Šta je novo?

Assassin's Creed 2

I ja se slazem sa Draske73!Cim je izasla ja sam je kupio i jos je nisam presao,a ne znaci da necu!Samo se cudim,a ujedno i divim ljudima koji kada igra izadje predju je u roku od 24h!

A ja mogu da primetim da ovde najvise komentarisu (pogotovo u negativnom kontekstu) ljudi koji nisu ni igrali ili kao probali i toliko im se zgadila igra da su je obrisali.... mislim stvarno je dalja prica besmislena

dunno, ja sam je presao u jednom dahu(mislim, par dana, nije fazon da nisam spavao) , igra je skroz ok, ima sve sto je potrebno za dobru zabavu, ali ne spada u onu vrstu igara koju bih ponovo presao ili zbog koje nisam mogao da spavam danima ili me ostavila bez texta. jednostavno, dobra je, ali nije breathtaking masterpiece

Igram je jer mi je i prvi deo bio OK. Mada ti je pitanje malo??? Uvek nešto čitaš o nekoj igri pre nego što je igraš. Pratiš/informišeš se - a da li su to forumi, gamer sajtovi, screenovi, nebitno.
A da li si time hteo da pitaš da li sam povodljiv ili pozer? Ne, nisam.

Ne, ne, nisam mislio da si pozer ili podvodljiv. Ja, lično, pročitam po sajtovima i forumima da su neke igre "dobre", "odlične", "strava" i samo zbog toga počnem da ih igram i u 90% slučajeva se jako razočaram i smorim. Ja sam se dvoumio da li uopšte da igram dvojku, jer mi je prvi deo bio par sati zabavan, a posle monoton, tako da sam ga igrao "na kašičicu", jako dugo. Ali posle par recenzija i čitajući ovde na forumu ocene, "naterale" su me da probam igru. A kad sam počeo, nisam mogao da prestanem. Zaista, toliko je bolja od prvog dela, da, ako zaista želiš da je igraš, a ne samo da je "površno prelaziš" ima itekako mnogo da ponudi. Daleko najbolja igra u zadnjih par godina. Bar po meni, jer ima sve: zanimljivu priču, odličnu atmosferu, raznovrsne i zanimljive zadatke, izvođenje sa kojim ne moraš da lomiš gamepad ili da imaš 18 prstiju za tastaturu, dizajn nivoa koji oduzima dah, a to kakva je grafika je krajnje subjektivna stvar, sigurno ne izgleda isto na GF8600, AMD Cpu-om i 1 giga rama ili na HD5870, Corei7 i 6 GB rama.

dunno, ja sam je presao u jednom dahu(mislim, par dana, nije fazon da nisam spavao) , igra je skroz ok, ima sve sto je potrebno za dobru zabavu, ali ne spada u onu vrstu igara koju bih ponovo presao ili zbog koje nisam mogao da spavam danima ili me ostavila bez texta. jednostavno, dobra je, ali nije breathtaking masterpiece

Ako je ovo OK šta je tebi onda "breathtaking masterpiece"?? Ja, lično, pre ove igre sam se jedino teško odvajao od tastature igrajući KotOR (oba) i Mafiu, tako da mi i ova igra predstavlja "breathtaking masterpiece".

....Zaista, toliko je bolja od prvog dela, da, ako zaista želiš da je igraš, a ne samo da je "površno prelaziš" ima itekako mnogo da ponudi....
Da igram je, samo meni nije nešto mnogo/drastično bolja od prvog dela (a dobar mi je i prvi deo).
Igre ne "prelazim površno". Ili je igram, ili je batalim posle par odigranih nivoa/sati.

Ima li neko da mi pozajmi Save file sa samog pocetka igre,odma nakon Animus-a?Sve neki sejvovi posle 5 sati igranja...Sta ce mi to...

Da igram je, samo meni nije nešto mnogo/drastično bolja od prvog dela (a dobar mi je i prvi deo).
Igre ne "prelazim površno". Ili je igram, ili je batalim posle par odigranih nivoa/sati.

Koliko je proslo otkako si igrao prvi deo? I meni je prvi deo bio ok, presao sam ga kad je izasao i jedva sam cekao nastavak. Dok sam igrao dvojku nista mi drasticno nije bilo bolje po secanju. Pre nedelju-dve sam uzeo ponovo da igram prvi deo i u svakom aspektu je igra poboljsana - velicina i dizajn nivoa, oruzja, obavezne misije (manje smaranja nego sto je bilo potrebno da se dobije pero za kill), indoor sekvence u grobnicama... Jedino sto je neko vec napisao - Altair mi jeste nekako *******iji lik :)

Poslednja izmena:
Ne kontam nešto. Ovde 80% ljudi koji kažu da igra nije nešto posebno prvo se hvata grafike. Pa nije to najvažniji dioi igre. Nije čak ni gameplay koji je skoro identičan. Da vas pitam: Da li ste pokušali da malo uđete dublje u AC2 nakon završetka priče? Da li ste sakupljali glyphove, i ostale informacije. čitali pisma, codexe i ostalo. Ova gra nije ništa posebno kad se gleda samo glavna priča. Ali ona sporedna, the truth i ostalo baš unosi svježinu.

Ne, ne, nisam mislio da si pozer ili podvodljiv. Ja, lično, pročitam po sajtovima i forumima da su neke igre "dobre", "odlične", "strava" i samo zbog toga počnem da ih igram i u 90% slučajeva se jako razočaram i smorim. Ja sam se dvoumio da li uopšte da igram dvojku, jer mi je prvi deo bio par sati zabavan, a posle monoton, tako da sam ga igrao "na kašičicu", jako dugo. Ali posle par recenzija i čitajući ovde na forumu ocene, "naterale" su me da probam igru. A kad sam počeo, nisam mogao da prestanem. Zaista, toliko je bolja od prvog dela, da, ako zaista želiš da je igraš, a ne samo da je "površno prelaziš" ima itekako mnogo da ponudi. Daleko najbolja igra u zadnjih par godina. Bar po meni, jer ima sve: zanimljivu priču, odličnu atmosferu, raznovrsne i zanimljive zadatke, izvođenje sa kojim ne moraš da lomiš gamepad ili da imaš 18 prstiju za tastaturu, dizajn nivoa koji oduzima dah, a to kakva je grafika je krajnje subjektivna stvar, sigurno ne izgleda isto na GF8600, AMD Cpu-om i 1 giga rama ili na HD5870, Corei7 i 6 GB rama.

Stvar individualnog dozivljaja igre i nacina percepcije prema istoj. U sustini, sve zavisi od toga sta igrac ocekuje od igre i da li ona ispunjava ono sto je on zacrtao da ce ispuniti. Oni koji nisu preterano zainteresovani, sto zbog ne slaganja u vidu zanra, settinga, gameplaya, ili neke desete stvari, normalno je da joj nece pridavati ni deseti deo paznje kao oni kojima je "legla", pa i pored svih njenih ociglednih kvaliteta. Meni, recimo, uproscena sunjalica, (kakav je, cinjenica, AC2), nikad ne moze da ostavi utisak "remek dela", pa i pored toga sto je renesansna atmosfera fantasticno prenesena, likovi zanimljivi, misije raznovrsne, a grafika sasvim solidna. To, naravno, ne znaci da sam igru prelazio povrsno. Naprotiv, citao sam sve codexe, Djovanijeva pisma, resavao glyphove i secrete i skupljao delove za Altairov armor. Ali ne vredi kad AC 2 i pored svih svojih svestranosti, predstavlja klasican primer moderne konzolaske igre, gde ti je sve olaksano, uprosceno i prakticno izneseno na tacni, (ko je svojevremno igrao Thief serijal, znace o cemu pricam. :D), tako da se po pitanju sveukupnog utiska u potpunosti slazem sa Drasketom. Igra predstavlja sve sto je kec trebao da bude, i tu je njen win, ali ovoliki hype i price o "remek delu" su mi nejasni. :)

Opet, ponavljam, sve zavisi od subjektivnog dozivljaja individue, tako da svako, naravno, ima pravo da izlozi svoj stav. :)

Krekovan DRM for good... :)
CNET je objavio da je čuvena DRM zaštita Ubisoft-a uspešno hakovana. Grupa Skid Row, zaslužna za ovaj poduhvat tvrdi da ovaj hack u potpunosti eliminiše kontraverzni DRM. Sve što je potrebno jeste da se određeni fajlovi igara (koje koriste ovu zaštitu), zamene modifikovanim koji se mogu preuzeti sa interneta. Skid Row navodi da je jednom krekovana igra potpuno bezbedna od “kontranapada” Ubisoft-a i ostalih grupa sa “scene”.

Sledeće reči su deo pisma upućenog Ubisoft-u od strane ove grupe…

“Thank you Ubisoft, this was quiete [sic] a challenge for us, but nothing stops the leading force from doing what we do. Next time focus on the game and not on the DRM. It was probably horrible for all legit users. We just make their lifes [sic] easier.”

Po svemu sudeći ova informacija je tačna i potvrđena je od strane više izvora.
izvor

Poslednja izmena:
DRM je krekovan mnogo prije SKIDROW-a samo što je sad SKDIROW napravio one-click crack za one noobove koji nisu u stanju da izmene hosts i da pokrenu emulator.
A Vuče, ako si riješio onaj jedan od zadnjih glyphova sa onim dijmantima, obrnutim slovima i slično svaka ti čast a da nisi se koristio pomagalima,

Pa nije baš tako. Skidrow rešenje nema veze sa server emulatorom.

DRM je krekovan mnogo prije SKIDROW-a samo što je sad SKDIROW napravio one-click crack za one noobove koji nisu u stanju da izmene hosts i da pokrenu emulator.
Pusti igru sa Skidrow crackom a u pozadini drži neki program za praćenje mrežnog saobraćaja pa javi utiske.
Poenta ovog kreka je da nema nikakve mrežne konekcije uopšte.

Ma nisam mislio da je on samo napravio 1-click crack za emulator već da je napravio crack koji ne zahtijeva od nekih (koji nisu u stanju ništa) da edituju host i počnu igrati. Već je u ptianju klasika replace original with cracked exe. inače ne znam kako može imati mrežnu konekciju. Ja nisam bio priključen na internet a igrao sam AC2 bez rpoblema sa s emulatorom.

Ok, ali se igra konektovala na server koji si digao na lokalnoj mašini, dakle korišćen je mrežni protokol u svakom slučaju. Sada toga nema.

A mi koji smo nabavili clonedvd pre ovog, ne moramo da nabavljamo ponovo, nego samo skidrow lekić?

Najbitnije je da na ovaj način nema potrebe da neko prvo odigra celu igru ne bi li pohvatao sav mogući saobraćaj da bi emulacija servera radila tokom cele igre i podmisija.
To takođe znači da će sve nove igre sa ovom zaštitom biti izlečene vrlo brzo.

Možda, a možda ne.

A mi koji smo nabavili clonedvd pre ovog, ne moramo da nabavljamo ponovo, nego samo skidrow lekić?

neverujem da ce raditi ali te nista nekosta da probas! ako nista drugo ako neradi ponovo pokusas da ubacis stari lek i pokusas da pokrenes ako nece onda reinstaliraj igru i to ti je to ili pocni da skidas ispocetka ovu verziju koja radi! :)

Ostaje pitanje sta je tacno skidrow "crackovao" posto sam procitao da su crack zastitili solidshild protekcijom :)
Mozda su i stavrno bas krekovali, ocistili sav DRM a moguce da emuliraju server...

pise lepo u nfo-u da nije u pitanju emu servera vec crack..igra ce raditi i sa cloned ver.
Our work does not construct any program deviation or any kind
of host file paradox solutions. Install game and copy the
cracked content, its that simple.

Since we dont want to see cheap imitations, we protected our
work with a solid shield. Not because we want to deceive the
majority, like certain people out there, but because we have
in the past been an open book of knowledge for our competitors.
toliko o zastiti mrtvoj

Poslednja izmena:
Gde je bio Skidrow kad su obicni ljudi koji ne pripadaju ni jednoj scenskoj grupi "sredili" AC2!Sad se javljaju posle 2 meseca kao da su oni razbili zastitu,a mogu da garantujem da su glavnu ideju pokupili od gore vec pomenutih!Videcemo sta ce biti sa Setlersima,ko ce prvi doci do izrazaja!

pise lepo u nfo-u da nije u pitanju emu servera vec crack..igra ce raditi i sa cloned ver.

toliko o zastiti mrtvoj

Hvala za info. :)

Gde je bio Skidrow kad su obicni ljudi koji ne pripadaju ni jednoj scenskoj grupi "sredili" AC2!Sad se javljaju posle 2 meseca kao da su oni razbili zastitu,a mogu da garantujem da su glavnu ideju pokupili od gore vec pomenutih!Videcemo sta ce biti sa Setlersima,ko ce prvi doci do izrazaja!

Kako god, treba im biti zahvalan. I CoD:MW2 su prvi odradili kako valja, ako se dobro sećam. Gre'ota je za ovako dobru igru imati onolika mlaćenja sa instalacijom.

Ja garantujem da si uspeo da me nasmeješ

Poslednja izmena:

ARAGORN: Send out word, my lord. You must call for aid.

THÉODEN: And who will come. Razor? Reloaded? We are not so lucky in our friends as you. The old alliances are dead.

ARAGORN: Skidrow will answer.

THÉODEN: Skidrow? Where was Skidrow when the MW2 fell? Where was Skidrow when Ubisoft closed DRM around us? Where was Ski.. No, my lord Aragorn, we are alone.

:banana: :banana: :banana:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno