Ja sam na cetvrtoj sekvenci i mogu reci da mi se svidja kako je ispao ovaj nastavak. Gotivna mi je kupovina oruzja, armora, odece i sl. Prica se sklapa na neki fin nacin i igra ne dosadjuje kao sto neke druge umeju. Zameram i poprilicno me nervira sto se lik krece brze od ostalih bilo hodao normalnim hodom ili trcao. U blendu ili kada hodam sa nekim moram sam da zastajkujem i krecem se tako na "sec" sto je veoma glupo.
Inace nisam nesto zadovoljan kako mi igra radi. 1920x1200, na High ili Low, nema neke velike promene u FPS-u. Post Effects mi najvise utice na FPS i njega drzim na ON, AA/AF ni ne smem da ukljucim jer tu osecam drastican pad.
Uglavnom nekih 40-60FPS u proseku, kada naidju malo guzve i borbe u gradu pada i do 30-35FPS sto se itekako oseca.
Drugar koji ima 9600GT mi govori kako njemu radi kao i prvi deo, kod mene to nikako nije slucaj. Prvi deo je radio mnogo bolje i FPS nije padao ispod 60 na max podesavanjima.
Kako vama sa slicnim kartama (GTX260 - 285) radi ? Pitam se igra li RAM neku ulogu, sa 4Gb sam se degradirao na 2Gb a usput i koristim W7 64bit ..