Nije stvar u broju promptova već što se gubi konzistentnost. Što je više scena manje liče jedna na drugu po svetlu, sceni, likovima. Ispadne kao da si random sastavio nešto. Kao kad su pre pravili one pesme koje pevaju tako što iseku reči iz govora poznatih ličnosti...Uvek možeš da pitaš chatgpt da ti kreira promptove
Nano Banana ProKoji je ovo AI model?
Naziv teme nakaradan...
Ne postoji AI art, imamo termin za ovo:
![]()
AI slop - Wikipedia
en.wikipedia.org
Nisam umetnik ali mi bude oči.
to bi bila fora a ne ovi tech milijarderi sto nam unistise zivote, a mi njima kao uzvracamo koristeci njihovu tehnologiju.Daj pamelu i tomija lija kako piju časj od kamilice
to bi bila fora a ne ovi tech milijarderi sto nam unistise zivote, a mi njima kao uzvracamo koristeci njihovu tehnologiju.
Koji prompt si koristio da dobiješ ovakav grafički prikaz, ako nije tajna?
"character design near realism art of Arwen white background..." Model je veoma kreativan tako da vecinom ne treba vise od jednog pokusaja da dobijes tako nesto. Ima malo sto ne moze da uradi, a i img2img je bas dobar ta prva slika je img2img i uradi tacno sve.Koji prompt si koristio da dobiješ ovakav grafički prikaz, ako nije tajna?
Uzeh gemini 1 mesec free trial pa da se igram malo.
Koliko se tvoj avatar dobro slaže uz ovaj komentar.Imaš nsfw a2e ako želiš da se Geralt omrsi
Topaz mozda?dao mi ćale neku staru sliku da mu uvećam pa da urami, to je obična mala slika koju sam skenirao
koji je najbolji enhancer ili kako se već kaže
dolaze u obzir i ovi besplatni online a mogu i neki programi koji se mogu naći "besplatno" ili neki addoni za photoshop
@djalf je gomilu fotografija sređivao u temi o starim fotografija. Mislim i da je negde već pisao šta je koristio...dao mi ćale neku staru sliku da mu uvećam pa da urami, to je obična mala slika koju sam skenirao
koji je najbolji enhancer ili kako se već kaže
dolaze u obzir i ovi besplatni online a mogu i neki programi koji se mogu naći "besplatno" ili neki addoni za photoshop
Free verzija mislim da ni ne koristi novi model koji su izbacili pre nedelju dana. Novi je bolji od Veo 3.1 i blizi Sora 2 kvalitetu i primetio sam da dobro drzi detalje lica cak i da kazes da se karakter okrene 360 sto ni Sora 2 ni Veo 3 moze tako a i video je mnogo prirodniji.Grok Imagine je konačno dobio opciju za video od 10 sekundi, ali nažalost samo za pretplatnike. Dodata je, međutim, i jedna jako korisna opcija dostupna svima, a to je isključivanje auto generisanja videa prilikom uploada slike kao prvog frejma, tako da se ne troši i onako ograničeni dnevni broj generisanja uzalud.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari