Šta je novo?

Assassin's Creed: Brotherhood

Ih, kako ne bi mogao da picis mp sa narodnom verzijom ? Pa nema igre da ne moze da se pici mp sa narodnjakom. OMG koja pitanja :whip:

za sad mi je bolja dvojka,igram ovo vec par sati misije nisu nesto zanimljive,skoro da i nema ubijanja,smorio sam se ko ovca penjuci se po katakombama i smecima

U kom trenutku u igri postaje dostupan Leonardo?Posto evo vec poceh da skupljam druzinu a njega i dalje nema?! Btw,imam instaliran 1.01 repack..

Neko je pisao malo ranije da je grafika bolja u odnosu na predhodni deo... Koliko ja vidim, grafika je potpuno ista kao i kvalitet tj. oštrina samih tekstura. Igra i dalje bolje izgleda kada se izgasi postprocesing tj. bloom efekat, jer isti prvo čini da igra izgleda više cartoonish i drugo bluruje teksture... Još uvek nemam jasan sud o tome kakva je u globalu u odnosu na predhodni deo (stigao sam do Leonarda tek), ali neke deonice su baš zamorne za živce, kao i pentranje po tornjevima koje je otežano (mnogo se više sada mora obilaziti toranj dok se ispenje) što je meni barem najveća gnjavaža jer ih obično ima mali milion... takođe bezvezan je malo način po kome je Ecio degradiran kako u opremi tako i u pojedinim veštinama koje je stekao u predhodnoj igri, dok je apsolutno peti točak ovo rehabilitovanje gomile prodavnica po čitavom Rimu... mislim ej... to su glupave fore da bi se igrač uposlio sa nekakvim smešnim zezalicama, a igra duže trajala...

[edit]

Inače ovaj bonus materijal disk je prijatno iznenađenje i to mogu toplo da preporučim svima ovde da pogledaju ukoliko nisu do sada...

Er... neću reći ništa više od ovoga ;)

Poslednja izmena:
Neko je pisao malo ranije da je grafika bolja u odnosu na predhodni deo... Koliko ja vidim, grafika je potpuno ista kao i kvalitet tj. oštrina samih tekstura. Igra i dalje bolje izgleda kada se izgasi postprocesing tj. bloom efekat, jer isti prvo čini da igra izgleda više cartoonish i drugo bluruje teksture... Još uvek nemam jasan sud o tome kakva je u globalu u odnosu na predhodni deo (stigao sam do Leonarda tek), ali neke deonice su baš zamorne za živce, kao i pentranje po tornjevima koje je otežano (mnogo se više sada mora obilaziti toranj dok se ispenje) što je meni barem najveća gnjavaža jer ih obično ima mali milion... takođe bezvezan je malo način po kome je Ecio degradiran kako u opremi tako i u pojedinim veštinama koje je stekao u predhodnoj igri, dok je apsolutno peti točak ovo rehabilitovanje gomile prodavnica po čitavom Rimu... mislim ej... to su glupave fore da bi se igrač uposlio sa nekakvim smešnim zezalicama, a igra duže trajala...

[edit]

Inače ovaj bonus materijal disk je prijatno iznenađenje i to mogu toplo da preporučim svima ovde da pogledaju ukoliko nisu do sada...

Er... neću reći ništa više od ovoga ;)

tacno tako,penjanje po tornjevima je smaračina,kupovina onih prodavnica itd takodje,i nervira me ona nova fora sto protivnik moze da te uhvati i drzi dok te tabaju,nikako da popamtim dugmice kako da se izvucem....

skinite DLC za leonarda :) Ima 7-8 jos dobrih misija+templarska grbonica :) KLIK

Zamenite Options file u:
XP
C: Documents and Settings(User Name)Application DataUbisoftAssassin's Creed BrotherhoodSaves
7
C:Users(User Name)Saved GamesAssassin's Creed BrotherhoodSaves

Poslednja izmena:
skinite DLC za leonarda :) Ima 7-8 jos dobrih misija+templarska grbonica :) KLIK

Zamenite Options file u:
XP
C: Documents and Settings(User Name)Application DataUbisoftAssassin's Creed BrotherhoodSaves
7

ja ne kapiram,jel trebam prvo skinuti neki dlc za leonarda ili sta? i onda da stavim ovaj fajl tvoj?

Zamenite Options file u:
XP
7

ja ne kapiram,jel trebam prvo skinuti neki dlc za leonarda ili sta? i onda da stavim ovaj fajl tvoj?

dlc od 2kb?

Leonardo se pojavi kroz jednu od obaveznih memorija..Ko je instalirao 1.01 repack od skid-a,ne mora da radi ovo,naidjoh i ja na Leonarda napokon :) Skroz dobre misije sa njim ;)

Da.
Inace ovo nema veze sa Leonardom u toku misija. Ovo bi po pravilu trebalo da se igra prvo,jer sa ovim pronalazite i oslobadjate Leonarda. I ovaj fajl nije implementiran u patch repack 1.01.
Inace za Leonarda ne morate imati 1.01 verziju,onda sluzi samo za DLC ;)

Poslednja izmena:
Traje kratko mozda ako ne radis nikakve misije sem glavnih za pricu, sto je po meni bezveze...

Igrati samo da se vidi kraj je bez veze. Treba skupljati lkljuceve ( 6 kom ) u vucijim jazbinama, treba zavrsiti aquadukt u Rimu, treba obnoviti banke...
Dobra igra u svakom slucaju.

I mene nesto muci oko ove igre, i mislim da je Vlada najbolje formulisao sta to ne stima. Nekako nemam osecaj tog hype-a koji sam osetio prilikom igranja prvog dela, a drugi deo sam cekao ko lud.
Ovaj deo se onako desio, mnostvo stvari je vec vidjeno i stvarno ima stvari koje smaraju... Nekako me ne drzi toliko da po svaku cenu nastavim da igram... Daleko od toga da nije dobra igra, ali nesto fali.

^ Same felling here.

meni fali ubijanje Pape,doktora,djenerala itd,ovde samo pricaju o ustancima itd xD

a ljudi ima li gde da se skine igra za pc otkud vam ja sve pretrazih nigde ne nadjoh?

Codex Edition Unlocker

This installer will unlock the following content of Assassin's Creed: Brotherhood Codex Edition.

*The Da Vinci Disappearance DLC
*Exclusive Single Player Map: The Trajan Market
*Exclusive Single Player Map: The Aqueducts
*Four Additional Skins: Noble Attire, Altair’s outift, Altair’s Armor, and Desmond Miles’ outfit.

http://www.megaupload.com/?d=K4J84RM4

tacno tako,penjanje po tornjevima je smaračina,kupovina onih prodavnica itd takodje,i nervira me ona nova fora sto protivnik moze da te uhvati i drzi dok te tabaju,nikako da popamtim dugmice kako da se izvucem....

Ma to sa hvatanjem mi je ok... meni je drago da su ovaj deo otežali, a i ovako logičnije izgleda. Uostalom, ni to im baš ne vredi puno, jer sada su dodali ovaj niski šut koji protivnika izbacuje iz ravnoteže što je dovoljno da ovališ bilo koga u dve sekunde... Trebalo mi je samo malo vremena dok sam ukapirao kako funkcioniše. A inače, kad te uhvate da bi se oslobodio, potrebno je da pritisneš prvo dugme za ruke tj. hvatanje (u mom slučaju caps lock) a trebalo bi da je default shift + levi taster, i Ecio izvodi džudo zahvat i baca protivnika na leđa... ali mislim da postoji tajming za koji to može da se odradi, jer mi ne uspe baš svaki put... elem, piše ti sa strane kako se rade pojedine stvari... obrati malo pažnju dok igraš na hintove...

Poslednja izmena:
Ma samo treba malo igrati one virtualne treninge, ako imash tamo zlatne medalje, bicesh bog u igri. Realno, kada nauchish "flow" - levo i desno dugme misha + space (po defaultu), bicesh mashina za mlevenje mesa :d

Codex Edition Unlocker

This installer will unlock the following content of Assassin's Creed: Brotherhood Codex Edition.

*The Da Vinci Disappearance DLC
*Exclusive Single Player Map: The Trajan Market
*Exclusive Single Player Map: The Aqueducts
*Four Additional Skins: Noble Attire, Altair’s outift, Altair’s Armor, and Desmond Miles’ outfit.

http://www.megaupload.com/?d=K4J84RM4

Jel mi treba ovo ako snimim igru pa onaj bonus disk sto se "kupuje" odvojeno?

^Treba ti ovo ako zelis da imas te stvari sto pisu gore!Bonus disk nema veza sa ovim!!

Tuca je laganica u ovom delu. Kupovina i trazenje oruzja su malo besmisleni jer je dovoljno samo da oruzje bude brzo. Bilo koji noz i slicno. Dok nisam dobio full opremu najjacu u igri koristio sam samo neki nozic i nisu mi mogli nista. Pre nego sto protivnik napadne trepne mu healt iznad glave pa znam od koga treba da se branim i uzvratim udarac. Koliko god strazara da me napadne mogao sam u cugu da ih pobijem.

Zavrsio igru sa 50% synca.
Super igra, super atmosfera.
Potroseno negde oko 15 h igranja.

ma nema nista bolje i smesnije nego kad krknem nekoga i u pozadini se cuje nesto tipa "assassino bastardo!" xDDDDD

Kako me nervira kad oni templari krenu da beze kad krenem da zauzmem kulu... oni Borgia-ini kapetani ili sta vec... ufff...

Ako ti pobegne iskoristi glitch. samo obuci drugu odecu ili plast i strazari ce se respawnovati

ccc,nisam to znao.7 puta sam jednog pokusvao da ubijem... I taman da ga uhvatim,pobeze covek kroz zid...

Mene je posle par puta smorilo sam da ih ubijam pa čim ih vidim pozovem "učenike" da ih ubiju.

Vrh Dno