Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
tacno tako druze moj, svako zna sta je najbolje za njega, a ne treba niko drugi ni da proziva ni da kvalifikuje ljude
naziva imenima raznim i daje kvalifikacije, to nikom ne prija pa bi trebalo izbegavati.
btw, svaki TH me u ovoj turi izašao sa sve carinom manje od 500 $.
Odnosno 1.25 BTC trenutno, a po tvojim predviđanjima i više (recimo 1.5), a 1 THs će to iskopati nikad sve i da je struja 0. Kopaš iz ljubavi ili imaš viziju stagniranja/pada diffa?
Pitanje za sve? Sta kopati sa SHA256 ASICIM-a ko kaze BTC dobije neopravdani :d
Gde se kopa ppc?
I ne kapiram... po kalkulatoru dobija se 2.5x manje nego BTC direkt, što bi njega kopali?
Ne vidim nikakvu logiku. Ako btc-a kopaš duplo više, pa valda ćeš kopati btc i za njega kupovati ppc? Ako već predviđaš neki skok.:trust:
Dali to znači da bi se više kopalo nego što pokazuje whatmine kalkulator?ima jedna "mala" razlika: difficulty factor na btc-u i ppc-u... razlika u network hashrate-u je ogromna
Pozdrav rudarima, neko kratko vreme se cimam sa gpu miningom(7 danai polako mi postaje muka od menjanja poolova i alt valuta pa shodno tome razmisljam o kupovini asic-a o kojima ne znam gotovo nista. Dakle, vidim da na kupujem prodajem ima u ponudi antminer-a s1 za 90 evra koji daju klokovani oko 200GH i s3 za 320 evra koji daju do 500GH, sada, posto imam varijantu za besplatnu(za mene barem
struju potrosnja mi nije bitna stavka pa kontam da je isplativije kupiti dva/tri s1 asic-a nego jedan s3 ili gresim? Takodje mi je sa varijantom besplatnih kw nedostupan lan pa me interesuje da li postoji opcija kacenja minera na hsupa/hsdpa bez konstantnog prisustva racunara? ili barem neki wifi, opet bez kompa pored(ili sta vec imam od opcija osim lan kabla) Izvinjavam se ako pitanja zvuce ******ski ali sam realno noob u miningu, hvala unapred.
Mogu da kupim oko 1btc, a ako sam ispravno uneo podatke/ukapirao i ako pretpostavimo rast diffa od 20% pri retargetu, 1 btc cu iskopati negde pocetkom 2017??? mislim da nesto ne radim kako treba
Lepo si izračunaoMogu da kupim oko 1btc, a ako sam ispravno uneo podatke/ukapirao i ako pretpostavimo rast diffa od 20% pri retargetu, 1 btc cu iskopati negde pocetkom 2017??? mislim da nesto ne radim kako treba
Mogu da kupim oko 1btc, a ako sam ispravno uneo podatke/ukapirao i ako pretpostavimo rast diffa od 20% pri retargetu, 1 btc cu iskopati negde pocetkom 2017??? mislim da nesto ne radim kako treba
ppc kopajte i stekajte.
@itod zeljko je odgovorio kao prepotentna tinejdzerka pri cemu ocigledno nije ni procitao moje postove, Vojkanu sam zaista zahvalan, njegov odgovor me i odvratio od kupovine..hvala svima svakako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari