Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Naso sam jos bolji mod :)

Najbolji rezultati sa saturacijom izmedju 65 i 75%.

Prilozi

• Pitone PPF beta.rar
    9.8 KB · Pregleda: 23
Poslednja izmena:
Ovo već izgleda dobro :)

Da..

malo novina:

15127248493_eb3bde2c7f_o.jpg

15547778097_6a5aae66eb_c.jpg

15546520150_e43f4d9924_h.jpg

Prilozi

• 15546520150_e43f4d9924_h.jpg
    15546520150_e43f4d9924_h.jpg
    637.8 KB · Pregleda: 56
Nisam imao pojma da igra podrzava 3d. Probao sinoc bezveze kad ono brutalno :) Nema nikakvih problema odlicno su odradili osim duplo manje frejmova frejmova :D

dobro izgleda. e sad uporedi onaj "grid" sa ovim pa kazi koliko je ono "realno" :p

Meni nece da prihvati ovaj efekat, prekopirao sve al ne vredi... A bas izgleda u u fulu :(

Meni nece da prihvati ovaj efekat, prekopirao sve al ne vredi... A bas izgleda u u fulu :(

Koji korak preskaces? :) Onaj PPF Beta.ini (u filters folderu, jedini fajl), prekopiras u My documents/assetto corsa/cfg/filters. Znaci to je PP efekat, koji posle izaberes u igri.

A onaj 'assetto corsa' folder prekopiras u: program files/steam/steamapps/common/. Znaci ako ti trazi overwrite znaci da si ubo folder.

Ovo su basic koraci koriscenja kompa :p

Poslednja izmena:
Ima nesto drugo Borise. Kod mene recimo u steam folderu AC stoji u cfg folderu folder sa nazivom "filters" a ovaj kad skines se zove "filter". Kada kopiras u stvari dobijes dva foldera jedan filter a jedan filters. Samo treba rucno da prekopira ini fajl i prebaci sam u filters folder i onda ce mu se pojaviti u igri ( makar je kod mene bio slucaj i ja sam se zapitao gde se dede preset ). Izvinjavam se ako sam malo nejasan :)

Poslednja izmena:
Pa dajte malo mozdanih vijuga uposliti, jbmu. :D

Da, covek je pogresno nazvao folder, al vec sam nekoliko puta pisao gde sta, stvarno nije pretesko :)

Daubster mi je radio, al ovaj nece...

Borise, koje ti je to doba dana?

Poslednja izmena:
Pa nema sta da ne radi, nije to lutrija da li ce da radi :D Ili si prekopirao gde treba ili nisi, nema trece opcije :) Mislim da je 11:30.

Mozda ima veze posto ja imam ratpi vezriju :) Nema tu neke nauke, prosto je ko budak, al nesto nece...

Mozda, al ne bi ti radio ni daubster mod, mada po onoj fotci sto si kacio, ni on ti ne radi odnosno nesto nije dobro :)

Btw

cockpit1411-03ypq9w.jpg

Poslednja izmena:
Namestio sam onaj Grid efekat :) Al ovaj nece. Hvala u svakom slucaju

dik.jpg

Poslednja izmena:
@boris - el vredi mazdica il jos da se saceka sa skidanjem? :)

@boris - el vredi mazdica il jos da se saceka sa skidanjem? :)

Nije jos izasla bre :) Samo zvuk (FMOD) se ceka i za Mazdu i za Miuru, a u fazonu su da odma bude kompletna verzija, bez milion beta verzija, tako da cim izadje to ce biti to, kakvo cekanje :) Al ovi iz Kunosa im zagorcavaju zivot sa konstantnim promenama u vezi FMOD-a..

onda je ovo neki fake/port.

Poslednja izmena:
Jok ti si :d Pogledaj datum kad je uploadovano.. Samo na AC forumu se prate modovi, sve ostalo su muljanja neka..

Nema adekvatne teme ali znam da ovdje nece nikome smetati:

[youtube]IiyyO7vrdiI[/youtube]

Nikom , P1 se ionako krcka u Kunos radionici ;)

Ne znam, mene ti novi mclareni nikako ne privlace. Zvuk motora im je dull totalno, izgled takodje (P1 djene djene) . Poslednji mclaren sa dusom je F1.

Prvi klip sa 60 fps, mada je vise izmedju 50-54 :)

Ova Yas Marina konverzija je sjajna, mislio sam da je dosta losije odradjena kad ono vrh.. a Ginetta mi postala omiljeni automobil :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno