Mogao bi neko za promenu da napiše kakva je igra!
A kada stavis ovako? http://i.imgur.com/AovTZnY.png
Novi drajveri nisu pomogli?
Kristalno jasno!Oduvek me je zanimalo sta ti novi drajveri uopste znace,optimizovano za cega?Ja sam dugo vec u gaming-u,ali meni nikakvi drajveri nikad nisu pomogli!Jedino sto mi je pomoglo oko neke nove igre je kupovina novog hardvera,pa da vidis kako igra preogleda u momentu!Tako je bilo nekad davno,ali sada vise nije problem ni u hardveru,nu u drajverima,nego u enginu i optimizaciji!To je jednostavno tako!Ma kakvi drajveri sve je to u sustini isto, naravno da su novi.
Ma ne, nema se sta tu pomoci ili odmoci, sve je jasno ko dan ako samo procitas to sto sam postavio taj "nvidia guide"
U svakom smislu dosta bolja od Unity, ali i dalje slabija od prve cetiri igre i Black Flag. Bar je tako iz mog ugla.
Combat ok, atmosfera odlicna, prica slaba. Preleteo sam je za 12+ sati, ali ima dosta sporednog sadrzaja koji nisam imao vremena da odigram. A iskreno, jos pre par godina sam prestao to da igram, dosadilo.
Ako ti je ovo prvi Assassin's Creed, verovatno ce ti se dopasti. Ako si igrao sve ili vecinu ranijih igara, bice ti verovatno prosecna kao sto je meni.
Napisacu jos ponesto malo kasnije ili sutra ujutru. Da se jos slegnu utisci.![]()
Brate ti si je bas oduvao kad je obrnu pre![]()
"GFE je glupost, stavi to na medium". A čovek kome se daje savet potvrđuje da je to glupost, premda ima 40-50 fpsova i potvrđuje da je sve bez seckanja, i to na high. Brate :d
premda ima 40-50 fpsova i potvrđuje da je sve bez seckanja, i to na high. Brate :d
Pa je si video šta su mi stavili na recommended. Sve na low. Mora tu da bude patch da bi to teralo high u 60fps.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari