Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

...za svaki update se ponadam da ce srediti disbalans u zvuku igracevog vs AI automobila, ali nista.:wall:

Ako slucajno imaju na jednom mjestu sve F1 staze da se skinu, linkajte da ne idem pješice jedno po jednu. Hocu samo njih ubaciti pa da malo vozam a vjerujem da su sve odradjene.

P.S. Više trosim vremena na modove nego na gameplay. Ima sadzaja i auta za narednih 5 godina.. haha.

Graphic option test :D

Untitled.jpg

Pe11e Mene je stid koje vrijeme imam sa tim autom na toj stazi inace najdraza staza u racing igrama pa je bas znam u dušu. Ali kakvi, to auto u mojim rukama kao da je za driftanja. Cak sto vise bas mi je mrsko auto u poredjenju sa drugim modelima. Nekako bježi zadnji kraj kada najmanje ocekujem i to nije da me izvrti vec se jednostavno zanosti a u krivinama ima cudan understeer. Uklucio sam pomagala da vidim da nije do toga.. ne, jednostavno je grip na sve strane. Tacnije, npravio sam ja 2:49:2.. nije bez greske i nije gigantska razlika ali tih 47 mi je jednostavno nedostižno. Ako snimis kada postavi klip zivo me zanima kako si odradio. Ja sam se slomio.

A primjetio sam da ima bug. Ne troši se gorivo. Stavi na jedna litar ili 30 svejedno. Nista se ne trosi.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Znaci proradila tema a.. Odvozah 2:43.520, vidim jos sekund mozda. Mnogo cudan auto :)
Kad rekoh da sam zardjao, nisam mislio da treba da me ubijes u pojam sa tih 43.520 a moze i sekunda brze. :D Odmah sam se setio razloga sto sam batalio simracing - koliko god da vezbam i pomislim da sam iskidao krug, dodje neki alien (svi vi brzi ste za mene alieni) i odvoza za 3 sekunde bolje i kaze da je prosecan krug. Mashala.

Pa neam pojma, mislim da ljudi prerano odustanu, ja se vodim time da pogledam koliko je najbolje vreme, i ubedim sebe da mogu barem na 2 sekunde da se priblizim na ovako duzim vremenima. U fazonu sto ja to ne bi mogao :)
Ubijanje u pojam je da udjes u sekund ili pola od tog vremena, to je vec alien kategorija.

Vozim simulacije preko 10 godina, i sto ih duze vozim to sam gori… e to je ubijanje u pojam. :)

Nisi ti ni pre 10 godina bio dobar al ajd ;) :D

Imao sam ja svoje momente na RaceDepartmentu, par prvih mesta i nekoliko podijuma u RDHGP ligi u GT Legends prvenstveno. :) Na NK vozci grizu volan da bi bili na sto boljoj poziciji, nisam se gurao tamo, gledao sam cirkus mirno od pozadi. :D

2:44.554

Jedan konkretniji krug, dja mi se auto, pogotovo zvuk :)
I dalje tu ima jasno vidljivih gresaka, tako da nemojte da se glupirate sahisti :D

Poslednja izmena:
Nemas pravo da spominjes greske (tisina tamo!) sve dok pravis za nekoliko sekundi bolje krugove od nas sahista. :) To je kao kada je neko na dijeti i ti mu prineses kolac ispod nosa. :d

Svi bez volana: opet je na prodaju jedan odlican u oglasima ;) naravno ne moj.

Ja prodajem :)

Nažalost nema zaista vremena za igre pa sada finalno ide na prodaju i mislim da je cena sasvim na mestu.

Volan se ne koristi za igre :p

Vratio sam se onom grafickom modu, nova verzija je perverzna, ima blooma, ali previse realno izgleda..

Baci linak sinak za taj gr. mod. Ima li ga na RDu?

Ne znam nisam cesto na RD-u, uglavnom pratim sadrzaj na AC forumu.

Okacio sam fajlove.

Prilozi

• Enhanced (1).zip
    16 KB · Pregleda: 30
Poslednja izmena:
^ Ja sam u prvom krugu napravio vreme :) Obicno tako biva, iz nekog razloga u prvom ili drugom mi padaju najbolja vremena..

Evo isti krug samo sa ovim grafickim fajlovima.. realnos'! :)

Odgledao na telefonu, neverovatno kako dobro izgleda.

ha , napravio od ACorse - Grid :d

Ajde više neko da se smiluje i odradi Borisu kalibraciju monitora, ne ide ovako :D

Vrh Dno