Šta je novo?

Assassin's Creed Ps3

.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
Evo jos jednog razloga da sumnjamo u navodnu snagu PS3 ... Driver-u, na koji nacin sada objasnjavas ovu demonstraciju sile i snage PS3 u odnosu na konkurenciju. Sve krsh do krsha .... Sto je blizi launch date, ta snaga na papiru polako postaje pepeo .... Jad I Chemer ... Ali ne zato sto je to toliko lose, vec sto se toliko mazalo sa ciframa da je postalo smesno ... I evo, napokon, realnost kuca na vrata, vreme je da najglasniji utihnu, usta budu zapusena .. Jer slika govori vise od 1000 reci .. I mega giga flops , mumbo jumbo teorije :D

A evo i link gde su shotovi vece rezolucije ... pa je tuga jos izrazenija :D
http://www.gamershell.com/ps3/mobile_suit_gundam_crossfire/screenshots.html?id=4
Lol pa tu igru niko ni kupiti nece! Igra je obican Scum, krs, djubre ... Takvih igara imas i na PC-ju u daleko vecem broju... Nasao si sa cime ces da pokazes snagu PS3-ke...

driver je napisao(la):
Ma ajde sve, ali da sada koriste PS3 kao media centar pre nego shto se i pojavio, i josh da koriste konzolu u profesionalnoj upotrebi ? :D

prvo: nije u pitanju consumer line, lepo sam rekao, u pitanju je professional line, znaci TV oprema, rekorderi od 5000 do 50.000 evra, canon objektivi x800 zoom od 86.000e i tako dalje. prikazivan je rekorder koji kosta (kostace) oko 20.000e, dakle profi rekorder za TV stanice. Pink ga je vec rezrvisao, BK naravno nije :) PS3 se vrteo kao media centar jer je zaista lak i "demonstrativan" za upotrebu, ali postoji NDA pa vam ne mogu reci mnogo, igre nismo imali, a ni vreman, bilo je 20-tak ljudi iz "branse" koje to na kraju krajeva ni ne interesuje. Bio je i stand alone br plajer pored PS3 prikazivan je i poredjen je kvalitet rekordera od 20.000k evra pri snimanju HDTV materijala i reprodukovanju istog naspram standalone br plejera (studiskog, znaci ne consumer) od ~4.000e (jos nije u prodaji, mada mislim da se u singapuru sve moze kupiti :D ) i consumer PS3 BR citaca. Razlika postoji ali nije nesto ekstra (sto se slike tice dalje ne smem da pricam). Esad koja je verizja PS3 bila -pojma nemam ! japos je to kasnije spakovao sve (ne on licno) i to je odneto nazad za BG. Rekorderi i plejeri ce biti prikazani na IBC show-u koji se odrzava svake godine u amsterdamu, ove godine pocinje sada, 8-mog septembra, to je jedan od najvecih (ako ne i najveci) broadcasting sajmova tzv eventova koji prikazuju najnovija dostignuca (www.ibc.org), da li ce biti i PS3 tamo - ne znam, trebalo bi da idem sa firmom tamo pa ako bude javicu vam ! :)

.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
"...real time weapon changing...."
Na stranu neizmerna stupidnost po difoltu - mene baš zanima koja je ovo konkretno igra? Deluje odvratno. Gomila nekih uspravnih guštera prilazi brzinom ranjenog puža dok ih lik taba jednog po jednog. Krš najgori. Koliko ja vidim taj gameplay u ovoj konkretnoj igri mu dođe isto kao na ps2 (tipa, Forgotten Realms Demon Stone đubre), samo što je sada cela pozadina u 3D umesto statičnih slika ili neke proste animacije iza.

A vi sad kao ne unistavate thread?? :D

Ne, to su uradili oni koji su postavili onaj gore video...na sajt

Poslednja izmena:
gx-x je napisao(la):
prvo: nije u pitanju consumer line, lepo sam rekao, u pitanju je professional line, znaci TV oprema, rekorderi od 5000 do 50.000 evra, canon objektivi x800 zoom od 86.000e i tako dalje. prikazivan je rekorder koji kosta (kostace) oko 20.000e, dakle profi rekorder za TV stanice. Pink ga je vec rezrvisao, BK naravno nije :) PS3 se vrteo kao media centar jer je zaista lak i "demonstrativan" za upotrebu, ali postoji NDA

Dalje ne moram da chitam.

Hocesh da kazesh da je Sony nekome (u ovoj zemlji) dao devkit da ga koristi kao PS3 ? :D:D Daj ne lazi vishe molim te.

Ti da bi kupio devkit morash da imash licencu kao developer, i morash da platish licence da to uopshte mozesh da radish :) A oni su to sve uradili da bi devkit koristili kao media centar ? :D

Ajde dosta vishe lupetanja bre. Ovaj Goranstein podmece linkove sa xbox foruma gde su ljubomorni americhki ****** koji su kupili xbox, jedva chekaju da neko progura (prvi je onaj inquirer, PC sajt kome ochigledno treba publicitet jer je PC gaming u dupetu) neku nebulozu u vezi PS3 i veruju svakoj debilnoj vesti. Kapiram da tebi nije pravo shto ce ti 600e mashina razbiti ono tvoje ****** bottleneckovsko od 2k evra, ali niko te nije terao to da uradish. Ako te PS3 ne interesuje, znachi ne pratish, kako uopshte mozesh da postujesh nagadjanja nechija kao neku vest ? Evo ti jedan hint : SVE DOK NESHTO SONY ZVANICHNO NE POTVRDI, TO NIJE TACHNO.

Vec godinu dana se pojavljuju takve stvari, a ko ne prati PS3 u sitna crevca moze da poveruje u bilo shta, jer nebuloze tipa "PS3 je odlozen" se pojavljuju svaki dan. Ovo je thread o Assasins Creedu, i sve ostalo od sada brishem.

Shto se tiche postova tipa "vidi shotove, PS3 je riknuo, ovo je koliko se secam udarna igra na E3, blabla", brishem sve. Hocesh ja tebi gorane da postujem shotove iz 50 smeh igara za PC pa da se tome smejemo ? Niti je tema threada, niti ima veze sa kvalitetom PS3. To shto ti zelish po svaku cenu da ga prikazesh tako, tvoj je problem, i to iskaljuj na drugi nachin, kupi josh jednu grafichku.

Poslednja izmena:
koji si ti lik... NE NECU HEBENO DA KAZEM da je Sony bilo kome dao devkit niti sam to rekao, rekao sam da ga je sony doneo -odneo. Citaj sta je napisano ! A da li verujes ili ne - to nije moj prob. ;)

Poslednja izmena:
I dalje mi niko ne odgovori koja je ono igra sa Gamespota...

Association: Genji 2 (PS3)
Category: Humor
Tags: real time weapon changing

Valjda je to genji 2, igra je krsh, i prvi deo je krsh, a nije mi jasno kako je ovo frenki nashao na gamepotu, shta je on to trazio, PS3+humor ?

gx-x je napisao(la):
koji si ti lik... NE NECU HEBENO DA KAZEM da je Sony bilo kome dao devkit niti sam to rekao, rekao sam da ga je sony doneo -odneo. Citaj sta je napisano ! A da li verujes ili ne - to nije moj prob. ;)

Ok, razjasnio mi je lucifer, u pravu si. Znachi bila je prezentacija gde su visoki predstavnici sonija doneli pro opremu i PS3 da se uporedi razlika u kvalitetu, i tu je prikazan i media centar. Ovo mi je vrlo chudno da se desilo u ovoj zemlji, jer jedan primerak PS3 je vredan vishe nego bilo shta kada bi bio ukraden u ovom trenutku.

Pa igra je prvo bila planirana za sve tri platforme, nishta chudno. Ali i dalje ovo nije zvanichno, "When pressed, a Ubisoft spokesman couldn't officially confirm the game's stealthy arrival on PC".

driver je napisao(la):
Pa igra je prvo bila planirana za sve tri platforme, nishta chudno. Ali i dalje ovo nije zvanichno, "When pressed, a Ubisoft spokesman couldn't officially confirm the game's stealthy arrival on PC".

Greska, igra je pod drugim nazivom prvo bila najavljena za X360 .... :D

Znači Asassin dolazi i na PC. Interesantno.

Secam se ovoga sa E3 2005, ali mi se chini da su svi shotovi bili neki velichine avatara a prvi poshteni gameplay shot je bio na PS3, tako sam zaboravio na igru.

