Šta je novo?

Assassin's Creed Shadows

Meni je mirage isto legao, valjda me smorio "open world" koncept, rado bih se vratio osnovama, koliko god linearno i repetitivno bilo.

Potpisujem. Uživao sam u Mirage-u i ja. Sve mi se svidelo osim priče, a to je meni jedan od najbitnijih faktora. Igra počinje jako zanimljivo, zatim pada i na kraju propada - što se priče dakle tiče.
Videćemo na šta će izaći ovaj AC senki. Gameplay sa likušom mi deluje fenomenalno a kada vidim onog samuraja kako trči kroz zid dođe mi da povratim :sick: Ako bude moglo da se bira kvota 1.10 da će 85% igrati sa ženskom :ninja:
Mislim da svi ovde čekamo Hexe zar ne? Taj AC će da pokida. Ako ne verujete meni, verujte Ubisoftu :devilish:

Kad nece da me poslusaju programeri... I naprave AC space... Fazon dzedaja, svemir, biducnos, Jedi knigjt

Samo Ubisoft može da napravi da borba u kojoj si muškarac od 2m i 120kg u ogromnom armoru bude istovetna kao i borba u kojoj si žensko duplo niže i troduplo lakše od Yasukea...
Osim onih pirueta i skakanja.... Sve tromo, sve kao u slow motionu...

Hajde, možda me vid vara, ali ovo deluje baš kao i njihove prethodne quadriplegic AAAAAAAAAA igre....

Deluje kao idealan spoj AC franšize i Ghost of Tsushima fazona... E sad, često smo bili svedoci nečega što deluje 😊. Ova pomeranja od po 3 meseca uvek podsete na Cyberpank pomeranja. Nadam se da neće biti isti ishod.

posto je ovo aktuelna, mozda da se ovde stavi :) da ne dizem iz mrtvih AC2

^Neka, s obzirom šta rade sa Princ of Persia remake-om i šta rade sa svim novijim igrama, pustimo Auditorea da odmara...

^Neka, s obzirom šta rade sa Princ of Persia remake-om i šta rade sa svim novijim igrama, pustimo Auditorea da odmara...
Bas to. Ja krenuh od OG Assassins creed-a ponovo, ovog puta na decku, lepo je podsetiti se kako su nekada znali da naprave igru, kao sa Ezio trillogy..

e22737e08c8f14870e1fc83f50f6a7347a74cffc.jpg

Igra izgleda prelepo, ne mogu da kažem. Sad, kakva će biti zaista... Kažu da je ovo Ubisoftu jako važno.

Može da se igra pređe samo sa jednim likom! Jeeee :love:
Ko bude celu igru prešao samo sa Yasuke-om, častim gajbu piva :cool:
Zar nije bilo u nekim preview-ovima price da on ne moze da se popne na svaki view point? Dobro, znam da to nije neophodno za prelazak igre, ali znaci da sa njim nece biti moguce otkljucati sve na mapi.

iskreno, malo me obradovalo ovo što će moći Yasuke da se izbegne
priča se da je Shadows do or die za Ubisoft, videćemo

Nazad
Vrh Dno