Šta je novo?

Artificial intelligence art

• Začetnik teme Začetnik teme ZorMi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uvek možeš da pitaš chatgpt da ti kreira promptove
Nije stvar u broju promptova već što se gubi konzistentnost. Što je više scena manje liče jedna na drugu po svetlu, sceni, likovima. Ispadne kao da si random sastavio nešto. Kao kad su pre pravili one pesme koje pevaju tako što iseku reči iz govora poznatih ličnosti...

To radi posao za klipove od 6s, za 30s i nekoliko scena je užas, a za bilo šta što se meri minutima je nemoguća misija za sada.

Naziv teme nakaradan...
Ne postoji AI art, imamo termin za ovo:

Nisam umetnik ali mi bude oči.

Koji je ovo AI model?
Nano Banana Pro

Naziv teme nakaradan...
Ne postoji AI art, imamo termin za ovo:

Nisam umetnik ali mi bude oči.
Zombie GIF by Metal Blade Records

Koji prompt si koristio da dobiješ ovakav grafički prikaz, ako nije tajna?
Uzeh gemini 1 mesec free trial pa da se igram malo.
"character design near realism art of Arwen white background..." Model je veoma kreativan tako da vecinom ne treba vise od jednog pokusaja da dobijes tako nesto. Ima malo sto ne moze da uradi, a i img2img je bas dobar ta prva slika je img2img i uradi tacno sve.

wan.video daje 150 kredita za login valjda povodom ubacivanja modela wan 2.6

Jel pokusao neko kojim slucajem da napravi neki svoj 'crtac' uz pomoc AI ?

vidim da je ta tematika bas popularna i potencijalno jako profitabilna 🙂

dao mi ćale neku staru sliku da mu uvećam pa da urami, to je obična mala slika koju sam skenirao

koji je najbolji enhancer ili kako se već kaže

dolaze u obzir i ovi besplatni online a mogu i neki programi koji se mogu naći "besplatno" ili neki addoni za photoshop

Grok Imagine je konačno dobio opciju za video od 10 sekundi, ali nažalost samo za pretplatnike. Dodata je, međutim, i jedna jako korisna opcija dostupna svima, a to je isključivanje auto generisanja videa prilikom uploada slike kao prvog frejma, tako da se ne troši i onako ograničeni dnevni broj generisanja uzalud.

dao mi ćale neku staru sliku da mu uvećam pa da urami, to je obična mala slika koju sam skenirao

dolaze u obzir i ovi besplatni online a mogu i neki programi koji se mogu naći "besplatno" ili neki addoni za photoshop
Topaz mozda?

@djalf je gomilu fotografija sređivao u temi o starim fotografija. Mislim i da je negde već pisao šta je koristio...

ovi topaz programi po 200giga zauzimaju

oni onlajn servisi mi nisu nešto al ok

Grok Imagine je konačno dobio opciju za video od 10 sekundi, ali nažalost samo za pretplatnike. Dodata je, međutim, i jedna jako korisna opcija dostupna svima, a to je isključivanje auto generisanja videa prilikom uploada slike kao prvog frejma, tako da se ne troši i onako ograničeni dnevni broj generisanja uzalud.
Free verzija mislim da ni ne koristi novi model koji su izbacili pre nedelju dana. Novi je bolji od Veo 3.1 i blizi Sora 2 kvalitetu i primetio sam da dobro drzi detalje lica cak i da kazes da se karakter okrene 360 sto ni Sora 2 ni Veo 3 moze tako a i video je mnogo prirodniji.

Img2video 9s 720p na API

Da li imate neku preporuku AI generator sa character reference opcijom? Pre svega image, a zatim i kratki video.

Grok (free verzija) mi je napravio super posao na osnovu uploadovane fotografije, čak sam dobio i genijalan video, ali nemam character reference i onda je počeo da luduje, dodaje kačket, promeni frizuru, potpuno promeni tonove boja, ubacuje random voice over.

Bitno mi je da ima neki free trial, bar 3 dana ili 15-20 fotografija. Posle toga, nije problem da plaćam do 30€/mesec.

SvI bazirani na nano banani (pro) imaju konzistenciju karakteristika lica i odlični su za kreiranje likova. Ova dva imaju dosta kredita i konzistentni su sa facama likova. Seeddream su meni bolji ali ali nisam naisao na neki sa dosta kredita. Jedno generisanje i to je to. Ovi dole pogotovo hailuo su darezljivi.

Hailuoai
Oreateai

Javi utiske i naravno kada ispucas kredit novi mail.

Da ne lutas tacne adrese su

hailuoai.video
oreateai.com

Jel postoji neko standardno računanje ovih kredita? Vidim da svi nude neki broj kredita, pa onda procena koliko generisanih video/image imaš za te pare.

Nazad
Vrh Dno