Šta je novo?

Assassin's Creed Syndicate

Ovo meni djeluje za klasu slabije od Unity-a :d

Borba i animacije su ocajne, u Batmanu npr je to za dve klase bolje odradjeno

Odgledao sam i trailer i gameplay, i ja sam zadovoljan, malo mi je cudno kada je onako ubrzan fight, ali mislim da ce pasti kupovina, uzeo Unity ja sam prezadovoljan, prica mi je ok, sam pariz je neverovatan, jedino sto je prezahtevan, ali dobro, sad ce leto pa ce se osveziti masina, taman za jesen da se spremim :D

Borba i animacije su ocajne, u Batmanu npr je to za dve klase bolje odradjeno

Jel vidis da pise pre-alpha footage?

Ovo postaje spanska tv novela :D

Samo da ne bude kao Unity, bez Present Day price.
Realno, samo ona moze spasiti serijal.

Odgledao sam i trailer i gameplay, i ja sam zadovoljan, malo mi je cudno kada je onako ubrzan fight, ali mislim da ce pasti kupovina, uzeo Unity ja sam prezadovoljan, prica mi je ok, sam pariz je neverovatan, jedino sto je prezahtevan, ali dobro, sad ce leto pa ce se osveziti masina, taman za jesen da se spremim :D

Meni se ne svidja sto su nakon trojke i Black Flag otisli jos napred, vremenski. Nekako to nije to.
Ali verujem da ce u narednim delovima biti radnje i u ranijim vekovima.

Poslednja izmena:
@DeRadicci

Ma nemoj mi reci da pise pre alpha, ja nemam pojma sta to znaci, objasni mi... Mogu da se kladim da ovo sad sto vidite ce izgledati identicno i u finalnoj verziji , Ubisoft je to ipak, samo gore jos od ovog mogu da naprave

Ni meni se ne svidja kako izgleda, ali to su bas sitnice koje se kroz pola godine lako mogu ispraviti.
Ali mi se svidja sto je vracen fist fight. :D

Predlog za moderatore, preimenujte temu u Assassin's Creed Syndicate.

He he, pa jel ste vi zaboravili da je finalna verzija Unity-ja takođe pre alpha?

Ja stvarno ne znam šta je ovima iz Ubi-ja. Gledam ovaj klip od 10min i nijednom nisam ni pomislio "wow, jedva čekam da izađe". Super Dumb.

Ovo radi drugi studio. :d
Pa kad su inovativno slabi, a sve manje-vise vec vidjeno. Ni kod mene nije bilo wow.

Kazem, samo predobra Present Day prica moze da nadomesti sve. Jer upravo ona nakon trojke veoma nedostaje, a ima ogroman potencijal.
Ovako bez nje je besmisleno - pa gotovo da ispada da je AC Unity napravljen za ljude koji nisu ni igrali prethodne delove.

Koliko su se samo potrudili da se kočija realno raspada prilikom udaraca, a jadan konj prolazi kroz bandere i astale u kafićima, i ubrzava ko Ferrari. Baš nekako izgleda kao ekspanzija.

Deluje kao Peaky Blinders 50 godina ranije :D

Osim sto mi se jako svidelo je London , pogotovo onaj deo na Temzi sa brodovima , grad izgleda veoma zivo i autenticno , mozda dosad i najbolje odradjeni grad u nekoj video igri , stvarno fantasticno izgleda , mada trajleri su mi malo razocaravajuci , iskreno ocekivao sam nesto intrigantnije , nesto pikantnije , mozda neki trajler gde bi prikazali neki istorijske licnosti , mozda Stonehedge ili nesto sto ima veze sa TWCB i njihovom civilizacijom.........itd , znaci da osetim onaj pravi smek AC serijala , ovako prikazase samo malo grad i makljanje okolo sa nekim klosarima , vise lici na GTA smesten u Viktorijanski London nego na AC.

Ono sto zelim od AC je dobra prica , dosta zavera, misterija, preokreta, jurnjava za tajnama TWCB , drevnim artefaktima........itd , a zasad nesto ne vidim da forsiraju to uopste.

Mnjah, umesto da stancuju nebitne delove koji nemaju veze sa pricom, mogli bi da se pozabave birnim stvarima :D Polovina ac naslova ne mora da se igra bez propustanja bilo cega. Mozda nije lose da lece ove bolesti na tim naslovima kako bi glavne igre bile bolje

Bolje da lepo naprave remake Altairove i Eziove price u novom engine-u. Pre bi i to platio nego ovo. Sve posle AC3 je besciljno lutanje i nema nikakve misticnosti i mracne atmosfere na momente.

Jel ima nesto novo ili vazno u klipu? Predugo mi da blejim sat vremena.

Bolje da lepo naprave remake Altairove i Eziove price u novom engine-u. Pre bi i to platio nego ovo. Sve posle AC3 je besciljno lutanje i nema nikakve misticnosti i mracne atmosfere na momente.

Amin.

Ovo kako su krenuli od prosle godine sa Unity prakticno ispada da je predvidjeno za nove mladje gejmere. Veze to nema sa Creedom i pocetnom pricom.

Poslednja izmena:

Teško, pošto se zadnjih godina iz sve snage trude da što dublje zakopaju originalnu priču i lore.

Evo i moj video sa GamesCom-a. Koga ne mrzi da vidi kako igram ovu misiju sto su prikazivali na sajmu uz neke komentare i generalne impresije posle igranja na E3 i GamesCom-u neka klikne na video ispod

[YOUTUBE]OW7uNLETeCk[/YOUTUBE]

PC verzija ce kasniti 4 nedelje, izlazi 19 novembra. I...

The recommended system requirements will target 1080p and 30 FPS. :d

Nazad
Vrh Dno