Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Bice ovo fino valjda.. netcode deluje sasvim dobro, nista nepredvidjeno se ne desava.. Sumnjam da ce ikad biti moguce deljenje setupa na jedan klik dok si na stazi, ili automatskog skidanja skinova kad neko udje na server, koliko citam to nije moguce sa ovakvim enginom.. al sa tim izgleda moram da se pomirim, kad se booking izbaci bice ovo super.

zeznuto mi je kocenje , zato sto mi je sada modifikovana kocnica , dosta je tvrdja , a posto sedim na stolici sa tockicima , svakim kocenjem malo sebe pomerim unazad... a sa e30 moram heel`n toe pa da vidis koliko se udaljim od volana nakon jednog kocenja sa e30 na monzi :p

A ja s Monzom nisam dobar drugar, gresim ko lud..

Nego ne verujem da tek sad saznajem za ovo. Vecina automobila ima upaljen ABS po defaultu, iako ti je ugasen tamo u podesavanjima za pomoci, pa moras bas rucno da ga deaktiviras sa Ctrl+A valjda.. Strasno, pojma nemam koliko i da li ima uticaja na vremena i olaksavanje voznje, a tek sto sam po*izdeo sto tek sad znam o tome. Mislim ima logike, da kola koja ga imaju fabricki u stvarnosti ga imaju i u igri.. al opet, onda je bolje ni da ne mozes da ga ugasis. Ovako nisam siguran koliko pomaze i ne pokazuje ga uopste RSR tabela na primer, pa ne mozes znati dal ga neko ima ili nema upaljenog..

E posle toliko vremena da se provozam kroz planinu.. koliko su brutalni ovi mp4 meklareni.. pre 10-ak dana sam 2x preleteo Fr.Goru sa 180ks E zeldijem pa sam se isprimao :d

Mislim da je ovo jedina igra koju nikada necu obrisati, ne igram cesto jer me mrzi i nemam vremena ali kad upalim.. odusevim se.

Poslednja izmena:
Probao tek sada, odlično deluje, ali ću morati da se strpim od igranja dok ne uzmem neki kršten volan.

Poslednja izmena:
Ovaj lik je kralj.. zvanicna verzija ce morati bas dosta bolja da bude da opravda cenu :)

0.4.3 verzija, sad ima i grafite po stazi :Klanjanje

-removed some bad trees
-added writings on the track
-added skidmarks. Very low res and ugly. Still don't know how to make semi-transparent alpha.
-added trees in some areas, not really realistic, but better looking
-trees cast proper shadows
-timing is split in 4 sectors, time from pit to finish line still counted, don't know how to fix this
-17 pit boxes, still 9 start positions

provozao malo exige r240 (ili kako vec) stage 3. 8:30.313 , uopste nije lose za 0.43 verziju :)

Od kad se igra nadogradila na ver. 0.9.11 vise mi ne radi gamepad u multiju. U sp radi a u mp nece. Pokusao sam nekoliko puta i nece. Bas mi se vozilo i vidim da ima dosta ljudi sa strane i da je server bio solidno popunjen ( nas server ) ali dzaba. Nisam jedini koji ima problem http://steamcommunity.com/app/244210/discussions/0/558755529887320804/?l=swedish.

Znam da mi treba volan :) ali bas bedak, makar da popunjavam broj da bude zanimljivije kad ono ne mogu ni to :)

Ipak si morao da prodas volan?

Btw, vrh neoficijalni trejler za MP..

Predobro..

Nervira me uzasno u mp kontakti izmedju auta , totalno nerealno ponasanje istih prilikom kontakata, odbijaju se jedan od drugog zaista smesno... Nadam se da ce to resiti pod brojem jedan

Aha, primetio sam..Mora to da se resava. Inace super deluje samo kretanje automobila i suspenzije u mpu, skoro kao da je single player.

Koliko je dobra 0.6.1 verzija Ringa, strasno, ako nastavi ovim tempom ovi iz Kunosa bi mogli da batale oficijalnu verziju... Perverzan kombo, trenutni WR dok ne dodju alieni :D

Izgleda jako dobro samo šteta što se posvetio stazi koja će i zvanično izaći.

pa imas nesto da vezbas dok ne izadje :p

uostalom , za stvari koje dobijas besplatno a totalno su opcione , kao modovi , nikad nije steta.

Poslednja izmena:
Bas to.. E ali bre, ovo je sve jos uvek bez zvanicnih alata za modovanje :D Bice ovde svega bukvalno..

Ja przio lotus i 458 na 0.4.1 nordsu, ono je sramota koliko je dobro, pogotovo sa 458icom, 18 plus materijal opusteno. :)

Ja opleo nordschleife sa 458 i ostao bez teksta kako sve izgleda , kakav osecaj ... Vozio sam iza 3 458-ice i strasno kako sve izgleda . Jedino me brine da li mi je nesto monitor poceo da zeza ili je to efekat. Naime kad vozim i gledam u pravcu sunca , asfalt postane dosta bljestav , rekao bih da tako treba biti simuliran efekat odsjaja jakog sunca o asfalt ali mi nesto preterano , kako je kod vas?

Isto tako, ako ti je upaljen hdr kao kod mene.. Meni se to mnogo dja, najpribliznije docarano to kad vozis tako direktno gledajuci u sunce.

Aha , onda ok mada mi je ponekad toliko svetlo da se ne vidi granica asfalta , sikane I trave .

Kakvo ludilo.. ne znam ni kako sam i iz kojeg pokusaja zavrsio krug :D Auto je potpuno nenormalan.. ali kakvo ludilo uz zavijanje turba i na ovoj najnovijoj verziji staze, strasno.. Preterao je malo sa poskakivanjem na Karuselu, ispravice.. al opet, ovo je vec sada najbolja verzija Ringa bukvalno..

Download staze

Slazem se Borise, upravo sam skinuo i probao 0.7.0 i strasno kako izgleda. Ko nije probao sad je pravo vreme :)
Jedno pitanje, jel mogu nekako da se uklone imena vozaca iznad vozila bilo u single ili multiplayer-u?

Poslednja izmena:
Pronasao na netu :) . Ctrl + L

Morao sam da ispostujem i najsporijeg :) Sjajan je malisa na Ringu, mislio sam da ce vreme da bude oko 12 minuta :D

Btw ostao sam na 0.7.0 verziji, posle toga su mi uzasne, asfalt je unakazio kao i koloritet.. Vozi se ova dok zvanicna ne izadje.

Kod mene stuttering sa 0.6.x verzijom. Do te verzije bilo glatko.

Hvala. Ce da bude probaTo. :)

Nazad
Vrh Dno