Neko je pisao malo ranije da je grafika bolja u odnosu na predhodni deo... Koliko ja vidim, grafika je potpuno ista kao i kvalitet tj. oštrina samih tekstura. Igra i dalje bolje izgleda kada se izgasi postprocesing tj. bloom efekat, jer isti prvo čini da igra izgleda više cartoonish i drugo bluruje teksture... Još uvek nemam jasan sud o tome kakva je u globalu u odnosu na predhodni deo (stigao sam do Leonarda tek), ali neke deonice su baš zamorne za živce, kao i pentranje po tornjevima koje je otežano (mnogo se više sada mora obilaziti toranj dok se ispenje) što je meni barem najveća gnjavaža jer ih obično ima mali milion... takođe bezvezan je malo način po kome je Ecio degradiran kako u opremi tako i u pojedinim veštinama koje je stekao u predhodnoj igri, dok je apsolutno peti točak ovo rehabilitovanje gomile prodavnica po čitavom Rimu... mislim ej... to su glupave fore da bi se igrač uposlio sa nekakvim smešnim zezalicama, a igra duže trajala...
[edit]
Inače ovaj bonus materijal disk je prijatno iznenađenje i to mogu toplo da preporučim svima ovde da pogledaju ukoliko nisu do sada...
Er... neću reći ništa više od ovoga![]()
skinite DLC za leonardaIma 7-8 jos dobrih misija+templarska grbonica
KLIK
Zamenite Options file u:
XP
C: Documents and Settings(User Name)Application DataUbisoftAssassin's Creed BrotherhoodSaves
7
C:Users(User Name)Saved GamesAssassin's Creed BrotherhoodSaves
skinite DLC za leonardaIma 7-8 jos dobrih misija+templarska grbonica
KLIK
Zamenite Options file u:
XP
C: Documents and Settings(User Name)Application DataUbisoftAssassin's Creed BrotherhoodSaves
7
C:Users(User Name)Saved GamesAssassin's Creed BrotherhoodSaves
Traje kratko mozda ako ne radis nikakve misije sem glavnih za pricu, sto je po meni bezveze...
a ljudi ima li gde da se skine igra za pc otkud vam ja sve pretrazih nigde ne nadjoh?
tacno tako,penjanje po tornjevima je smaračina,kupovina onih prodavnica itd takodje,i nervira me ona nova fora sto protivnik moze da te uhvati i drzi dok te tabaju,nikako da popamtim dugmice kako da se izvucem....
Codex Edition Unlocker
This installer will unlock the following content of Assassin's Creed: Brotherhood Codex Edition.
*The Da Vinci Disappearance DLC
*Exclusive Single Player Map: The Trajan Market
*Exclusive Single Player Map: The Aqueducts
*Four Additional Skins: Noble Attire, Altair’s outift, Altair’s Armor, and Desmond Miles’ outfit.
http://www.megaupload.com/?d=K4J84RM4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari