Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Saturacija na 65% i oni .ini fajlovi sto sam kacio na ovoj strani, nista vise.. I ne psuj sa 'igricama' ovde! :p Inace grafika je promenjena sa 0.21 verzijom, tako da ako si skinuo nekog starijeg pirata, nece bas biti isto..

Poslednja izmena:
14713550554_00d941443c_c.jpg

i cobra je sada 0.25 ver.

hvala na savetima i preporukama, ali upravo sam potrosio kes na novi ssd, tako da nista do one tamo plate, posto se ide na letovanje sad :D

Ako vec savete iz ove teme ne uzimate kao relevantne, barem izguglajte razlike, pre nego sto 'ustedite' na volanu bez FF-a..

calm down boris , cim se neko raspituje za kupovinu volana a ni ne razmatra dfgt , vidi se da je nov i eventualno ce biti casual igrac , sto znaci da mu nece biti bitna "sitna crevca" kao nama. probace igru , instalirace verovatno i grid uz to i vremenom igrati samo grid , jer je to igra za ljude koji se raspituju za volane :)

U pravu je Boris,na kraju ce kao moj jedan drugar staviti volan u kutiju i u neki cosak i pricati okolo kako su volani glupost i bacanje para. Pa kad sam mu dao da proba moj dfgt odusevio se,nisam ga mogao odvojiti od volana. :D

calm down boris , cim se neko raspituje za kupovinu volana a ni ne razmatra dfgt , vidi se da je nov i eventualno ce biti casual igrac , sto znaci da mu nece biti bitna "sitna crevca" kao nama. probace igru , instalirace verovatno i grid uz to i vremenom igrati samo grid , jer je to igra za ljude koji se raspituju za volane :)

Ako se raspituju u ovoj temi moguce da bi ga koristili za AC :) Zato kazem da iskustvo ne bi bilo nista bolje nego na misu ili gamepadu. Volan bez FF-a bi preporucio jedino za Euro Truck, jer tamo ga ni nema i ne treba.. Ni za Grid ne bi nekom preporucio da bace novac na volan.
Ovo nije preterivanje, da je 1000 din pa ajde, ali kupiti volan i igrati arkade? Koje su bukvalno bolje na nekom gamepadu ili tastaturi..

A zlocin je ne otkriti za malo vise kinte (ili za istu tipa FF EX po oglasima) u cemu je fora sa simulacijama i koliko je dobar fazon sa FF volanom..

Magny-Cours izasao.. fenomenalna staza, secam se u GTR1 mislim da sam je vozio.. u sledecoj verziji ce biti bolje teksture mada i sad skroz fino izgleda.

Evo jedan hotlapcic..

Link

URD Corvette C6.R ZR1 Beta released

[YOUTUBE]jMLn5WIz5ec[/YOUTUBE]

AC_vette.jpg
AC_vette2.jpg

>>Download<<

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Au bagovi sa imprezom i 0.7.5 verzijom igre.. stoji slika evo-a :d a na stazi je suba samo sto ne reaguje na komande tj ide 5km/h i to je to a kamera je show, pozicionirana na pod negde izmedju prednjih sedista :d :d

Sta si bre ovo okacio :d I meni na najnovijoj verziji (0.25.13) isto tako.. Zato ne gledam dalje od zvanicnog AC foruma kad su modovi u pitanju. Ima za tebe nesto, verovatno veceras izlazi, jos se napinju sa originalnim tvorcem, teska srca im daje dozvolu za stazu :) (ss peyregrosse-mandagout (france)), znas koja je valjda ;)

Ne znam je li bilo

Opasan setup, samo sto mene boli glava kad gledam ovakve klipove :) Btw, ovaj konvertovani Croft sa snimka je uzas, skinite onaj sto sam ja kacio..

Znaci ni kod tebe ne radi :d

A za stazu do jaja, nadam se da tu nece biti kraj (mada ne ocekujem nista osim tarmac staza, logicno). Jos neki evo ili imprezu dobro da izmoduju..

Kombo koji se meni mnogo svideo za 10ak krugova koliko odvozah veceras... naravno, ima lufta na vreme kruga isuvise, ali je konverzija staze odlicna. :)

Joj ja ne mogu da smislim te fantasy staze iz GT-a :) Generalno vise ne zelim da vidim fantasy stazu sad kad imam izbor :) Al nije losa konverzija i fin krug..

ni ja. tu stazu sam mrzeo u gt da vozim i kada sam morao a kamo li da sad skrnavim assettu :p

Tja, meni je dobra sto je relativno uska i bumpy pa valja balansirati... I meni je Mugello do jaja, ali ne mogu vise da vozim istu stazu. :D Od fiktivnih i Blackwood je sjajan na svoj nacin.

Gde uska moze avoin da sleti :d

Uska je tamo gde treba... :banana:
I Croft je dobra staza btw, mada mi je previse flat, tipa Bathurst je win... :cigar:

Sta bi sa onom rally stazom (FR)?

Nista jos, necka se smarac koji je originalni tvorac izgleda :)

Izbacili su betu za peyregrosse-mandagout. Ko hoce, posaljite mejl na [email protected] i u subjectu stavite "I support simulation". Dobicete i sve njihove staze koje su do sad izbacili, kao i svaki buduci update.. Ladno okacise na "speedy" share, ne pomera mi se sa 1 hour left..

Ko je dovoljno dokon, jedno 17min :D Odvozah Transfagarasan, onako k'o svojim kolima da sam otisao :) Bice ovo sjajno kad poboljsa neke teksture..

Nazad
Vrh Dno