe5WfWjpexOZM3-ThBACYSD8pbgXU

Solitudering V0.9e (GERMANY)

http://actraxx.blogspot.ie/2014/12/download-ac-solitudering-v09e-germany.html

za taj maserati gt nisam mogao da se nacudim koliko je lep auto u stvarnosti (lepsi od Aston martina dbs).

@glenn: jel si proverio da li radi drs i kers (ili kako ga sada vec nazivaju)?

Ovo su flat custom modeli. Ne znam cak ni kako je otpor zraka odradjen ali nema opcija ni za DRS ni za baterije/kers. Ako bude neki noviji F1 model od kunosa, mozda nam i ponude te opcije.

Mozda je na gamepadu svaki auto slican nemam pojma, al ovi ripovi sto kacis su uzas glenn :) Maserati recimo je bas los. Ocigledno ovde vecina fura pirata pa ni ne prati AC forum.. tamo se razvijaju i nalaze modovi vredni skidanja, i pratis progres i znas sta da ocekujes. Ovi ofrlje pokusaji sto odrade samo copy/paste iz druge igre ne treba bas kaciti ovde..

Juce je izasao Broadspeed jaguar xj12c 1977, neverovatno dobro odradjen.. Kao i Mini Cooper danas.

Što se formula tice, nema neke alternative od ove dvije jer su ingame formulice dosta sporije. Sto se maseratija tice, nisam ga vozao, samo probao. Skuzio sam i ja poslije da su ovo neki ripovi zbog tekstura ali ako se nekome da zezati, ne škodi. Nije must have.

Naravno.. i meni je a i tebi ista fizika. Nisam ni rekao da su modeli spot on. Cisto zabave radi. Forum sam do prije dva dana pratio dok mi ga nisu blokirali jer imam narodnjaka pa sma pratio i modove a bio sam ostavio igru pa nisam ni planirao o kupovini. U medju vremenu vozao Race Room RE.. vratio se na corsu sa ovim F1 modelima.

mislim da je prvi auto koji ce moci da koristi kers mclaren P1 i to su zvanicno izjavili u Kunosu, pa zbog toga pitam, interesovalo me je da li je podrska implementirana.

@boris , pmenuti jaguar stvarno dobro izgleda al , po meni, ne bi trebalo da se releasuje nista pre verzije 0.5. najezim se kad vidim 0.1 ili 0.3 xD

Znas da ne preporucujem nista lose :) Stavljaju te brojke bez neke logike, fizika mu je bukvalno u skoro finalnom stanju.. opasno dobar za voznju.

Seat Leon EuroCup 2014 v1.0 Released for Assetto Corsa

Seat Leon EuroCup 2014 for Assetto Corsa
Version: 1.0

Mod : Scratch-made model by Tamas Pongracz (Tommy78)

Known issues : When you race with AI, be careful after the start procedure, because
they are starting slowly.

Features : Contains almost all currently features, such as animations (driver, door, wiper), damage system, FMOD sound
Contains the 2014 real liveries (38)

Credits : 3D model and textures: Tamas Pongracz (Tommy78)

Physics: Tamas Pongracz (Tommy78)

Sound: Lukas Möllmann

Liveries:
Krisztián Terényi (Kopi) 18 – /T.Mourgues, G.Wéber, M.Hernandez, J.Briche(white), M.DeDiego, M.Baus, S.Kox, F.Rueda, J.Oriola, A.Carbonell, M.Giao, T.Fjordbach, A.Martinez, M.Pellegrini, S.Zanini, L.Veglia, E.Bus, J.Monroy/
Tamas Pongracz (Tommy78) 19 – /J.Schmarl, P.Rosell, A.Vinyes, M.Lalusic, J.Briche(blue), S. comini, D.Bulatovic, P.Foglio, J.Font, N.Tóth, F.Ficza, H. Arruabarrena, M.Jensen, P.Ward, S.Stahl, R.Ferri, L.Sanz, A.Pellinen, J.Vinyes/
Dominik Kiss 1 – /S.Paulsen/

Physics test: Ferenc Ficza, Norbert Tóth, Ákos Keszthelyi (Gadfly),
Attila Borbély (Voodoo), Gilbert Poszmik (Gilberto), Péter Rigó (Ginger17), Péter Retkes (RPeti)

Promo Videos: Ákos Keszthelyi (Gadfly)

Special Thanks to:
Stefano Comini, Thibaut Mourgues, Ferenc Ficza, Norbert Tóth, Gábor Wéber

Download links:
Seat Leon EuroCup 2014 v1.0 – mirror1 (mediafire)

Seat Leon EuroCup 2014 v1.0 – mirror2 (gamefront)

Seat Leon EuroCup 2014 v1.0 – mirror3 (Zippyshare)

Mod je stavljen na server(password je nk), staza SPA, pa da probamo

Poslednja izmena:
Markomaniax Ovo su, kako Boris kaze, neki ko zna odakle portovi. Cisto modeli koji solidno izgledaju i to je to. Meni zabavno onakvo jurcanje cisto da se zabavim ali nisu toliko kompleksni da imaju implementaciju kersa ili drs-a.

Kao i ovaj Volvo ali mi je i on igriv na svoj nacin:

[youtube]ArpudX7eX5E[/youtube]

Poslednja izmena:
ma znam Glenn , vidi se tacno koji mod je zvanican i uradjen od nule za igru ;)

nego eto , video sam jos davno u kontrolama drs i kers ali sam isto tako video da jos nisu implementirani.

bravo Enter za Seat Leon , cekao sam punu verziju , to ce da se overi veceras.

Nesto nije u redu sa seatom, razvaljuje mi volan i generalno je ffb uzas. Aj javite kako je vama sa istim volanom (dfgt) ili s drugim..

Nasao sam najbolji kombo, ako hocete nekom da demonstrirate AC u najboljem svetlu, to je to :)

Lozim se na neravnine najstrasnije. Isto se moze reci i za staze u AC. :d

vrlo , vrlo uskoro :)

[YOUTUBE]DWdCFHorLeI[/YOUTUBE]

My body is ready

razbili ga! steta samo sto neki amer vozi , sudeci po promenama brzina (u prvom delu klipa). :)

Valjda ce da izbace do nove godine :) Posle ovoga tesko je suzdrzati se i dan-dva a ne probati :)

Obecali su pre ili na dan katolickog bozica. (mislim da je namerno tako menjao brzine da pokaze zvuk :) )
A sutra izlazi nocna i dnevna verzija Yas Marine.
Pre neki dan izasao novi Donington 1.06, sad i sa National layoutom, koji je po meni bolji, Paul Ricard savrsenstvo od staze i u 0.4.1 verziji.. Sipanje kvalitetnih modova i samo se gomilaju sati provedeni uz AC, a nije jos ni zvanicno izasla, niti sam se upustio ozbiljnije u multiplayer :)

Poslednja izmena:
Da li slucajno postoji neki fix za slowmotion problem prilikom opterecenja procesora prilikom AI utrke ? Procesor nije opterecen max out ali javlja da je doslo do 95% i tada igra ide barem 2x sporije i ako imam 70+ FPS.

Nema mi bas smisla.

Poslednja izmena:
Pazi ga Lozac vrsni poznavalac aka patika i markica master :):)

Vrh Dno