Šta je novo?

Assassin's Creed 2

jos malo pa stize krek...:)

Ne ocekujem da ce se pojaviti potpuno funkcionalna igra bar jos mesec dana... Bitno je da napredak postoji i da ce se pojaviti pre ili kasnije. Nadajmo se da ce se zavrsiti sve ovo kao i sa Star Force-om, u pocetku je bila gnjavaza, igre su se teze instalirale a danas se vise niko ni ne seca...

Ne ocekujem da ce se pojaviti potpuno funkcionalna igra bar jos mesec dana... Bitno je da napredak postoji i da ce se pojaviti pre ili kasnije. Nadajmo se da ce se zavrsiti sve ovo kao i sa Star Force-om, u pocetku je bila gnjavaza, igre su se teze instalirale a danas se vise niko ni ne seca...

pa dobro, nekom je mesec dana malo, nekom mnogo :) uglavnom, slazem se da napredak postoji i da ce se sve zavrsiti kao sa starforce-om....tj nadam se...

e *** ovo cudo izgleda ne radi kako treba, stigao sam do PAPERBOY misije to mu dodje misija 3 ili tako nesto, i kad primim kao naredjenje od oca da odnesem neke papire nekom liku, misija kao krene ali uopste ne pokazuje gde je taj lik, nemam pojma gde da idem, nista se ne desava

a sad sam video i da pise da igra zakuca tu :p e ***... uzivao sam 15 minuta i mojoj sreci je dosao kraj blaaahhh ceka se novi values.db file

edit: corav sam, na dnu stranice iz linka koji je ostavljen gore ima novi values.db file, game ide dalje, ali samo do SEQUENCE 1 znaci jos par misija iz te sekvence pa opet cekamo novi file

Poslednja izmena:
Zar nije bolje sacekati da sve bude gotovo pa igrati kao covek?

nope :p hehehe pa gde vise da cekam cekam jos od prosle godine, evo zavrsio sam Sequence 1 i sad cekanje opet...

OK, vazno je da rade na resenju. Kudos to brothers from Russia.

Values.db se menja iz sata u sat. Imam utisak da ce ovo biti brzo igrivo u ptpunosti!!
Mada mene vise interesuju setlersi...

A gde nalazite te "krekove"? Ja dodjem do onog Ujaka i kaze mi da se vidimo na onom trening polju i tu je kraj, beo ekran!

e ljudi onaj ruski link, pratite ga malo ima novi values.db hhehe moze da se igra koliko sam ja skapirao do sequence 3 sad cepam dalje pa cemo da vidimo dokle ide....

Samo da prijavim da ovaj server emulator radi odlično. Igrao sam dobra 2 sata bez ikakvih problema i to samo glavni quest. Save radi takođe. Za sada su kompletirane pune dve sekvence (od 14) uključujući sve side quest-ove.

sequence 4 novella's secret, ne moze da se zavrsi misija, na kraju treba da se otvori onaj kovceg i da se vrata sa strane otvore ali to trenutno ne radi, jos uvek rade na tome, bice i to sredjeno do sutra sigurno....

Ajde posaljite mi taj Ruski link, tacnije tamo gde mogu da skinem values.db!

izasao je noviji values, do seq 5 moze sada, mada nisam probao posto sam na poslu, kasnije cu da nastavim gde sam stao :)

Auuu pa to bas napreduje, 5 od 10... Znaci sve do pete sekvence je potpuno igrivo, glavni, sporedni kvestovi, save?

Meni ne radi. Kada pokusam da pokrenem ubilauncher izbaci mi error " Missing command line parametar - prodid, see integration guide for details. A pokrenuo sam ga kako bi se updateovao na verziju 1.0.0.115. Probao sam da pokrenem igru, ali mi kaze da je za igranje potrebna internet konekcija, a uradio sam sve sto je bilo potrebno, tj sve sto je pisalo u readme file-u. Jel ima neko slican problem?

Meni ne radi. Kada pokusam da pokrenem ubilauncher izbaci mi error " Missing command line parametar - prodid, see integration guide for details. A pokrenuo sam ga kako bi se updateovao na verziju 1.0.0.115. Probao sam da pokrenem igru, ali mi kaze da je za igranje potrebna internet konekcija, a uradio sam sve sto je bilo potrebno, tj sve sto je pisalo u readme file-u. Jel ima neko slican problem?

I ja sam imao isti problem,moras da apdejtujes ubisoftov lancher!

I ja sam imao isti problem,moras da apdejtujes ubisoftov lancher!

Uspeo sam, problem je bio u tome sto sam ja vec promenio hosts file, pa igra nije mogla da se updateuje, nija moglada pristupi serverima.
Vratio sam hosts file na staro, updateovao, i sada radi odlicno, sejvuje, i sve ostalo :) Svaka cast onome ko je napravio ovo :)

Ne, odgiracemo i necemo ti reci, a ti neces nikada saznati da je igra radila.:-devil-:

:) a što je izašla igra već? iskreno, i nije mi toliko do igre same nego do onog "na ša po be da na ša po be da tatatatira...

Btw, jel i dalje moras da si nakacen na net kad igras ili moze bez njega?

Extra!!! Taman sam pomislio da moram da se kacim preko ovog sugavog dial-up! :) :D

Ala zivnu tema:d Seca li se neko sta je to DRM,jel se to maze na lebac?:p

Vrh Dno