Šta je novo?

Assassin's Creed: Brotherhood

Dobro izgleda MP, ono kao bice da imas zadatak da ubijes nekoga a u isto vreme i neko treba tebe, zanimljivo ce biti :D

MP je do yaya :D

I verovatno ce biti skupa ulaznica za MP :D

Kako ce biti jadno ako bude bilo pistolja i pusaka... ako tako bude igracu samo zbog price... uzas, sve moraju da upropaste.

nece biti pistolja i pusaka, mislim s obzirom da se radnja igre odvija u istoj vremenskoj epohi kao AC2 ne vidim kako bi to moglo da bude pistolja i pusaka.
Uostalom cak i da bude vatrenog oruzja to bi bilo OK ukoliko oruzje nije automatskog ili polu-automatskog tipa.........

Inace prvi pistolji proizvedeni su 1540-te godine u Italijanskom gradu Pistoji ( odakle i potice naziv " pistol") , a radnja ACB-a se odvija nekih 40 godina pre toga ( 1503-ce cini mi se) , tako da nece biti pistolja sigurno.

Jel si gledao trailer uopste? A i u AC 2 si imao pistolj, samo niko drugi nije imao, s toga ga nisam ni koristio... Leonardo ti ga da.

Ja mislim da su ovu igru odavno odradili, da sada rade na ACIII (navodno poslednji deo), kako bi mogli da je najave kada ovu izbace, mozda ubace neki trailer/concept art uz AC II Brotherhood... Tako da, po meni, marketinski potez... :) Ali, nema veze... samo da ACIII ne bude console ekskluziva...

Demonstracija nekih novih feture-a...

[YOUTUBE]KMlgIP6ocOI[/YOUTUBE]

Simpa, odlichno je shto stalno dodaju nove stvari i igra postaje interesantnija.

Vise bih voleo da Ezio opet bude "samac"...

Ali Ezio-ov glas je kriminalan. :)

PC verzija odlozena za prvu polovinu 2011..

Drugi deo je stvarno bio genijalan pogotovo sto se tice price (inace verujem da ima i dobrim delom istine u prici i da nije sve samo fikcija)

Inace verujem da ce Brotherhood sto se tice tehnikalija (multiplejer, verovatno jos malo bolja grafika, neke nove vrste misija i to) nadmasiti dvojku ali sto se tice same price sumnjam da ce dostici onu genijalnost koju ima dvojka.

Ha ha, možda im i uspe ovog puta. :d

Zar nije trebalo da izađe do sada?

Ne, za PC je odlozena.

Zna li se razlog, odlaganja ili cekaju da u sledecu fiskalnu godinu udju sa obecavajucim i, verovatno, naslovom koji ce se dobro prodati.

Pa čemu čuđenje? Tek je pre par dana (19.) izašla verzija za konzole, a uvek za PC izbacuju nekoliko meseci kasnije. Politika, ne odlaganje. RUku na srce, PC verzija uvek izgleda još mnogo bolje i obično ima uključene i mape/misije koje za konzole dolaze kao DLC.

Jeste zvanican podatak. U SADu izlazi 22. februara, a u zemljama EU 26. marta.

^Znači postoji mogućnost da izađe ranije u t.rrent formatu :) COOL :)

Nazad
Vrh Dno