Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Sad je jasnije. pozdrav

Evo za Borisa KTM Brno 2.15.527 ;)

Challenge accepted ;) Taman sam i istestirao novi sempl vetra i krs zvucnika onboard kamere :)

Nadam se da nisam preterao :) imam par gresaka, moze jos nize, ne da mi se sad voziti. Ododh fudbal gledati....
2:13.728

Ladno nemam ovu stazu :d

Moras je skinuti ( imas link par stranica pozadi ).

ne, jos to nisam cackao....

Opasan si domaci zadao, dusu sam ispustio :)

mene taj xbow je*e samo tako. kako pomislim na kocnice one se zakljucaju , toliko su mi osetljive i sta gor uradio/modifikovao , isti rezultat.

Gosn Borise dajte gas, sta ste se uplasili, previse skolski vozite :) Ajde navijamo za vas

mene taj xbow je*e samo tako. kako pomislim na kocnice one se zakljucaju , toliko su mi osetljive i sta gor uradio/modifikovao , isti rezultat.

Nije ti tu dobro nesto namesteno, mada ja generalno nezno kocim odnosno ni ne dodjem do pola hoda skoro nikad, bas bas retko zakljucam tockove..

Gosn Borise dajte gas, sta ste se uplasili, previse skolski vozite :) Ajde navijamo za vas

Hah :) Pa oborio sam vreme.. :) (Valjda radejet nece vise da pokusava :D :)) A inace i treba 'sporo' da izgleda da bi bio brz krug ;) Sa ovim default setupom mislim da ovde ima jos maks 2, 3 desetinke.. ko se ne slaze nek se okusa ;)

Poslednja izmena:
Ma meni takodje zablokiraju kocnice cim pipnem papucicu a kamoli da dodjem do pola . Gde da podesim osetljivost i na koliko tebi stoji ?

drugacije je njemu , fura DFGT.

ja sam pokusavao da podesavam i u logi profileru al isti qurton.

Ma meni takodje zablokiraju kocnice cim pipnem papucicu a kamoli da dodjem do pola . Gde da podesim osetljivost i na koliko tebi stoji ?

Kod mene je "Brake gamma = 1.0" (u advances settings za volan), ako ti to nesto znaci... Inace vama je dosta tvrdji hod na pedali na G25/27, zar ne bi onda teze trebalo da bude da zablokirate kocnicu? :)

nema to nikakve veze , mislim da , olaksava osecaj , ali dzabe kad kocnica blokira i sa 20% pritiska.

vidim da isti problem imaju mnogi na ac forumu. kao resenje predlazu potpuno nov pristup kocenju , koga sam isto isprobao i sa istim rezultatom.

Cekaj nemoguce je da ne radite onu 'rucnu' kalibraciju.. i meni se to desava kad to ne uradim. Kad si na stazi stisnes pedale do kraja par puta pre nego sto krenes sa voznjom.. A i ovo probajte za G25/27..

Okay, I seem to have fixed the problem.

Basically, I added a 20% deadzone to each side of the axis.

In other words, in the Options menu, the brake axis "range" is 20% and 80%, as opposed to 0% and 100%.

Poslednja izmena:
Nisam pratio temu od pocetka, da li postoji neki lak nacin da se sacuva, uploaduje replay-video ?

Poslednja izmena:
jos uvek ne. koristi neki program za grabovanje videa , fraps ili milliris action (koga ja koristim) i neki program za editovanje , sony vegas je my weapon of choice.

@boris ovo sa deadzonom 20 - 80 sam vec probao , ali mislim da ima necega u tome sto si pomenuo za rucnu kalibraciju. isto je bilo cak i u gt5. probacu kasnije.

Pa u principu, nista ne dobijas sa namestanjem deadzone-a. Pedala pocinje da hvata tek od 20% hoda, i onda se na dalje ponasa cak i gore jer od pocethih 100% hoda pedale, sad ti je hod za 40% manji, sto znaci jos osetljivije.

Nisam pratio temu od pocetka, da li postoji neki lak nacin da se sacuva, uploaduje replay-video ?

Ko je zvao aliene? ;) Ne znam na sta mislis, Fraps po meni i dalje daje najbolje rezultate, probao sam bukvalno sve koji postoje za tu svrhu.. Posle kompresujem u Edius-u.

@ marko

Definitivno to treba raditi pri svakom paljenju igre kad si prvi put na stazi. Ali mislim da ima i glitch i mozda vas i to kaci. Nekad upalim isti kombo kao prethodnog dana, i zabadaju mi kocnice na 20% hoda bukvalno. Koliko sam provalio resenje je izaci u meni i ucitati kombo opet, ili restartovati AC.. Ovo mi se bas retko kad desavalo, al mozda vama cesce iz nekog razloga..

Ako ako.. :) Covek koji mi je ubio volju za RBR-om :p (pre 10 godina.. *** al leti vreme) Mislis da si razvalio vreme, dodje marko i postavi 15 sekundi bolje :d ;)

Pa malko ste dosadni, pa reko da probamo da napravimo temu zanimljivijom i vama i meni :D

EDIT: Od onih silnih opcija za ukljucivanje, sa desne strane ekrana, imate i tab pedals ili tako nesto. Pokazuje koliki je trenutni load na neku od pedala, pa vidite dokle je skala otisla kada vam blokiraju kocnice.

Poslednja izmena:
Ako ako.. :) Covek koji mi je ubio volju za RBR-om :p (pre 10 godina.. *** al leti vreme) Mislis da si razvalio vreme, dodje marko i postavi 15 sekundi bolje :d ;)

Davno bilo...:) Omatorilo se, a i pauza je ucinila svoje :(
Nisam jos toliko dobar... :)

Ne sekirajte se, dobro vozite!

Poslednja izmena:
Vidim ja da nema druge. Odo veceras do druga da pozajmim volan pa da vidimo sta se tu moze uciniti :)

A mogli bi i server da namestimo na KTM-ove pa da bude zanimljivije od hot lapovanja :)

Aplikacija za pedale pod obavezno tokom voznje.. mogu ja da okacim i kako se meni ponasaju pedale tokom kruga ako ce vam pomoci.
A MP ne zelim da se frustriram stvarno sa ovim sadasnjim sistemom, ceka se neki patch.. :)

Moze MP, ja to nisam ni probao... :D

@ Perce, ne gubi nadu :)

Nazad
Vrh Dno