Šta je novo?

Assassin's Creed Syndicate

30 fps konstantno bez stutteringa i ja sam prezadovoljan. Od njih je i to premija. Mada ova igra ima da kuka za dx12 ili ce cpu da se davi kao u Unity. :smash:

Ako cemo realno, za AC je idealan fps od 30-35, naravno bez dropova, jer po meni igra je takva da jednostavno nije za 60fps. Ne znam, ali meni je mnogo bolje iskustvo na 30 sto se AC-a tice.

Nije poenta da nije za 60fps, vec da je savrseno igriva na 35-40. :) Kao i sve prethodne AC igre i igre slicnog tipa.

Sve zavisi od tipa igre i brzine animacije. Npr. Battlefield i ostale FPS igre su nezamislive na 35-40.

Nije poenta da nije za 60fps, vec da je savrseno igriva na 35-40. :) Kao i sve prethodne AC igre i igre slicnog tipa.

Sve zavisi od tipa igre i brzine animacije. Npr. Battlefield i ostale FPS igre su nezamislive na 35-40.
+1 za ovo, a za odlaganje od mesec dana samo dajem plus, to znaci da zele da peglaju sto vise, sto je za pohvalu ovaj put :D

Niko se ne bi zalio ni da odloze na 2-3 meseca.

Tako je AC Rogue ispao najbolje optimizovana igra serijala, ikada.

Poslednja izmena:
Ako cemo realno, za AC je idealan fps od 30-35, naravno bez dropova, jer po meni igra je takva da jednostavno nije za 60fps. Ne znam, ali meni je mnogo bolje iskustvo na 30 sto se AC-a tice.

Ti si opasno poceo da trolujes ovaj podforum.

Ti si opasno poceo da trolujes ovaj podforum.

Kaze mi mrzitelj svega sto nije indie naslov, mozda se provuce neka AAA igrica da ti se svidi, ali ja veceg hejtera nisam video. Mozes me zezati zbog godina, ali ne i praviti maloumnom b*****m. Stojim da AC nije igra za 60fps, vec kao sto me je DeRadicci ispravio savrseno je igriva sa 30, 35, 40... Jednistavno avanturisticke igre su bolje sa manje fps-a, a pucacine, e to je vec nezamislivo ne igrati u 60fps i ovo je moje misljenje, ja nikog ne napadam zato sto misli drugacije, zato je ovo forum, svako ima pravo na svoje misljenje, zar, ne? Ili ipak ne?

Nemam ja problem sa tim sto ti volis EA naslove, to je tvoje misljenje i ukus. Ali reci da je 30 fps bolje od 60 fps nije misljenje vec lupanje gluposti ili trolovanje ukoliko si to rekao namerno da bi isprovocirao reakciju.

To je kao da odes na PMF i krenes da im pricas neku tvoju matematiku, jer ti imas takvo "misljenje". Zna se sta su cinjenice a sta misljenje.

Edit: Samo da znas, kao klinac sam igrao jedno vreme Morrowind u 12-15 fps i sa ucitavanjima od deset minuta za velike zone i tri minuta za svaku celiju. Ali to ne znaci da tako treba i da je bolje. Ako nemas komp za 60 ili vise fps, nemoj da mrsomudis kako je 30 fps sto mozes da isteras najbolje iskustvo.

Poslednja izmena:
Nemam ja problem sa tim sto ti volis EA naslove, to je tvoje misljenje i ukus. Ali reci da je 30 fps bolje od 60 fps nije misljenje vec lupanje gluposti ili trolovanje ukoliko si to rekao namerno da bi isprovocirao reakciju.

To je kao da odes na PMF i krenes da im pricas neku tvoju matematiku, jer ti imas takvo "misljenje". Zna se sta su cinjenice a sta misljenje.

Edit: Samo da znas, kao klinac sam igrao jedno vreme Morrowind u 12-15 fps i sa ucitavanjima od deset minuta za velike zone i tri minuta za svaku celiju. Ali to ne znaci da tako treba i da je bolje. Ako nemas komp za 60 ili vise fps, nemoj da mrsomudis kako je 30 fps sto mozes da isteras najbolje iskustvo.

Gotivim ja I Ubi naslove, i naslove od bilo kog AAA studija/izdavaca, naravno ako mi se svidja igra koju izbace u datom trenutku. A sto se tice fps-a, evo igram Unity u 30-35fps, i savrseno je igriv, dok npr BF4 na tom fps-u kada sam igrao (dok sam imao integrisanu graficku), je bio malo je reci neigriv u MP modu, sporije reagujes i ostalo, da ne nabrajam... Ja ne trolujem, video sam sta govore oni "poznati" trolovi da se tako izrazim, i ono sto ne valja oni kazu da je super, ja takav nisam, ako mi nesto ne valja ja cu to reci, bez pardona. Znam ja da je bolje 60, nego sam samo rekao da AC igrama nije potrebno 60fps da bi se igralo bez problema (to sam rekao na onaj nacin da im ne treba, lose sam se izrazio @DeRadicci je bolje napisao u prethodnom postu), mislim ako me razumes sta zelim reci, dok npr BF ili CoD ces tesko igrati ko covek na manje od 60.

A sto se samog Syndicate-a tice, sta znam mozda ce imati dobru pricu, ali mi se gameplay uopste ne svidja, rekao sam sebi da cu svake godine odvojiti novac za novu fifu i novi AC, ali od ovog AC-a sto se mene tice nema previse vajde, radice narodna biblioteka, ali po do sada prikazanom Unity mi je bolji (sa strane same igre, tehnicki ce i dalje biti shit zbog dropova).

Kada je bila zasnovana na starom engine-u i to osakacenom u odnosu na Black Flag.

Istina, igra je osakacena u svakom pogledu. Kod Assassin's Creed serijala grafika je uvek napredovala linearno. Rogue je samo ruzni spin off da padne jos koja para na banku..

Uff, zasto sam ja kupovao gtx980 i sada neki I7 proc. da bih igrao na 60fps, kada je mnogo bolja grafika i gameplay na 30, ili eventualno 30-35 frejmova.:D:eyebrows:
Al bi se izigro na 30-35f. na staroj gtx780, nema kompromisa.;)

Poslednja izmena:
Bez "kompromisa" najverovatnije neces moci na 60, kao sto ni sada ne mozes AC Unity.

Inace PC verzija je, cujem, odlozena

Uff, zasto sam ja kupovao gtx980 i sada neki I7 proc. da bih igrao na 60fps, kada je mnogo bolja grafika i gameplay na 30, ili eventualno 30-35 frejmova.:D:eyebrows:
Al bi se izigro na 30-35f. na staroj gtx780, nema kompromisa.;)

Cela poenta je da se AC moze savrseno lepo igrati na tom fps-u, za razliku od FPS naslova npr... Naravno ako ti imas konfu dovoljno jaku za 60 svaka cast, ali mi koji nemamo konfu za 60, opet mozemo komotno da se igramo i na 30, 35fps-a, a da ne dobijamo ospice, ako me razumes sta zelim reci. Posto sa drugom delim One (mada je kod njega, posto ja uglavnom koristim komp), tamo sam igrao i GTA u 30, kao i Ryse, Unity I jos neke igre, I sada Ryse bez 50,60 fps-a nema previse smisla, jednostavno brza je I dosta dinamicna, ko je igrao zna o cemu pricam, 30 uopste nije dovoljno. Dok GTA se komotno moze igrati u stabilnih 30 (igrao na kompu sa 40, 45fps), naravno meni nije to to jer sam vec igrao na kompu, ali ko je prvi put igra kao moj drug npr za njega je taj framerate odlican, mislim sve dok klizi ne buni se, a ja ionako igram samo Online deo. Znam ja da je 60 bolje od 30, ali ako ti nemas komp te jacine, moras se zadovoljiti sa manjim, *** :p

Okey,
sad te razumem, bitno je da i neko sa slabijom konfiguracijom moze imati sasvim solidan gameplay i uzivanciju i sa nekih 30-35f. u odredjeniom igrama.:type:
Jod jedan post i klub 1.000.:guitar:
Moracu to odradim u nekoj grafickoj temi, kad bih imao nesto da kazem o gtx780, tamo sam ostavio najvise komentara.:D

- The Jack the Ripper DLC is set 20 years after the events of Assassin’s Creed Syndicate.

- You will be given the chance to investigate and hunt down the killer alongside Scotland Yard’s Inspector Frederick Abberline.

(For those of you familiar with Ripper Street, Abberline is the Chief Inspector)

- The Jack the Ripper add-on will be available separately or as part of the Season Pass.

- The Season Pass also includes six other DLC offerings.

- The Last Maharaja mission pack revolves around Duleep Singh, exiled ruler of the Sikh Empire, as he battles the Templars in an attempt to reclaim his birthright.

- A Long Night adds a mission that tasks Jacob with rescuing a fellow gang member, while Streets of London promises new missions, gear, outfits and weapons that add up to more than an hour of extra gameplay.

- Also adding new gear, weapons and outfits are the Steampunk Pack and the Victorian Legends Pack, and as a special bonus, Season Pass holders get an exclusive, permanent XP boost.

Kakve su gradjevine i generalno London, smor bi bio da nisu uveli grappling hook. :D

to je isti engine ko unity? , nadam se da je ispeglan ovaj put :D

Lepo ja kažem da su ekskluzive najbolje igre, ali ljudi navalili da igraju ove inkluzive, pa to ti je :d

^ ???

Graficki igra mi deluje malo slabije u poredjenju sa Unity, mada treba sacekati PC verziju da vidimo sto i kako. Sa Unity su se zaleteli malo, a PS4/One verzija je svakako izgledala malo losije od PC verzije. Dobar je to engine ali neoptimizovan...

PS4 verzija:

http://i.imgur.com/ACSZR54.gifv

Sta reci?

Nazad
Vrh Dno