Znači Asassin dolazi i na PC. Interesantno.

Filipe shta je interesantno, pa ovo je obichan prince of persia shit, konzolashka igra :)

Pazi, Prince of Persia je manje-više OK igra sa dosta potencijala, ali je problematična po nekoliko aspekata. Prvi i osnovni je osećaj ispraznosti. Mislim, wtf, uđeš u grad i onda preskačeš 100 metara zamki, pa dođu 3 monstruma. I tako, u celom gradu nema nikoga osim ta 3 monstruma. Borba je očajna i mora biti poboljšana. Priča u PoPu ne postoji (tj. bezveze je), a ovde ima neke simpatične priče, koliko vidim. Takođe, ovde ne postoji desetine zagonetki, koliko vidim. Igra je u odnosu na PoP unapređena u skoro svim aspektima i može od nje ispasti solidna akciona avantura.

A PoP ovakav kakav je jeste bezvezna konzolaška igra, po mom cenjenom i razboritom mišljenju :) PoP 1 sam prešao, dvojku pogledao, trojku nisam želeo ni da instaliram - sve su iste, samo u jednoj ima više a u drugoj manje borbe i u dvojci su stavili da okruženje bude sivkasto, pa su se woone naložile da je mračna atmosfera :d

Ma bre zezam se :)

POP je obichna zezalica, ima neke interesantne stvari, ali je kao komplet igra dosadna, zato treba da probash god of war :D

Pa probao sam :) Malo je bolji, ali ne toliko. Premda, nije mi se uopšte kao fanatiku za istoriju i nekome ko je sve grčke mitove pročitao po 5-6 puta dopala tematika u startu...

Tvoj komšija je lud :)

Pa probao sam :) Malo je bolji, ali ne toliko. Premda, nije mi se uopšte kao fanatiku za istoriju i nekome ko je sve grčke mitove pročitao po 5-6 puta dopala tematika u startu...

Nisi ga dovoljno probao :) GOW je totalna suprotnost POPu shto se tiche bilo koje stavke u igri. Svako ko je igrao GOW, nije mogao da se odlepi dok ga nije zavrshio, a i pored toga shto to nije neki preterani pokazatelj, igra godine i ocena na gamespotu znachi neshto :)

Ako ne volish tu tematiku, to je potpuno druga pricha.

Ja sam presao GOW i igra stvarno nije uopste nesto, najbolji je u tom zanru Ninja Gaiden za XB1 koji je daleko bolji od GOW. Ninja Gaiden 2 je najavljen valjda za PS3.

na koju foru je GOW totalna suprotnost POP-u?
Mozda mislis na to sto lik u GOW-u ima dva lanca kojima mlatara naokolo, a dark princ ima jedan?!

Prince of persia je dosadna igra, losh upravljachki sistem, neinteresantna pricha, neinteresantna oruzja, dok je GOW all about gameplay, stalno neshto novo, igra te stalno iznenadjuje, jednostavno te tera da igrash dalje. Da li si igrao Fahrenheit ? E GOW je takvo osvezenje u gomili djubreta pa x10. Ako se secash onih vremena gaminga kada su postojale arkadne avanture koje te prikuju uz ekran, GOW ce te vratiti u to vreme, shto se ne secam kada je poslednji put neka igra bill kog zanra gde se napucavaju protivnici, uchinila.

Poslednja izmena:
Moram priznati, i ja sam prvi POP igrao prilicno, ali ga nisam odigrao do kraja ... Smorio je ... Drugi sam poceo, igrao nesto malo, a treci sam samo instalirao, krenuo da igram, izasao iz igre i uninstall (neoprostivo lose upravljanje, koje ne prilici PC-u + dosadno) ... Bas me zanima na sta to lici taj GOW, posto sam i od prijatelja koji imaju PS2 cuo da je sjajna igra (mada znam i to sta je njima sve sjajno :D ) ... Ninja Gaiden sam igrao, i nije losa, ali definitivno nisam ljubitelj tog zanra ... U vremenima kada nema naslova koji odgovaraju mojim afinitetima probam i tako nesto, ali globalno gledajuci, Thnx But No Thnx :D

Poslednja izmena:
svi smo imali period gde smo imali <14 godina i gde je i najveci krs koji sada ne bi ni instalirali - bio interesantan ;)

Nazad
Vrh Dno