Šta je novo?

Assassin's Creed Syndicate

Izasla igra, 35GB, samo oni koji su kupili ne mogu jos da igraju. :d

Poslednja izmena:
~40GB

1h8EeFj.jpg

Ustvari je 33.5 GB ako hoces da je igras sada a toliko ako ces da je igras za par dana.

Zar su apotekari vec odradili posao?! *

*kad vec redjamo glupave postove

Poslednja izmena:

Kontam da kada ne koristi PCSS Ultra, automatski dobija 10+ frejmova vise. A jos nVidia treba da izbaci drajvere.
AMD se pripremio sa 15.11.1 Beta, samo jos da vidimo kakva je situcija na R9 270 - 280X. :d

Zakucano na 30fps, kakav fail. Takodje vidim da je igra pojela 4gb vrama i maltene 8gb rama, kakav idealan primer lose optimizacije.

Jel vidis u prvoj polovini klipa da mu ide uglavnom oko 40-45? Ma sigurno ove nVidia gluposti uzimaju resurse.

Ne mogu da fail-uju kao prosle godine. Teoretski.

Poslednja izmena:
Evo, post sa reddita uliva nadu. :p

950 2GB OC / FX-4100 / 8GB RAM / 1080p

Everything set to High, HBAO+

40+ FPS, there are some areas (cutscenes included) where FPS drop to 30 for whatever reason.

Freerunning in city / fighting is stable 40+ fps.

PS. PCSS is FPS killer.

Mene jako zanima kako radi na R9 270, GTX760 i ostalim slicnim kartama, trebalo bi ovako nekako. A na 280X nikako ne bi smelo losije.

Poslednja izmena:
igra li ko sa foruma? kako vam se cini za sad? i mene zanima isto ovo za r9 270 jer istu i posedujem..

Masina iz potpisa,sve na high,sem tekstura njih sam smanjio na medium zbog manjka memorije na grafi!U proseku oko 40fpsa i sve deluje veoma igrivo!Za razliku od proslog fiaska ovo je optimizovano za medalju!Nisam puno ni igrao,niti prckao oko detalja,ali sve u svemu sam zadovoljan kako radi!Imam 4-5 frejma manje od treceg videa sto je postavio @DeRadicci ,ali takve su perfomanse!Mislio sam da ce ovaj moj prastari procesor da bude usko grlo,ali se jos drzi!

Poslednja izmena:
Spasava te GTX960. :) I ja cu verovatno veceras igrati na slicnoj i3 + GTX960 masini.

Probaj da stavis Shadows na High umesto na PCSS Ultra. I AA na FXAA.
Koliko sam primetio na klipovima, najvise "kradu" performanse.

Poslednja izmena:
^
Tako sam i odmah stavio!:)Malo mi gtx950 deluje previse slabo,barem sto se tice ovih klipova!Izgleda da je 260-ka bolja!:D

Tesko da je tako, GTX950 moze biti veoma slicna ili za nijansu bolja od R9 270.
Ovaj lik sa GTX950 nije prikazivao fps brojke, a ovaj sa 260X je snimao i na high i na medium i na 1080p i na 720p. Pa ti se mozda zato cini tako. :d

A da,tako je,nisam ni gledao video do kraja!

PCSS ubija performanse, zatim je iritantno sto se ne moze izabrati msaa pojedinacno nego uvijek dolazi u kombinaciji sa fxaa -.-'
Uglavnom nije moguce igrati na ultra-set sa 980 jer fps pada ispod 50, sve u svemu slicna situacija kao i prosle godine samo sto sada igra izgleda 2 puta losije.
Pored toga dosta animacija su copy-past od unity-a..

Ne moze nikako da bude slicna situacija kao prosle godine, kada je na bilo kakvim podesavanjima bilo neigrivo na "sirotinjskim" kartama (GTX650, 7790, 7850, 7870, GTX760) uz prakticno bilo koji procesor.
Sada je situacija na takvim masinama daleko bolja i apsolutno igriva (25-45fps), cak i na osrednjim podesavanjima.

Te nVidia gluposti i besmisleno napucani AA su vec neka druga prica.
Uostalom, zvanicno treba sacekati drajvere. :D

Poslednja izmena:
Ne moze nikako da bude slicna situacija kao prosle godine, kada je na bilo kakvim podesavanjima bilo neigrivo na "sirotinjskim" kartama (GTX650, 7790, 7850, 7870, GTX760) uz prakticno bilo koji procesor.
Sada je situacija na takvim masinama daleko bolja i apsolutno igriva, cak na osrednjim podesavanjima.

Igra ne izgleda toliko dobro kao Unity. Downgrade je i vise nego ocigledan, ne samo graficki vec i broj NPC-a, osvetljenje... daleko od toga da Syndicate izgleda lose. Ali ne treba uporedjivati Unity sa Syndicate jer graficki igra nije napredovala uopste.
Takodje ljudi najverovatnije uporedjuju sa verzijom koja je patchovana nekoliko puta (+ noviji drajveri), jer je na startu Unity bio neigriv.

Ni ne treba graficki da napreduje. Sta ce nam uber grafika u glupim i/ili siromasnim igrama?! Kamo srece da su ostali u starom enginu, a ne prosle godine predstavili ovaj. I umesto sve te grafike da su se usmerili na inovacije, pricu, bolji gameplay, sta god...
Nije ni nazadovala, samo je "smanjen dozivljaj". Meni osvetljenje licno nebitno, bitno da su vratili dan-noc. Syndicate je na startu veoma igriv i to je najbitnije.

Ok, NeoRaider? :d

Poslednja izmena:
Naravno da treba graficki da napreduje, ili da ostane bar na istom nivou. Graficki igra jeste nazadovala sto je ocigledno, ali ne izgleda lose ponavljam.
Slazem se da je veoma igriv, tj. nisam probao ali na onovu onoga sto citam tako je.

@ Failujem da skontam kakve veze ovo "Ok, NeoRaider?" ima sa ovom temom i ovim forumom? Neki pokusaj sprdnje, prozivke, sale ili??

Poslednja izmena:
Assassin's Creed igre u poslednjih par godina imaju mnooogo vecih problema u vezi pojma "napredak", tako da graficki napredak nikako ne treba da bude na prvom mestu (niti uopste bitan).

@Neo
Ma ne bre, vidim poznat avatar. :d

Poslednja izmena:
Jesam li?! Bambi za vas a i za mene.

Poslednja izmena:
Najbitnije je da su naucili na svojim greskama, i ispostovali PC igrace, sa zakasnjenjem od 4 nedelje ali ako je to znacilo bolje optimizovana i ispeglanija igra, mogli su i 10 sto se mene tice.
Ja nikad nisam rekao da je ova igra ruzna, ili da je grafika najbitnija stvar u igri. Samo sam pokusao da kazem da s obzirom na to kako izgleda ne treba da cudi to sto igra radi bolje ili da kazem dobro, i da se ljudi zbog toga odusevljavaju i sl. Dakle slazem se sa ovim sto je @Leon4 napisao. Igra radi bolje od Unity na startu, ovo na staru je jako bitno jer je situacija sa tom igrom kasnije bila mnogo bolja, ali sve to kosta, a u ovom slucaju to nije bolja optimizacija, bolja mozda jeste ali bitan je graficki downgrade, koji najvise utice na bolje performanse. Samo to zelim da kazem, nikao da je igra ruzna, da je grafika najbitnija i sl. Unity jeste igra koja izgleda odlicno ali meni je bila zabavna, da nije, ta grafika mi nista ne bi znacila.

Sada je situacija na takvim masinama daleko bolja i apsolutno igriva (25-45fps), cak i na osrednjim podesavanjima.

Te nVidia gluposti i besmisleno napucani AA su vec neka druga prica.
Uostalom, zvanicno treba sacekati drajvere. :D

Ne znam kakva je situacija sa starijim karticama, govorim za svoju masinu, slicno mi je i unity na ultra-set radio kao sad i syndicate, a dosta losije izgleda tako da u mom slucaju jest dosta slicna situacija :)
Naravno drajveri ce srediti par stvari ali nije ni to neka magija...vidjet cemo...

Vrh Dno