Šta je novo?

Assassin's Creed: Brotherhood

ima li sanse to na laptopu da se potera? athlon x2 2.1ghz, 3gb ram, radeon 4250..... da znam da li da se mucim sa skidanjem i instalacijom....

Ograđujem se jer sam samo malo probao, ali igra deluje moćno. Grafika je dojajna, a i okruženje bogami nije onako jednolično ko u kecu. Dvojku nisam igrao, nisam imao živaca za ono. Baš ću videti da se zaigram ovih dana pa da vidim jel stvarno dobro ili samo deluje :).

U pravu ste za gamepad. :)

Do sad sam sa gamepad-om igrao samo sport i trke, ali ovde je zaista lakše igrati sa njim. Ponekad je malo zeznutije sa kamerom ali sveukupno, pravi pomak.

predjoh.. Znaci koji fail od kraja.. Taman ocekujem nesto,kad ono ... Sve u svemu,losija od prethodnika,nezanimljivija.

Koliko smeta to sto pisu svuda da ne mogu da se unapredjuju stale/blacksmith i ostali shopovi?

Po meni gamepad ne treba uopste, odlicne su kontrole na tastaturi...

Moj problem sa smrzavanjem i porukom 0x0000005e sam resio tako sto sam diseblovao 3 jezgra preko msconfiga.
Posle toga ni jedno smrzavanje a frame rate sa svim detaljima na high i multisampling 4x je 60-70fps.

Koliko smeta to sto pisu svuda da ne mogu da se unapredjuju stale/blacksmith i ostali shopovi?

Kako ne moze? Kod mene moze, i dobijas lepe pare za nove maceve, nozice, odela... sto vise unapredjujes, vise love. :D

Moze li xbox360 wireless kontroler za win sa onim resiverom da se koristi?

Kako ne moze? Kod mene moze, i dobijas lepe pare za nove maceve, nozice, odela... sto vise unapredjujes, vise love. :D

Pa kod mene na narodnoj verziji ne moze...Mozes da ih obnovis prvi put,ali da ulazes u njih kako bi otkljucavao nove iteme ne moze...Ili moze i to?Moze i PM ako treba.. :)

Kazi mi samo al je radilo na prva dva dela, da instaliram sve pa od pocetka polako? Hvala unapred.

Na prvom - ne secam se. Za drugi sam siguran da je sve ferceralo bez problema, kao i na poslednjem.

ima li sanse to na laptopu da se potera? athlon x2 2.1ghz, 3gb ram, radeon 4250..... da znam da li da se mucim sa skidanjem i instalacijom....

Da kod mene radi bez problema.

+1

Mislim da je ovakav tip igara daleko vece uzivanje igrati zavaljen preko kontrolera nego na misu i tastaturi... RTS i FPS nikad ne bih igrao na kontroleru, isto zato sto umanjuje dozivljaj

Josh jedan glas za igranje preko gejmpeda. :)
Ovaj "kineZ" GIGATech od 600din sto imam funkcionishe savrsheno, plag en' plej sto bi se reklo.

Ja stvarno ne razumem ovaj hejt prema gamepadima i konzolama. Donekle mi je jasno misljenje da su konzole visak uz danasnje jake racunare, ali gamepad je stvarno bolji od tastature i misa za neke zanrove. Ova igra je lepsa uz gamepad. Bodu mi oci komentari dulsrules. Kontrole su maksimalno prilagodjene tastaturi i misu, ali je na gamepadu jednostavno bolje. Isto kao sto su fps igre prilagodjene gamepadu, ali su na tast i misu bolje.

Jel ima smisla instalirati onaj repack patch ili da ostavim kako jeste, sta se dobija tim patchom?

kao ispravlja bagove,u svakom slucaju instaliraj,nista ne gubis ;)

Ja stvarno ne razumem ovaj hejt prema gamepadima i konzolama. Donekle mi je jasno misljenje da su konzole visak uz danasnje jake racunare, ali gamepad je stvarno bolji od tastature i misa za neke zanrove. Ova igra je lepsa uz gamepad. Bodu mi oci komentari dulsrules. Kontrole su maksimalno prilagodjene tastaturi i misu, ali je na gamepadu jednostavno bolje. Isto kao sto su fps igre prilagodjene gamepadu, ali su na tast i misu bolje.

Ovo je opravdan hejt. Preporuka skoro svih sa foruma (ovog i inostranih) je da bi ova igra pruzila vece zadovoljstvo ako bi se igrala putem dzojstika a ne preko tastature i misa. Dzojstik je periferija konzole, sta ona ima da trazi na pc-u ? Ok, sportovi i trke, ajde to razumem, jer su te igre od pamtiveka bile pravljene u konzolnom duhu. Ali pucacine fps i tps, kao i razne strategije i ostali zanrovi, igrati preko dzjostika, to je za mene skrnavljenje pc-a kao ultimativne igracke platforme.

Jel ima smisla instalirati onaj repack patch ili da ostavim kako jeste, sta se dobija tim patchom?

Assassin's Creed Brotherhood v1.01 Patch

Single Player
- Fixes an issue that prevents the player from accessing the DaVinci Disappearance DLC under certain circumstances.
- Fixes 2 random crashes.
- Fixes an infinite loading problem in the game menu.

Multiplayer
- Fixes a bug where a player may not appear on radar in Assassinate game mode.
- FIxes a bug where the player may get stuck in a white screen in certain conditions

Poceo sam sa misem da igram, igra ima cudan horizontalni lag, ili ide normalno ili od jednom se okrenem za ceo krug, vrlo cudno se ponasa bez obzira na sensitivity i vsinc on/off.
Probao sam sada sa gamepadom i mnogo bolje radi, odlicno sta vise, bez ikakvog problema.

Ovo je jedina igra, a da mi se graficka greje, moram da koristim afterburner.

Ovo je opravdan hejt. Preporuka skoro svih sa foruma (ovog i inostranih) je da bi ova igra pruzila vece zadovoljstvo ako bi se igrala putem dzojstika a ne preko tastature i misa. Dzojstik je periferija konzole, sta ona ima da trazi na pc-u ? Ok, sportovi i trke, ajde to razumem, jer su te igre od pamtiveka bile pravljene u konzolnom duhu. Ali pucacine fps i tps, kao i razne strategije i ostali zanrovi, igrati preko dzjostika, to je za mene skrnavljenje pc-a kao ultimativne igracke platforme.

Da, kao sto sam napomenuo, fps i strategije su bolje na misu. Niko to ne osporava, ali postoji tako mnogo third person igara ovog tipa koje su mnogo bolje na gamepadu. Meni je problem sto bacas hejt na gamepad u ovoj temi. U temama o fps igrama bi bilo u redu, ali ovde je stvarno suvisno.
Ja mislim da svako ko uziva u igrama treba da ima i gamepad ako nije iskljucivo fps ili rts fan. Onda mozes da biras u zavisnosti od igre. Evo sad cekam Crysis 2 i igracu ga na misu iako mogu da ga skinem vec sada za konzolu. Sa druge srane AC i PoP serijale sam igrao na gamepadu i ne vidim drugi nacin za te igre. PC i jeste toliko rasprostranjen zato sto ima sirok spektar upotrebe. Apsolutno ne shvatam zasto bi se neko iz principa ogranicavao na losiji izbor.

Vrh Dno