Nadam se da nisam preterao![]()
mene taj xbow je*e samo tako. kako pomislim na kocnice one se zakljucaju , toliko su mi osetljive i sta gor uradio/modifikovao , isti rezultat.
Gosn Borise dajte gas, sta ste se uplasili, previse skolski voziteAjde navijamo za vas
Ma meni takodje zablokiraju kocnice cim pipnem papucicu a kamoli da dodjem do pola . Gde da podesim osetljivost i na koliko tebi stoji ?
Tvrdji nego na dfgt jeste, ali je i dalje linearan. Kontam da nije problem kociti onima koji imaju load cell na kocnici. Iako je Ac super, ima tu mesta za ubaciti neke stvari za kustomizaciju. Ne velike ali opet dovoljne da bi svako mogao doterati po svom ukusu.
Okay, I seem to have fixed the problem.
Basically, I added a 20% deadzone to each side of the axis.
In other words, in the Options menu, the brake axis "range" is 20% and 80%, as opposed to 0% and 100%.
Nisam pratio temu od pocetka, da li postoji neki lak nacin da se sacuva, uploaduje replay-video ?
Ko je zvao aliene?....
Ako ako..Covek koji mi je ubio volju za RBR-om
(pre 10 godina.. *** al leti vreme) Mislis da si razvalio vreme, dodje marko i postavi 15 sekundi bolje :d
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari