+1 za ovo, a za odlaganje od mesec dana samo dajem plus, to znaci da zele da peglaju sto vise, sto je za pohvalu ovaj putNije poenta da nije za 60fps, vec da je savrseno igriva na 35-40.Kao i sve prethodne AC igre i igre slicnog tipa.
Sve zavisi od tipa igre i brzine animacije. Npr. Battlefield i ostale FPS igre su nezamislive na 35-40.
Niko se ne bi zalio ni da odloze na 2-3 meseca.
Tako je AC Rogue ispao najbolje optimizovana igra serijala, ikada.
Ako cemo realno, za AC je idealan fps od 30-35, naravno bez dropova, jer po meni igra je takva da jednostavno nije za 60fps. Ne znam, ali meni je mnogo bolje iskustvo na 30 sto se AC-a tice.
Ti si opasno poceo da trolujes ovaj podforum.
Ti si opasno poceo da trolujes ovaj podforum.
Nemam ja problem sa tim sto ti volis EA naslove, to je tvoje misljenje i ukus. Ali reci da je 30 fps bolje od 60 fps nije misljenje vec lupanje gluposti ili trolovanje ukoliko si to rekao namerno da bi isprovocirao reakciju.
To je kao da odes na PMF i krenes da im pricas neku tvoju matematiku, jer ti imas takvo "misljenje". Zna se sta su cinjenice a sta misljenje.
Edit: Samo da znas, kao klinac sam igrao jedno vreme Morrowind u 12-15 fps i sa ucitavanjima od deset minuta za velike zone i tri minuta za svaku celiju. Ali to ne znaci da tako treba i da je bolje. Ako nemas komp za 60 ili vise fps, nemoj da mrsomudis kako je 30 fps sto mozes da isteras najbolje iskustvo.
Kada je bila zasnovana na starom engine-u i to osakacenom u odnosu na Black Flag.
Uff, zasto sam ja kupovao gtx980 i sada neki I7 proc. da bih igrao na 60fps, kada je mnogo bolja grafika i gameplay na 30, ili eventualno 30-35 frejmova.:eyebrows:
Al bi se izigro na 30-35f. na staroj gtx780, nema kompromisa.![]()
to je isti engine ko unity? , nadam se da je ispeglan ovaj put![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari