Kako za koga. Ja licno volim dzojstik.
Jesi li probao ovo da igras joystick-om (da znam dal' da izvlacim iz ormara moj stari Saitek)?
Po meni gamepad ne treba uopste, odlicne su kontrole na tastaturi...
Koliko smeta to sto pisu svuda da ne mogu da se unapredjuju stale/blacksmith i ostali shopovi?
Moze li xbox360 wireless kontroler za win sa onim resiverom da se koristi?
Kako ne moze? Kod mene moze, i dobijas lepe pare za nove maceve, nozice, odela... sto vise unapredjujes, vise love.![]()
Da kod mene radi bez problema.
Kazi mi samo al je radilo na prva dva dela, da instaliram sve pa od pocetka polako? Hvala unapred.
Da kod mene radi bez problema.
ima li sanse to na laptopu da se potera? athlon x2 2.1ghz, 3gb ram, radeon 4250..... da znam da li da se mucim sa skidanjem i instalacijom....
Ja stvarno ne razumem ovaj hejt prema gamepadima i konzolama. Donekle mi je jasno misljenje da su konzole visak uz danasnje jake racunare, ali gamepad je stvarno bolji od tastature i misa za neke zanrove. Ova igra je lepsa uz gamepad. Bodu mi oci komentari dulsrules. Kontrole su maksimalno prilagodjene tastaturi i misu, ali je na gamepadu jednostavno bolje. Isto kao sto su fps igre prilagodjene gamepadu, ali su na tast i misu bolje.
Jel ima smisla instalirati onaj repack patch ili da ostavim kako jeste, sta se dobija tim patchom?
Ovo je jedina igra, a da mi se graficka greje...
Ovo je opravdan hejt. Preporuka skoro svih sa foruma (ovog i inostranih) je da bi ova igra pruzila vece zadovoljstvo ako bi se igrala putem dzojstika a ne preko tastature i misa. Dzojstik je periferija konzole, sta ona ima da trazi na pc-u ? Ok, sportovi i trke, ajde to razumem, jer su te igre od pamtiveka bile pravljene u konzolnom duhu. Ali pucacine fps i tps, kao i razne strategije i ostali zanrovi, igrati preko dzjostika, to je za mene skrnavljenje pc-a kao ultimativne igracke platforme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari