Šta je novo?

Assassin's Creed 2

Pa i ja znam tako. Ali fora je bas iz zaleta, onako se bacis prema njemu, u letu ga obodes i oboris ga na zamlju. :) Nema sanse da izvedem. Znaci kupuju se potezi za hidden blade, verovatno je to.

Evo ja sam cim sam dobio one hiden blade od Leonarda,prvog strazara-nabo!Zalet,skok,i krk!!!Samo ides prema njemu,zaletis se sa desnim klikom i skok i zavrsetak sa levim klikom.Nisam ni bio u vili,u tom trening centru(mislim nisam dotle ni stigao).

Imate high profile i low profile ubijanje. High profile(ili agresivan napad) ce uraditi ako držite desno dume miša i stisnete levo, low end (ili pritajen) ako stisnete samo levo. Lock možete da koristite ili samo da okrenete pogled u smeru protivnika dok ga racunar sam ne obelezi. Kill sa dva bodeža je ako se nalazite tačno na sredini izmedju dva protivnika. Čak i ako je protivnik ispod vas, takođe je dovoljan jedan klik(bez skoka) i automatski će izvršiti kill.

ko bas nema para a misli da mu treba, moe da ostavi igru ukljucenu nekoliko sati. pare se gomilaju vremenom iako nista ne radite.

Kasa se napuni za sat vremena i nema više, mora da se prazni redovno.:)

Na svakih 20 minuta stiže "uplata" koja napuni oko trećine kase, tako da posle 3 takve uplate nema više gde, mora da se ode do seke po džeparac.

Mali bug sa jednom side misijom pri kraju sekvence 6 haha

Prizori iz igre i u realnosti

KLIK

Mislim da nisu lose obavili svoj posao :)

Kako će AC 2 raditi na ovoj konfi i na kojim detaljima itd.?
MB P4 MSI P31 NEO, Intel Core2Duo 2.4GHz E4600, DDR2 2Gb PC667 brend, nVidia GeForce 9600 GT 512MB...

Kako će AC 2 raditi na ovoj konfi i na kojim detaljima itd.?
MB P4 MSI P31 NEO, Intel Core2Duo 2.4GHz E4600, DDR2 2Gb PC667 brend, nVidia GeForce 9600 GT 512MB...
Trebalo bi da ti radi na 'normal' podesavanjima sasvim solidno.:guitar:

Poslednja izmena:
@Ninoslav1983
hvala matori ;)

Ja sam na cetvrtoj sekvenci i mogu reci da mi se svidja kako je ispao ovaj nastavak. Gotivna mi je kupovina oruzja, armora, odece i sl. Prica se sklapa na neki fin nacin i igra ne dosadjuje kao sto neke druge umeju. Zameram i poprilicno me nervira sto se lik krece brze od ostalih bilo hodao normalnim hodom ili trcao. U blendu ili kada hodam sa nekim moram sam da zastajkujem i krecem se tako na "sec" sto je veoma glupo.

Inace nisam nesto zadovoljan kako mi igra radi. 1920x1200, na High ili Low, nema neke velike promene u FPS-u. Post Effects mi najvise utice na FPS i njega drzim na ON, AA/AF ni ne smem da ukljucim jer tu osecam drastican pad.
Uglavnom nekih 40-60FPS u proseku, kada naidju malo guzve i borbe u gradu pada i do 30-35FPS sto se itekako oseca.

Drugar koji ima 9600GT mi govori kako njemu radi kao i prvi deo, kod mene to nikako nije slucaj. Prvi deo je radio mnogo bolje i FPS nije padao ispod 60 na max podesavanjima.
Kako vama sa slicnim kartama (GTX260 - 285) radi ? Pitam se igra li RAM neku ulogu, sa 4Gb sam se degradirao na 2Gb a usput i koristim W7 64bit ..

moze da hoda polako ako imas analogni gamepad, igra je zamisljena za konzole sta ces vise :p, ja na chillstream-u mogu da setam lika kako god hocu, blend nikad nije bio problem

Drzimo od sada temu cistu i striktno vezanu za gameplay. Bez zagadjivanja sa piraterijom, uputstvima, linkovima i sl.

Internet je pun odgovora i uostalom imate PM pa kontaktirajte clanove koji igraju oko "pomoci".

moze da hoda polako ako imas analogni gamepad, igra je zamisljena za konzole sta ces vise :p, ja na chillstream-u mogu da setam lika kako god hocu, blend nikad nije bio problem

Bedak, mogli su da srede ovo u PC verziji ..

nije ti to problem do igre ili porta sa konzole, to ti je tako kod digitalnog input-a iliti tastature, jednostavno nema izmedju ili OFF ili FULL ON :)... zato postoje analogni kontroleri pa lepo upravljas svime, ista stvar ti je izrazena i kod voznji, primera radi gas, na tastaturi kad stisnes on odmah bije u patos, kod analognog koliko pritisnes toliko si dao gas... da ne idem vise u off

Evo šta kaže sekica kako ja napredujem. Nego, u Monteriggioni, gde se nalazi onaj treasure chest unutar vile ili ispod, nikako da ga pronađem grrr... inače sam negde na 39% pređenih, nude mi put u Veneciju ali neću još :D

Nego, u Monteriggioni, gde se nalazi onaj treasure chest unutar vile ili ispod, nikako da ga pronađem grrr... inače sam negde na 39% pređenih, nude mi put u Veneciju ali neću još :D

Nije li ti Mario pokazao ? U sobi gde se nalazi Mario Auditore ukljuci eagle vision, trebao bi da vidis gde su tajna vrata (zid) pa se tu prodje.

Pokazao mi je ono sa statuama, nego kovčezi sa kešom u vili :)

Ali našao sam :)

Odigrao sam jedno sat vremena, jako je dobra igra! Ima li nekih predloga kako da najlakse sakupim malo para?

Also, jel moze u windowed modu nekako da se pusti igra?

Poslednja izmena:
Ima li nekih predloga kako da najlakse sakupim malo para?

Odeš do art merchanta u gradu u kojem si (na mapi je obeležen četkicom), kupiš mape i onda ćeš videti lokacije kovčega... I lepo zaređaj od jednog do drugog :banana:

kada odes u vilu neces moci svo blago da pokupis dok ne popravis i ne unapredis sve. npr crkva. nema ulaza dok je ne popravis.

ta ispod vile je u rudnicima. skroz na suprotnoj strani ulaza u grad ima ulaz u rudnik. cak i kada ga popravis moze bit zatvoren. samo izadji iz igre i ucitaj ponovo i tebalo bi da radi.

inace, za one koji ne znaju, svaka kupovina vam podize vrednost grada i utice na ekonomiju i prinose. kupujte sva oruzja i oklope i slike i sve sto mozete. samo su slike ekskluzivne za odredjene gradove pa ih uzimajte svuda, ali oruzja i oklope uglavnom mozete da uzmete u vili gde imate popuste. to je znatna usteda iako ne izgleda tako.

Ako se skupi onih 8 statua za vilu, dobija se 8000. Gradic je mali i lako ih je naci. Meni je trebalo 5 min da sve nadjem. Jedino sto sam primetio da se igra zamrzava posto ih stavim, izgleda da nisu to sredili u values fajlu...

Ja sam na cetvrtoj sekvenci i mogu reci da mi se svidja kako je ispao ovaj nastavak. Gotivna mi je kupovina oruzja, armora, odece i sl. Prica se sklapa na neki fin nacin i igra ne dosadjuje kao sto neke druge umeju. Zameram i poprilicno me nervira sto se lik krece brze od ostalih bilo hodao normalnim hodom ili trcao. U blendu ili kada hodam sa nekim moram sam da zastajkujem i krecem se tako na "sec" sto je veoma glupo.

Inace nisam nesto zadovoljan kako mi igra radi. 1920x1200, na High ili Low, nema neke velike promene u FPS-u. Post Effects mi najvise utice na FPS i njega drzim na ON, AA/AF ni ne smem da ukljucim jer tu osecam drastican pad.
Uglavnom nekih 40-60FPS u proseku, kada naidju malo guzve i borbe u gradu pada i do 30-35FPS sto se itekako oseca.

Drugar koji ima 9600GT mi govori kako njemu radi kao i prvi deo, kod mene to nikako nije slucaj. Prvi deo je radio mnogo bolje i FPS nije padao ispod 60 na max podesavanjima.
Kako vama sa slicnim kartama (GTX260 - 285) radi ? Pitam se igra li RAM neku ulogu, sa 4Gb sam se degradirao na 2Gb a usput i koristim W7 64bit ..

Mislim da ti ovo predstavlja problem. Doduse nisam jos uvijek probao igru ali ako realno gledamo 2 giga rama sa W7 x64 + sve na Full mislim da je malo.

Stigao sam do 5. sekvence i sad ne kapiram ovo:Ujak me uci tamo na onom polju za borbu kako da se borim protiv templara i imam zadatak da izbegavam njegove napade,ali nista se ne desava stoji mi uvek 0/3 ma koliko god puta da ja izbegnem napad nista se ne desava...:wall:

Igra je zaista vrh,tek sada sam uspeo da je malo odigram,prezadovoljan sam...:D

Meni igra puca kad zavrshim Sequence 1, nemogu ni savegame da ucitam :(

Imam sve najnovije, nema izmena.

Ajd jel moze neko da postuje savegame sa pocetka Sequence 2 makar da vidim oce li hteti da ga ucita. Ili mozda nesto jos dalje sequence 10 na primer.

Nazad
Vrh Dno