Igram je jer mi je i prvi deo bio OK. Mada ti je pitanje malo??? Uvek nešto čitaš o nekoj igri pre nego što je igraš. Pratiš/informišeš se - a da li su to forumi, gamer sajtovi, screenovi, nebitno.
A da li si time hteo da pitaš da li sam povodljiv ili pozer? Ne, nisam.
dunno, ja sam je presao u jednom dahu(mislim, par dana, nije fazon da nisam spavao) , igra je skroz ok, ima sve sto je potrebno za dobru zabavu, ali ne spada u onu vrstu igara koju bih ponovo presao ili zbog koje nisam mogao da spavam danima ili me ostavila bez texta. jednostavno, dobra je, ali nije breathtaking masterpiece
Da igram je, samo meni nije nešto mnogo/drastično bolja od prvog dela (a dobar mi je i prvi deo).....Zaista, toliko je bolja od prvog dela, da, ako zaista želiš da je igraš, a ne samo da je "površno prelaziš" ima itekako mnogo da ponudi....
Da igram je, samo meni nije nešto mnogo/drastično bolja od prvog dela (a dobar mi je i prvi deo).
Igre ne "prelazim površno". Ili je igram, ili je batalim posle par odigranih nivoa/sati.
Ima li neko da mi pozajmi Save file sa samog pocetka igre,odma nakon Animus-a?Sve neki sejvovi posle 5 sati igranja...Sta ce mi to...
Pa dotle je barem lako stići![]()
Ne, ne, nisam mislio da si pozer ili podvodljiv. Ja, lično, pročitam po sajtovima i forumima da su neke igre "dobre", "odlične", "strava" i samo zbog toga počnem da ih igram i u 90% slučajeva se jako razočaram i smorim. Ja sam se dvoumio da li uopšte da igram dvojku, jer mi je prvi deo bio par sati zabavan, a posle monoton, tako da sam ga igrao "na kašičicu", jako dugo. Ali posle par recenzija i čitajući ovde na forumu ocene, "naterale" su me da probam igru. A kad sam počeo, nisam mogao da prestanem. Zaista, toliko je bolja od prvog dela, da, ako zaista želiš da je igraš, a ne samo da je "površno prelaziš" ima itekako mnogo da ponudi. Daleko najbolja igra u zadnjih par godina. Bar po meni, jer ima sve: zanimljivu priču, odličnu atmosferu, raznovrsne i zanimljive zadatke, izvođenje sa kojim ne moraš da lomiš gamepad ili da imaš 18 prstiju za tastaturu, dizajn nivoa koji oduzima dah, a to kakva je grafika je krajnje subjektivna stvar, sigurno ne izgleda isto na GF8600, AMD Cpu-om i 1 giga rama ili na HD5870, Corei7 i 6 GB rama.
izvorCNET je objavio da je čuvena DRM zaštita Ubisoft-a uspešno hakovana. Grupa Skid Row, zaslužna za ovaj poduhvat tvrdi da ovaj hack u potpunosti eliminiše kontraverzni DRM. Sve što je potrebno jeste da se određeni fajlovi igara (koje koriste ovu zaštitu), zamene modifikovanim koji se mogu preuzeti sa interneta. Skid Row navodi da je jednom krekovana igra potpuno bezbedna od “kontranapada” Ubisoft-a i ostalih grupa sa “scene”.
Sledeće reči su deo pisma upućenog Ubisoft-u od strane ove grupe…
“Thank you Ubisoft, this was quiete [sic] a challenge for us, but nothing stops the leading force from doing what we do. Next time focus on the game and not on the DRM. It was probably horrible for all legit users. We just make their lifes [sic] easier.”
Po svemu sudeći ova informacija je tačna i potvrđena je od strane više izvora.
Pusti igru sa Skidrow crackom a u pozadini drži neki program za praćenje mrežnog saobraćaja pa javi utiske.DRM je krekovan mnogo prije SKIDROW-a samo što je sad SKDIROW napravio one-click crack za one noobove koji nisu u stanju da izmene hosts i da pokrenu emulator.
A mi koji smo nabavili clonedvd pre ovog, ne moramo da nabavljamo ponovo, nego samo skidrow lekić?
toliko o zastiti mrtvojOur work does not construct any program deviation or any kind
of host file paradox solutions. Install game and copy the
cracked content, its that simple.
Since we dont want to see cheap imitations, we protected our
work with a solid shield. Not because we want to deceive the
majority, like certain people out there, but because we have
in the past been an open book of knowledge for our competitors.
pise lepo u nfo-u da nije u pitanju emu servera vec crack..igra ce raditi i sa cloned ver.
toliko o zastiti mrtvoj
Gde je bio Skidrow kad su obicni ljudi koji ne pripadaju ni jednoj scenskoj grupi "sredili" AC2!Sad se javljaju posle 2 meseca kao da su oni razbili zastitu,a mogu da garantujem da su glavnu ideju pokupili od gore vec pomenutih!Videcemo sta ce biti sa Setlersima,ko ce prvi doci do izrazaja!
A mi koji smo nabavili clonedvd pre ovog, ne moramo da nabavljamo ponovo, nego samo skidrow lekić?
Ja garantujem da si uspeo da me nasmeješGde je bio Skidrow kad su obicni ljudi koji ne pripadaju ni jednoj scenskoj grupi "sredili" AC2!Sad se javljaju posle 2 meseca kao da su oni razbili zastitu,a mogu da garantujem da su glavnu ideju pokupili od gore vec pomenutih!Videcemo sta ce biti sa Setlersima,ko ce prvi doci do izrazaja!
Gde je bio Skidrow kad su obicni ljudi koji ne pripadaju ni jednoj scenskoj grupi "sredili" AC2!Sad se javljaju posle 2 meseca kao da su oni razbili zastitu,a mogu da garantujem da su glavnu ideju pokupili od gore vec pomenutih!Videcemo sta ce biti sa Setlersima,ko ce prvi doci do izrazaja!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari