Šta je novo?

Assassin's Creed Syndicate

Ma da, nego mislim da sam u ovim novijim klipovima cuo da nije najnoviji build u pitanju, vec stariji - sa E3 ili Gamescoma. Ne znam koji je to bio klip. :D

Poslednja izmena:
Cisto ******...

Neverovatno koliko su udavili sa trailerima.
Nadam se da ce Modern Day biti prisutan na pravi nacin.

Poslednja izmena:
Ja za ovo necu ni bandwidth trositi, a ne jos da platim za njega.

Naravno da necemo platiti. To se u principu i podrazumeva. :)

Cemu ide ovaj svet kad ovoj igri daju 9-ke u review-ima :smash:

Ne znam...
Evo sad kunem Van Orda na Tviteru sto je otis'o...
Gamespot je dao 9/10 a pazi kad je IGN dao 8

Poslednja izmena:
Neverovatno koliko su udavili sa trailerima.
Nadam se da ce Modern Day biti prisutan na pravi nacin.

I ove godine opet nista...

Zar je toliko komplikovano ubaciti sat vremena Modern Day gameplay-a koji je oduvek bio bitan za pricu. Stvarno mi nije jasno zasto ovo rade.

I ove godine opet nista...

Zar je toliko komplikovano ubaciti sat vremena Modern Day gameplay-a koji je oduvek bio bitan za pricu. Stvarno mi nije jasno zasto ovo rade.

I dobiju pohvale od IGN-a za to...

(ima na jednom delu u video rivjuu kada kaže lik "dileme oko priče i ubacivanja present day gejmpleja su mudro rešene time što je odgođeno njihovo razmatranje i omogućeno igri da se fokusira na London 19. veka..." :d

Ali najjače mi je zapravo što su lik brat i sestra, pojma nisam imao. Ljudi su zaboravili na sopstveni postulat da možeš da ideš u sećanja samo svojih genetskih predaka, tako da ne možeš nikako biti u ulozi brata i sestre osim ako nisu nakon toga incestom stvorili dete. Doduše, Britanci su u pitanju...ali opet, ignorišu svoj sopstveni svet zarad toga da se dopadnu nekoj feminističkoj gejming novinarki...

Zar nije u Black Flagu bilo neke price da su uspeli da idu i u secanja drugih ljudi?

Zbog naziva Black Flag bi trebalo tužiti Ubisoft jer podržava ISIS. Baš me zanima šta bi u narednoj igri morali da ubace da se dodvore ljudima i dokažu da ne podržavaju ISIS :d

Zar nije u Black Flagu bilo neke price da su uspeli da idu i u secanja drugih ljudi?

Tako je - na osnovu toga sto su pokupili DNK nakon smrti Desmonda. I dalje razvili Animus.

I dobiju pohvale od IGN-a za to...

(ima na jednom delu u video rivjuu kada kaže lik "dileme oko priče i ubacivanja present day gejmpleja su mudro rešene time što je odgođeno njihovo razmatranje i omogućeno igri da se fokusira na London 19. veka..." :d

E, a mozda ce naredne igre biti povezane i sa radnjom iz filma koji izlazi decembra sledece godine.

Treba sacekati PC verziju. :d
Izgleda da Unity imao bolje osvetljenje/senke. Mada je glupo pricati o svemu tome na osnovu Youtube kompresovanih klipova.

Poslednja izmena:
...a znas sta se desavalo u Black Flag. :d Medjutim, informacija koja je stara 3 godine je i dalje spoiler? :) A i mislim da su ljudi to vec pisali u prethodnim AC temama.
Ok, izvini, editovao sam post za svaki slucaj. Sada i ti edituj svoj posto si me citirao.

Poslednja izmena:
Ma igra ce biti super ne treba traziti dlaku u jaje :)

Vrh Dno