Šta je novo?

Assassin's Creed 2

Da li je moguce da se niko ne zali na distance of view koji je ocajan, i na one senke koje se stalno pomeraju... I jos poneki flickering tu i tamo. AC1 je bio bas za uzivanje, meni je ovo uzas. Inace mi se igra bas dopada ali mi ovo nekako kvari utisak

Poslednja izmena:
Imam jedan mali problemcic koji ne mogu nikako da resim. :wall:
Imam Asusov wildscreen monitor i sad kad bilo koju rezoluciju da stavim u igrici npr. najvecu 1680x1050 slika mi bude preko celog ekrana ali onda su mi ljudi nekako razvuceni i on sam i sve mi je nekako razvuceno ako me razumete. :) A kad stavim neku drugu manju (1440x900 ili 1280x1024 ili neku drugu) desava mi se da bude ok slika ali sad imam crno sa gornje i donje strane tj nije mi preko celog ekrana nego mi je slika umanjena ali su ljudi i okolina normlani nisu vise razvuceni.
Jel postoji mozda neko resenje i sta treba da namestim da mi slika bude preko celog ekrana i da mi bude normalna?

Imam Asusov wildscreen monitor i sad kad bilo koju rezoluciju da stavim u igrici npr. najvecu 1680x1050 slika mi bude preko celog ekrana ali onda su mi ljudi nekako razvuceni i on sam i sve mi je nekako razvuceno ako me razumete. :) A kad stavim neku drugu manju (1440x900 ili 1280x1024 ili neku drugu) desava mi se da bude ok slika ali sad imam crno sa gornje i donje strane tj nije mi preko celog ekrana nego mi je slika umanjena ali su ljudi i okolina normlani nisu vise razvuceni.
Jel postoji mozda neko resenje i sta treba da namestim da mi slika bude preko celog ekrana i da mi bude normalna?

Ne mozes, igra je radjena za 16:9 monitore

Da li je moguce da se niko ne zali na distance of view koji je ocajan, i na one senke koje se stalno pomeraju... I jos poneki flickering tu i tamo. AC1 je bio bas za uzivanje, meni je ovo uzas. Inace mi se igra bas dopada ali mi ovo nekako kvari utisak

I ja sam to primetio, primeti se los view distance, senke su mi ok....

Zabo sam kod 5. sekvence i nece dalje koji god value da ubacim...Jel zna neko sta bi moglo da bude?

Zaglavih odmah na početku. Kada te uči kako da loot-uješ, nemam dovoljno leševa da bih skupio 200 lira :D
Kapiram da se nešto izbagovalo, probaću ponovo taj deo kada nađem vremena.
Inače sam ukapirao da me ovakve igre skoro uopšte više ne privlače, ni prvi deo nisam završio svojevremeno. krastavac, radije ću da igram Civilizaciju, takav mi je bioritam.

Kako znate koje su glavne misije?

Uspeo sam da dodjem do oruzja iz onog sanduka, obesise mi caleta i sada me neke cica-mace uce prikrivanje.

Nije losa igra, sve tece glatko...Vidim da ce me drzati do novog Princa.

Poslednja izmena od urednika:
I ja sam to primetio, primeti se los view distance, senke su mi ok....

Ja ga cenim upravo kontra, low distace mi ne smeta toliko jer smatram da detalja i pored toga ima dovoljno a ovo je svakako napravljeno namerno kako bi igra tecnije radila, ali zato su senke preterano reckaste za moj ukus. No bilo kako bilo 2 deo izgleda i radi bolje od prvog dela i nema razloga da cepidlacimo previse...

Doduse cini mi se da su senke nesto bolje izgledale pod dx10 premda je i fps bio nesto manji onda nego sada, ali posto sada toga vise nema onda ne ide da pricamo o tome dalje...

Poslednja izmena:
Kako znate koje su glavne misije?

Isto pitanje i ovde, kada me pita da li prihvatam neku misiju ja potvrdno odgovorim, medjutim nije mi jasno da li je to sporedna mislija ili treba svaku misiju da odigram - sto nema logike jel se onda ne bi zvale sporedne misije?

glavne misije su vam sve misije sa ! uzvicnikom, sve ostale side misije su oznacene drugacije, kao npr grobnice assassina, beat up missions, race missions i slicno, obicno za takve misije budu samo likovi koji svetle i uglavnom nisu oznaceni na mapi uvek

Da glavne su one koje imaju veze sa pricom i imaju uzvicnik, sporedne nemaju uticaj na pricu moze igra da se zavrsi bez njih....

glavne misije su vam sve misije sa ! uzvicnikom, sve ostale side misije su oznacene drugacije, kao npr grobnice assassina, beat up missions, race missions i slicno, obicno za takve misije budu samo likovi koji svetle i uglavnom nisu oznaceni na mapi uvek

Fala ti ka bratu.

Hmmm, ja to nisam video. Doduše, tek sam počeo igru, peo sam se i na onu najvišu kuletinu u Firenci i sve se dobro videlo. Jedino što se oblaci pomeraju kao da su na trkama...

Nisam kući, ali to nisam primetio, iako imam 16:10 monitor. Inače, ako je podešeno za 14:9, a ti koristiš 16:10, onda bi likovi trebali da budu IZDUŽENI (vertikalno), a ne RAZVUČENI (horizontalno). Probaj sa nekim novijim drajverima (pa i za monitor, svakako zameni generički plug&play), meni to sve radi normalno.

Inače, igra je do džadža, daleko je bolja od keca...

kako da pokupim blago iz nekih tornjeva u vili na koje nisam uspeo da se popnem?

moars da cekas da naucis da skaces vise ako nisi presao igricu ona ROSA treba da te nauci da se uhvatis za vislju ivicu

Mislim da ti ovo predstavlja problem. Doduse nisam jos uvijek probao igru ali ako realno gledamo 2 giga rama sa W7 x64 + sve na Full mislim da je malo.

Sta ga znam, u recommended requirements stoji 2GB za Vistu/W7. Grafika mi ne izgleda nesto mnogo bolje od prvog dela pa da mi je toliko zahtevnije.

nije ti to problem do igre ili porta sa konzole, to ti je tako kod digitalnog input-a iliti tastature, jednostavno nema izmedju ili OFF ili FULL ON :)... zato postoje analogni kontroleri pa lepo upravljas svime, ista stvar ti je izrazena i kod voznji, primera radi gas, na tastaturi kad stisnes on odmah bije u patos, kod analognog koliko pritisnes toliko si dao gas... da ne idem vise u off

Kapiram ovo sto si napisao ali ako je neko npr. 15m od mene. Ja krenem da hodam za njime i stignem ga, a trebali bi da hodamo istom brzinom. U redu i da ja brze krenem ali on se stalo brze krece ..

Ja sam inace zavrsio 9 sekvencu i meni je igra odlicna :) Zavrsio sam sve grobnice i uzeo Altairov armor (koji je totalno smexy btw), takodje sam kupio i Altairov mac koji sam platio 47.5k, a vidim po internetu da su placali manje (42 i 45k). Ne znam od cega zavisi ta cena ..
City je upgrade-ovan ceo ali imam samo 6-7 od 30 slika, oko pola armor-a/oruzja (nije se uvek imalo kesa :D) i nesto malo sam sakupio ona pera.

Kako sve vise odmice igra meni postaje sve bolja. Sa jedne strane sto sam se poprilicno "uhodao" u igru a sa druge sto su mi i misije nekako interesantnije.

Preinstalirao sam igru i sada mi radi super, stigao sam do Vile. Prejaka igra.

Presao sam i ja. Igra mi se samo jednom blokirala, mapa zabagovala 3-4 puta, inace sve ok.

Sad cu se jos malo zamlacivati sa ovim grobnicama...

Presao sam skoro sve i imao sam 17 ili 18 codex stranica. Taman kad sam se zagrejao da vidim rasplet, morao sam da idem od grada do grada i smaram se sa nalazenjem istih. Tako da, ako prolazite pored tih lokacija, odradite to odmah, unajmite neku raju da odvuce paznju strazarima i pokupite...

koliko je vremena potrebno da se predje igra(bez dodatnih questova,samo main) ? ne znam da li da je stavljam na komp za vreme ispitnog roka :D

kad se skupe sve codex pages...i kad se naredjaju na onom zidu...sta treba da se desi...ja sam ih lepo poredjao uz pomoc eagle vision-a...i nista se ne desava...po onome sto sam video to sto sam sklopio je mapa sweta...ali se nista ne desava iako sam siguran da su lepo poredjane...dal je moguce da je bag?

kad se skupe sve codex pages...i kad se naredjaju na onom zidu...sta treba da se desi...ja sam ih lepo poredjao uz pomoc eagle vision-a...i nista se ne desava...po onome sto sam video to sto sam sklopio je mapa sweta...ali se nista ne desava iako sam siguran da su lepo poredjane...dal je moguce da je bag?

Potrebno je i da jabuka bude postavljena ispred codex stranica, mozda nisi presao sve misije? Ili ti je juzna Azija okrenuta naopako :D

Imam problem. Reshi sam da odradim neki side quest, tj da prebijem nekog preljubnika. Odradio sam taj quest ali mi se na mapi sad izgubio glavni quest tj onaj uzvichnik. Kako to da reshim?

EDIT: Uhhh, ja shaban krknuo lika umesto da ga prebijem :D. Problem reshen :)

Poslednja izmena:
može mi neko reći, ako nije problem, koliko igra zauzima na HDD-u?

pravio neki repack pa me zanima da li je sve prošlo ok a mrzi me da brišem/pišem/brišem ponovo...

Ja sam Romagna kompletno očistio, sve pare, sporedne... Sad moram nazad u Florence i Tuscany na preostale sporedne i skupljanje keša pre broda... Vilu i sve shopove sam kompletno unapredio i pokupovao sve slike i oružje koje sam do sada mogao, evo statistike...

Nego, jel neko zna šta je to Models 1/2? Da znam šta da tražim :p

Poslednja izmena:
Ni ja ne znam sta su ti Models-i, ali sam ih oba negde pokupio.

Sve je uglavnom nacrtano sta i gde, osim statua pozadi u vili i video segmenata, to mora da se trazi izgleda. Verovatno ce neko dati neki hint u vezi toga kad se zavrsi neka dodatna misija...

"Assassin Tomb" delovi su nov momenat, vrlo slicno kao POP2 npr, samo sto je kamera ocajna s vremena na vreme...

Sta kazete, po vama, posto nisam odigrao prvi deo, da li da skidam i odigram prvo njega pa dvojku ili mi je manje vise sve jedno?

Sta kazete, po vama, posto nisam odigrao prvi deo, da li da skidam i odigram prvo njega pa dvojku ili mi je manje vise sve jedno?

Ma jok. Džabe bi gubio vreme. Prvi deo je dosta lošiji od drugog. Vidi da nađeš nekog da ti prepriča šta se desilo ili izguglaj.

Ajd sad, sto je prvi deo los?:trust: Moj savet je da uvek krenes od pocetka, tj. da znas na cemu si, dakle kreni prvo prvi pa tek onda predji na ovaj.

"Assassin Tomb" delovi su nov momenat, vrlo slicno kao POP2 npr, samo sto je kamera ocajna s vremena na vreme...

Cist rip-off, skinuti i potezi i fazoni ..

Nego, jel neko zna šta je to Models 1/2? Da znam šta da tražim :p

Ne trazis ih, automatski ih dobijes.
Jedan od modela ti je zapravo ona kocija koju si vozio, a videces sta ce biti drugi :)

Ja inace upravo zavrsio igru bez ikakvih problema i bagova. Skupio sam poprilicno malo delova za "The Truth" video ali sam ga odgledao na YT. Ceka se u svakom slucaj AC3 :) Prica je ispala, bar meni, poprilicno neocekivano i misteriozno.

A evo kako kod mene stoji grad. Mogao sam se malo vise potruditi ali me je iskreno mrzelo ..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno