Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Napravio sam malo poredjenje default grafike i kombinacije Sweetfx podesavanja i .INI fajlova koja mi trenutno najvise lezi.. Ubacen i mod sa boljim teksturama za oblake.

Programi za capture i editovanje malo izmene boje, ispod je fotka kako stvarno izgleda u igri..

Poslednja izmena:
@rayko - ma to leti , ne trebaju ti tockovi :d

Poslednja izmena:
Odustao sam od SFX-a za sada :) Preznojava mi procesor i u dosta situacija izgleda nerealno, nikako nisam mogao da ga namestim zadovoljavajuce..

Sada sam na ovome, male izmene weather1.ini fajla, sa oblacima od Ov1-a.. a i sledece nedelje stizu neka graficka poboljsanja.

EDIT: staza Aosta iz NKP-a izasla, download link

Poslednja izmena:
Auuu... lepo izgleda. Hvala za link ;)

Ovo je Imola na slikama inace :) Nisam jos probao ovu iz nkp-a. Svakakve staze se krckaju na AC i Race department forumima, ne moze bas preko noci, al bice svasta :) Melbourne park fino napreduje, izgleda da je ubo layout dosta dobro, samo jos teksture i sminka su ostale..

Da li je ovo igrivo sa gamepadom ? Konkretno x360, ako nije da se reko ne zezam sa instaliranjem.

Marko je vozio sa gamepadom i hsv ja mislim.. Zavisi sta smatras igrivim, koliko god je dobro odradjeno neces biti konkurentan, niti 'osetiti' fiziku kako treba.. Osim ako ti voznja protiv ai-a nije vrhunac zanra.. :)

Poslednja izmena:
Prvenstveno sam mislio da li se moze malo zabaviti ali ni ne mislim da se moze porediti sa volanom. Probat cu narodnu verziju pa ako bude ok, pazarim.

Steam sale je sledece nedelje, bice AC na popustu.

Ok, super, tnx. Valjda necu zaboraviti.

Stavi na listu želja i stići će ti email ;)

Da li je ovo igrivo sa gamepadom ? Konkretno x360, ako nije da se reko ne zezam sa instaliranjem.

Ja igram na F510 trenutno i za SP neces imati problema moze "lepo" da se vozi a u multiju nemas sta da trazis :)

Stavio sam je na listu pa kada budu popusti, uzmem pa probam.

nisam odusevljen vestima o fmodu. forza 5 ima isti sound engine i , po meni, nije se bas proslavio :p

bolje da su jurili nesto sto fura raceroom.

ako ne izlomim menjac na tom lotusu 98t niko nece :d

ako ne izlomim menjac na tom lotusu 98t niko nece :d

:p Ako skinu zvuk kako treba izgleda da ce da padne sastanak stanara o mom izbacivanju iz zgrade, tema: prekomerna buka :-devil-:

[YOUTUBE]exAFjMztEJg[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]pWUo-IP1cec[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Aj malo kompeticije ako hocete :) Poprilicno 'lak' kombo za voznju. 1:02.845

Evo set s kojim sam vozio..

Možda bude i na većoj akciji do 30.06 ako se pojavi na dnevnoj ponudi. :)

Bio je za glasanje na 50%, to je bilo oko 17.5 evra ali ***. nije proslo. Bice sigurno do kraja bolja ponuda.

Nemojte da se ciganisete, 25e je dzabe :)

Plata izmedju 25-30, valjda uhvatim voz hahahahahaha

ce je istestiramo kasnije , btw licencirali su Alfa Romeo automobile i to su dobru selekciju napravili... mogli bi vise da puste nesto novo.

^ patriote :d Dok ne ubace automobile iz Japana i jos neke iz njemacke ovo ne priznajem kao ozbiljnu igru, ebali ih ovi fiatoliki produkti :d

licencirani su i nissani , a imas i pun ... palac nemaca ( bmw , najavljen je mercedes , ruf tj. porsche ...)

uostalom alfe su do jaja za voznju a za pouzdanost neces morati da brines u igri ;)
jedva cekam da isprobam ove lutke , 155 V6 narocito

10380655_909765845716401_2875813266192559069_o.jpg

10286780_909765832383069_2558725961423759103_o.jpg

10459040_909765829049736_5247946472525751672_o.jpg

Poslednja izmena:
Odlična vest za alfe.

Vrh Dno