Šta je novo?

Assassin's Creed Ps3

• Začetnik teme Začetnik teme chava
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
filipenko je napisao(la):
AA i AF nisu nikakva podrazumevana podešavanja, to su tehnologije dodatnog filtriranja tekstura za slučaj da je igra matora ili da je mašina baš baš brutalno jaka. Inače, to nikada ne palim niti me interesuje 🙂 Napucam detalje na max i gotovo.

dobro i oblivion ti citiram "leti" u 1280x1024 hdr on + sve ama bas sve na max?jedino ako pod dobro podrazumevas 20-25 fps hint:
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2746&p=2
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2746&p=3
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2746&p=4
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2746&p=5
mislim sa fx-60 cpu-om i 2gb ram-a i sa svim slajderima NE na max (pogledaj njihova setovanja na prvom linku uglavnom prosek je sve na 50-70%) su dobili 21fps sa 7900gt sa hdr-om a sa bloom-om imaju 25fps napolju sad me ti samo prosvetli kako tebi sa sempronom i 1gb ram-a "leti" u 1280x1024 i to jos sa svim slajderima na max!?

filipenko je napisao(la):
To se koristi na konzolama? Nisam znao...

?

Dobro, priznajem, mučim se sa 5 fpsa. Sjajno. Nisam ni znao dok mi Anand nije rekao.
Hint: noviji drajveri u odnosu na testirane...
Meni fps ne pada ispod 25 ni u jednom trenutku, a penje se i do 60 napolju, odnosno 80 u zatvorenim prostorijama. Meni dovoljno. Mada opet, ako mi pored Ananda i Tom's Hardware kaže da nije tako, valjalo bi razmisliti o kupovini nekog X1950 XTXTXTXTXTX.

Najgore je što se upravo oni koji najviše ke*aju Amerima kako su kao glupi i deo potrošačkog društva najviše gađaju zaključcima testova ko zna kad napravljenih.

edit: imao sam 6800 GS i nisam bio zadovoljan kako radi sa starim 8x.xx drajverima. Sa 91.xx je već bilo bolje. Sa 7900 GT i 91.xx drajverima (druge nisam ni probao) igra radi odlično.

Poslednja izmena:
Aaa, noviji drajveri donose duplo veci fps 😀😀

Ajde bre dosta sa offtopicom 🙂

Ja sam video kod Filipenka Oblivion u max detaljima i moram da kazem da Frame Rate nije zakucan i varira dosta ali radi solidno, igrivo je.

Na novim konzlolama se koristi AA i to kao standard.

I da, oblivion kod mene radi bolje nego na PCu 😀 a i izgleda 🙂

I ja sam video Oblivion kod Filipa i mogu reći da je igra dosadna :d

Pa dobro, neko mora i djubre da igra 😀😀

Slazem se, djubre kao i Fear :d

Pazi, tvoja rech protiv njegove, s tim shto on ima X360 😀

Poslednja izmena:
Prey izgleda bolje na Pcu ali Oblivion NE. A video sam ga jednoj od najjacih masina u gradu.

Ako ne verujes dodji da vidis

Poslednja izmena:
Nego assasins creed ce biti odlicna igra i nadam se da ce biti multiplatform bar dok ne kupim PS3 🙂

LUC1FER je napisao(la):
Ja sam video kod Filipenka Oblivion u max detaljima i moram da kazem da Frame Rate nije zakucan i varira dosta ali radi solidno, igrivo je.
hvala to sam i mislio dao si objektivan i realan odgovor jer je "Frame Rate nije zakucan i varira dosta ali radi solidno, igrivo je." podosta realniji od "Imam 7900 GT (nije baš 30% brža od 7800 GT) i lete mi i Oblivion i Strah u toj rezoluciji."

Nove shotke:

Prilozi

• ac1.webp
    ac1.webp
    115.8 KB · Pregleda: 58
  • ac2.webp
    ac2.webp
    109.1 KB · Pregleda: 61
  • ac3.webp
    ac3.webp
    146.6 KB · Pregleda: 70
  • ac4.webp
    ac4.webp
    97.6 KB · Pregleda: 55
colt je napisao(la):
Ja ne mogu da ih vidim, kao i josh neke slike sa bencha sto su u attachu ili kao deo posta 🙁
Jesi probao iz nekog drugog browsvera?

Fine sotke, ali cini mi se prerenderovane.

jorgovan je napisao(la):
Fine sotke, ali cini mi se prerenderovane.

Pa vishe puta je potvrdjeno da su to ingame shotovi, a i ne lichi na prerenderovano.

Rekao sam da mi se cini, a ne da bi ruku dao za tu tvrdnju 😛

Mozda sam napisao kao kompliment a mozda i kao sumnju 😛

Poslednja izmena:
Odlicno izgledaju i definitivno nisu prerenderovane

Ma nije bitno kako izgleda, naravno da ce lepo izgledati na tom hardveru. Mene interesuje kako ce to sve da radi, a pogotovo kako ce iskorishcavati ziroskop, jer ova kamera je uvek bila problematichna na bilo kakvom kontroleru.

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Mene interesuje kako ce to sve da radi, a pogotovo kako ce iskorishcavati ziroskop, jer ova kamera je uvek bila problematichna na bilo kakvom kontroleru.

Kakav ziroskop? 🙂
Mislis na FPS kameru?

Ne znash za ziroskop u joypadu ? 🙂

I kakva fps kamera, pa ovo nije fps 😀

Poslednja izmena:
Jel taj ziroskop treba da pomera kameru kad pomeras ceo joypad?Nesto kao kontroler one nove nintendo konzole?

driver je napisao(la):
Ne znash za ziroskop u joypadu ? 🙂
I kakva fps kamera, pa ovo nije fps 😀

Sto se tice kamere, izvinjavam se, pomesao sam neke slike 🙂
A za ziroskop sam znao, samo nisam mislio da ce u svakoj igri moci da se upotrebi a i nema potrebe - mozda ce nekom smetati pa ce zeleti da iskljuci. Da li ce to moci da se uradi?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno