Šta je novo?

Assassin's Creed 2

Takodje ne gledam tv nekoliko godina unazad... Ali o WTF cemu vise plamudite?? Who gives a f* za pirateriju i sta god da se o tome toliko prepreda? Piraterija je i na zapadu i na istoku i na severu i na jugu ima onih koji imaju a nece da daju i ima onih koji nemaju pa skupljaju pare. Zasto i dalje vodite raspravu o ovim temama? Svaki komentar je useless jer svako ima svoje misljenje za pirateriju i to je to.
Daj bar cutite o DR MR u ovoj temi dok se ne pojavi ono sto cekamo ili nek se javi neko ko igra da znamo malo kako radi a i kakve su misije pa makar se javili i oni sto su presli na konzolama.

Red je da se i ja izjasnim oko ovog problema, kako nasa omladina ne bi lutala po bespucima svesti , i dzabe lomila glavu .

moja duznost - savetodavna funkcija se mora revnosno ispunjavati:

S tim u vezi, evo mog zvanicnog saopcenja glede ove krizne DRM situacije:

Ja , lepi kokan, glavom , bradom i brkovima bih najvise volio da za ovu igru ne platim ni dinar,
a da je igram jedno vreme,
ali na nacin da to bude legalno , tojest , da se firma ubisoft iz severnoamericke alijanse,
ni najmanje ne naljuti zbog toga,
stavise , volio bih da to njoj i odgovara , i pride da isto pravo legalno omoguci svima koji za ovu igru takodje ne bi platili ni dinar.

na taj nacin bi svi zaista bili sretni i zadovoljni

mislim da je ovo, zasad, najoptimalnije resenje za sve nas,
koji zelimo besplatno odigrati ovu igru
a ne zelimo prekrsiti nijedan zakon.

Hvala, zivela srbija, ziveo kosmos .

Ovo ni Igoritza ne bi bolje srocio :D

Ali su potrebni tastatura i mis! :D

Jes baš su potrebni t+m za TPS koji je prvenstveno pravljen za konzole...

Ok tekst, mada svi izgleda zaboravljaju ko je majstor izvlačenja para iz dodataka i ekspanzija. Simsi, naravno.

A pri tom nije ni potrebna online konekcija :D

Da, da to je fenomenalno smisljeno.

Ja cenim da nijedna firma kada je u pitanju PC trziste nece i ne moze profitirati na ovaj nacin i to pre svega i iskljucivo jer je PC trziste jako malo procentualno gledano u poredjenju sa trzistem koje pokrivaju konzole a PC korisnici prilicno neukrotljivi! Ovo mi izgleda vise kao ocjajnicki pokusaj da se i to malo PC-evaca koji jos jedini uglavnom i nose onaj sufix piratska bagra, nateraju lepo da kupe konzole i presaltaju se u taj svet!

Tu postoji samo jedan mali problem, a to bi bilo sledece: Once a Pirate always a Pirate! :-devil-:

E da, i tu nema nazad i to ce biti zasigurno tako jos jedno duze vreme... Dok barem jedna citava generacija PC-evaca ne odrtavi! :D

Ja cenim da ce pre ruinirati PC trziste nekakav sumanuti zastitni metod ukoliko ga svi usvoje nego li izlazak nekakvih novih super konzola i Live masinica, jer tamo negde na dalekom zapadu vecina ljudi ima pored nekakavog standardnog PC-a i barem jednu kozolu u kuci! Doduse, evropljani (u koje i mi spadamo, heh) su po tom pitanju malo cudljivi i uglavnom imaju ili jedno ili drugo, ali i tu se ova situacija polako menja...

Poslednja izmena:
Ovo pokazuje da ima ljudi koji još praviln razmišljaju:

Skrivena-poruka-CD-Projekt-tima.jpg

Ima, ali nađi mi jednu severnoameričku kompaniju sa takvim stavom ;)

Jednostavno, UbiSoft je oduvek bio najgori od svih kada je DRM u pitanju. Dobra stvar je što su oni developer solidnih igara (ne i vrhunskih) a loša je što su izdavač nekoliko bisera. Ja lično, nemam nameru da platim punu cenu za Prince of Persia ili Assassin's Creed jer te igre, iako sasvim solidne po mom mišljenju nemaju: multiplayer, najbolju moguću grafiku, nisu najbolje u svom žanru, nisu inovativne.

Problem za mene lično nastaje kod igara kao što su novi Settlersi koji iako nemaju multi deluju kao najbolja igre u žanru. Problem je sa Silent Hunter-om, novim IL2-Sturmovik i sličnim vrhunskim igrama koje izdaje UbiSoft.

Sta sve ovo ima veze sa temom Assassin creed 2? Ajde da se malo vratimo na temu, jel zna neko jel se isplati kupiti ili ne? Jel moze da se igra?

Ajd' sad ko uopšte igra ovu igru na PC-u trenutno?
Nećemo vam ništa :D

Pa ja bi je kupio ali ne smem, ne znam dali mogu da je igram!

Utisci o igri posle 10-ak dana igranja su i vise nego pozitivni,barem za moj ukus!Sto se tice glavne price za sada mi deluje sasvim ok(nije onog tipa kao u prvom delu likvidiraj njih devetoro i to je to),ipak je kvalitetnije uradjeno!Sporedne misije su iste kao u prvom delu(trke u kojima morate doci do cilja za odredjeno vreme,tuce,kurir tj.isto je kao i trke samo sto ovde nosite pisma itd..)!Svidja mi se to sto je ovde novac glavni faktor za sve!Postoje tri vrste prodavnica;
1.Ulicni lekar gde kupujete lekove
2.Prodavac slika(kojima uredjujete bazu,posto je u rasulu na pocetku igre),mape koje otkrivaju lokaciju kovcega sa parama,itd..
3.Prodavac oruzija(stvarno ih ima dosta vrsta pocev od kratkih bodeza,maceva,bombe do kojih jos nisam stigao),oklopa,tamo i popravljate oklop itd..
Stil borbe je maltene isti kao u prvom delu,ali dobro je to sto su protivnici tezi za borbu i tacno znas sa kojima ces lako,a sa kojima moras primeniti taktiku,ako ne i bezati
Graficki je ovaj deo malo uznapredovao,ali ne nesto preterano!Nisam verovao,ali onaj ko ima full hd monitor ce vise uzivati!Moja ocena je 8/10 i mislim da je vredna kupovine,ali to je samo moje misljenje,jos da dodam da nema vise problema sa internetem konekcijom i raznim drugim nepravilnostima,funkcionise vrlo dobro je..m ih u zastitu!

Ubi je resio da se iskupi zbog problema sa serverima... :)
Kako bi se iskupio kupcima PC verzerije igre Assassin’s Creed 2 zbog poznatog problema sa serverima i (*****skom) DRM zaštitom zbog koje igrači nisu danima mogli da pokrenu igru, Ubisoft je omogućio da potpuno besplatno odaberu jedan od četiri naslova iz svoje ponude – Prince of Persia, Heroes Over Europe, Endwar i H.A.W.X.

Bilo koju od ovih igara iznervirane mušterije mogu da preuzmu direktno na svoj PC, bez (*****ske) zaštite koju koriste sve nove Ubi igre.

Da li je ovo vredno izgubljenih živaca, prosudite sami, ali svakako je bolje od izvinjenja na papiru.
izvor

Ovaj Ubisoft nije baš u vinklu :p bolje da omoguće neometano i normalno igranje igre za koju su ljudi pukli pare.

Poslednja izmena:
Igra je vrh, koliko sam ja uspeo da vidim :) Stvarno, nebo i zemlja je razlika u odnosu na prvi deo...

Kao izvinjenje sam dobio jedino redeem code koji otkljucava jos tri misije i to:
Palazzo Medici
Save Lorenzo de Medici as he is held captured by the templars in his own house, riddled with many secret passages.
Once unlocked, enter the Secret Location from the Ground Floor of the Palazzo Medici in Firenze, go through the Passage on the bottom right to the “courtyard of the mules”.

Santa Maria dei Frari
Explore the Venetian church and perfect your free-running skills by making your way through a risky course.
Once unlocked go to the Santa Maria Dei Frari church in Venezia, then find and enter the secret entrance located in the middle of the bell tower.

Arsenal Shipyard
Enter the shipyard in Venice and kill the guards in a stealthy way without them noticing you. Chase down the guard before he warns the others of your presence.
Once unlocked you can enter the Arsenal Shipyard in Venezia via a manhole outside the Shipyard.
Bolje da su dali da biram od one 4 igre kao sto kaze Jovyland,bole ista nego nista!

Sta reci na to sve,a ne zaplakati!Jedini original koji cu jos uzeti to je Mafia 2,a ovo ostalo ako mogu da igram igracu,a ako ne onda laku noc gameplay-u!

Ljudi ja bi kupio AC 2, jel moze da se igra ili jos imaju problem sa serverom!

Pošto se ljudi ne žale, sad bi trebalo da je sve ok.

Izvinte, a gde ima kod nas da se stvarno kupi igra ?

Nazad
Vrh Dno