Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Jos da se vozi nocu :)

Ovako nesto? :)

vZERc3.jpg

YOFva5.jpg

Pa to :)

Izasla Miura.

Uh, predobra je :)

Jedan lapic sa Miurom.. ja ne verujem sta ljudi rade za dzabe, moracu da pocnem da im doniram, placam glupe aplikacije za telefon, a ovakvi ljudi to stvarno zasluzuju.

Uhm fizika socnija od najsocnijih Banjaluckih cevapa. :p

Offtopic ali moram da ukažem na grešku :D Ne pominji hrani u ovo doba, pogotovo ne ćevape!

Mora da se overi veceras miurra na ovome :)

Odlican je Barbagallo, juce sam probao, od nule napravio i nije ni bila tema sa progresom, samo bam, gotovo! :)

Nova verzija sa V12 zvukom i jos par poboljsanja, mnogo perverzno..

Prvi klip zvuci kao preslikana Chevy-jeva V8-ica iz tog perioda, dok su se u drugom vec potrudili da skinu Bizzarrinijev cuveni V12, koji se toliko dugo pakovao u Lamboe. :) Doduse, ima jos mnogo da se radi na zvuku. Evo kako zvuci u originalu:

[YOUTUBE]KNLW4n0IYbA[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
da , samo sto meni nekako vise zvuci kao skyline GTR :d ...good sound tough. mislim na borisov klip.

Prvi klip i jeste sa V8 placeholder zvukom, sad je tek V12, i to tek probna verzija :)

A bre sta ovo kacis :) Prevara od sajta a i modova, skoro sve su ripovi iz drugih voznji poput Forze, bez imalo truda i sa ocajnom fizikom.. Pazi kad su i Sierru RS500 stavili ovde i naplacuju ga! A mod je besplatan i ima tema na AC forumu..

*** moja greska , i delovalo mi je sumnjivo , al me popali NSX-R *** :d

Sinoc vozio 0.8.5 verziju Miure, au koliko mod kida. Fizika nikad socnija, zvuk nikad brutalniji, mozda i jedan od najboljih soundsetova ikada. Samo malo da srede semplve preko 6-7k obrtaja i bice perfekcija. Sinoc izaberem Lambo, uzmem Spa, dam gas i svr*im! :D

Nego Borise, koja podesavanja koristis za saltanje brzina? Ja sta god da stavim, uvek imam neki grozan delay od pola sekunde, pogotovo na Miuri. Znaci stavim auto-clutch, Miuri treba sekunda da presalta u sledecu, a kod tebe u klipu instant sa nekim blagim prelazom kao da je automatic, nista ne kontam. I pride kada stavim auto clutch i promenim u sledecu, uvek se cuje ono krcanje kao kada saltas bez kvacila.

Poslednja izmena:
Posto sam sa dve pedale, Automatic clutch i automatic throttle blip, i ne pustam gas pri promeni na gore.

Poslednja izmena:
tebra , uzmi vise nesto sa 3 pedale i palicom menjaca , za**** da vozis takve mahine kao formulu , you are missing all the fun (narocito kad savladas heel n toe) :)

Meni je hell n toe mazohizam i mucenje. NEkoliko puta sam sebi zakazivao trening sesije ne bi li naucio da vozim kao u RL, i svaki put se vratim na auto clutch, pa u zadnje vreme cak na leptir. Previse je frustrating, a za uzvrat ne dobijam nista, samo mnogo vise prolivenog znoja za isti osecaj. Doduse Miuru sam sinoc pikao sa kvacilom i shifterom, it's a real deal, ne vredi drugacije. :) U brzinu nize shiftam tamo sto blipujem gas da potrefim rpm, yebo kvacilo. Kocenje levom rulez.

Poslednja izmena:
Nije mi vredno duplo vise kinte.. Pogotovo sto raspored pedala nije idealan za heel & toe na Logitech volanima, to moze na jos skupljim modelima gde mozes da podesavas pojedinacno gde koja pedala stoji. Petrolicous YT kanal mi je malo vratio ljubav prema 'H' menjacima, samo u oldtajmerima mi i ima smisla, u novijim kolima mislim da 'H' treba da ode u zasluzenu penziju, nista ne doprinosi voznji, samo smara i manje je bezbedan (sklanjas drugu ruku sa volana svaki cas..)
Btw ogromna preporuka za subscribe na pomenuti kanal :)

Poslednja izmena:
Ja sam izvadio pedale iz kucista i mount-ovao ih naopacke na zadnju dasku stola, i malo ih priblizio i podesio visinu. Sve se moze modovati kad se hoce. :)

kakav mazohizam bre , kad se nauci (treba malo frustracije) posle je sve ostalo truba. ovi digitalni automobili mi se i ne voze , osecaj mi deluje malo bolji od grid-a , jer se smorno dobro ponasaju :)

Stvar ukusa, a mozda i godina. Od kako sam zagazio u 30te (pre 5 godina) nemam zelju da se rvem sa volanm i pedalama toliko, zato mi vise leze noviji automobili Miura dobro dodje da se razbije monotonija.

Ako jos neko pika sa gamepadom, kako upalih igru zezam se sa komandama za gamepad pa mislim da sam ova podesavanja pogodio i da je ovaj settings to to. Jedino je vožnja shitty jer ne vozam formule a nisam odavno vozio na silverstonu.

[youtube]x4eBEbADkcs[/youtube]

Možda bi se trebalo ponekad naštelovati speed sensitivity u zavisnosti od vozila jer pod odredjenom brzinom i pod odredjenim uglom neces moci smotati onoliko koliko grip dozvoljava. Ali sa ovih 78% sam poprilicno zadovoljan. Vecina auta prolazi ok i sa 100%.

Da ne bude zabune, i dalje je to par svjetlosnih godina od volana.

Jedna od najboljih staza , po mom misljenju , sada dostupna kao 0.3 verzija :)

[YOUTUBE]YiwFcmF9Q9E[/YOUTUBE]

Doobra, ogromna promena od prosle verzije koju sam probao, trava je i dalje previse psihodelicna, nadam se da nije finalna.. zato su drveca vrh.

Jos jedan ozbiljan mod, izlazi 15-og decembra.

Pravi auto za ligu.

Nazad
Vrh Dno