Šta je novo?

Armed Assault

jel zna neko link za dobar tutorijal iz pravljenja misija. ne mislim da
mi daju ideje o cemu da se radi :) nego trigeri, waypointi, ai podesavanja itd.

@moto

hvala.

@all

da li ste uspeli da se nakacite na neki server... javlja uvek da serial nije dobar :)

Probao sam ovu igricu i uopste mi se nije svidela.Doduse igrao sam je samo 5 min.
Hmmm

pa za 5 minuta nisi mogao posteno ni jednu misiju da zavrsis.
to moze tek kasnije kad ih sve naucis napamet. :)

ATI hotfix driver for handle leak bug

ATI/AMD је избацио НАПОКОН hotfix за своје (Catalyst) драјвере а везано за handles leak и ово
ati612ts8.th.jpg

http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=27293
:wave:

@asco
Imas zver od masine ali sa nimalo tweakovanja ona posustaje.:type:
Prvo i osnovno drajveri moraju biti updateovani na poslednje koje su izbacili za 8800.
Stalno ih unapredjuju i moras to da pratis.Idi na 3DGuru sajt i trazi.Drajveri se moraju tweakovati takodje.
Drugo i bitno ARMA nemoze da radi na VERY HIGH ALL.
Post procesing obavezno na low,terrain detail smanji i shadow na low.
Iskljuci nepotrebne servise i procese u pozadini, maxmem za ARMU 1.5 gb,ARMA ima switcheve za tweakovanje, overklokuj graficku, overklokuj procesor, overklokuj memoriju,defragmentuj HD,swap file obavezno na posebnoj particiji gde se ne nalaze ni win ni igre ni programi ni bilo sta,win na posebnoj particiji gde se ne nalaze ni programi ni igre,igre na posebnoj particiji pod strogo,nauci da particionises HD,uclani se na armedworkshop.net pa online na teamspeak,pa cemo ti virtuelno objasnjavati sta da radis.:wave:

@virke
Za 5 minuta je uspeo mnogo vise nego sto mogu ja.
Uspeo je da pogine.

Poslednja izmena:
***, pa iz ovoga se da zakljuciti da treba da budes inzenjer racunarsva da bi igrao ovu igru :d

Slična situacija je bila i sa OFPom kada se pojavio - extra zahtevna igra koju smo mogli na max detaljima da igramo tek godinu-dve kasnije.

Ali igrica je bagovana, pa ti npr. u istoj misiji nekad uzima vise fps-a , a nekad manje... Tako da nekad moze da padne i ispod 20fps.
hmm...kako misliš bagovana?.

Naravno, negde, u nekoj misiji imaš više AI protivnika + tvoj AI, nije isto ako si u piustinjskom delu ostrva ili u severnom delu gde su četinari, onda zavisi da li si na selu ili u naselju...
A sve to znači više poligona, više proračunavanja i čitanja skripte za procesor...tako da :d

Људи шта ја могу да очекујем од ове моје конфигурације пошто имам игру али ми је мрско да је инсталирам и да се мучим са неким јадним бројем фрејмова?

možeš da je igraš u rasponu od 15-20 frejmova max

Људи шта ја могу да очекујем од ове моје конфигурације пошто имам игру али ми је мрско да је инсталирам и да се мучим са неким јадним бројем фрејмова?

Imamo indentičnu konfiguraciju...procesor podignem na 2.5Ghz kada se igram, grafička je Galaxy 7900GS a igram se na rezoluciji 1280x1024...

Šta da ti kažem, sve zavisi šta i koliko očekuješ!. To je moj odgovor na tvoje pitanje.

Otkud znam...pitaš druge šta da očekuješ od tvoje mašine!:wall:, pritom ti je mrsko da instaliraš i probaš sam...pa još i da se ne mučiš...:smoke:...jujujuju

nemate identicnu konfiguraciju - on ima 7600gs, a ti 7900gs

Изашла бета верзија 1.09 patch-а :wave: Морате имати 1.08 верзију да би сте инсталирали 1.09.
1.09 HIGHLIGHTS - MAIN NEW IMPROVEMENTS AND FIXES

* significantly smoother gameplay on Northern part of Sahrani (up to 100% increase in frame rate depending on scene, video settings and graphics card)

* combat AI improvements

* voice over net and multiplayer related fixes and improvements

* new anti cheating methods in multiplayer (including optional www.BattlEye.com depending on server settings: if enabled, be server and be client dlls will be used and automatically updated to your computer)

* fixed compatibility problems caused by various copy protections used

* fog is rendered correctly on DX10 generation cards

* new scripting functions (string manipulation, multiplayer synchronization)

KNOWN ISSUES

* occasional BSOD in multiplayer using VOIP with some SoundBlaster cards (this problem was present also in all previous version of ArmA including 1.08 but due to limited use of VOIP it wasn't real issue). Known work around is to disable hardware acceleration in ArmA audio options.

* BE server protection doesn't work

* Patch can't be installed if you have beta folder with version 1.07 present:you need to remove beta folder in case you have 1.07 beta folder present in order to install this patch.......

ArmA Update 1.14
UPDATE HIGHLIGHTS - MAIN NEW IMPROVEMENTS AND FIXES

General

* Newly adjusted default field of view
* Improved performance (up to 100% increase in frame rate depending on scene, video settings and graphics card)
* Significant optimizations with large view distances
* New scripting functions (string manipulation, multiplayer synchronization)
* Further improved recoil
* Improved airplane turn dynamics simulation (including improved rudder simulation)
* Fixed clipping issues with 16:9 or TripleHead displays

Multiplayer

* Numerous voice over net and multiplayer related fixes and improvements
* BattlEye anti-cheating system

AI

* AI bridge pathfinding much improved
* Many combat AI improvements and tuning
* Fixed some bugs in the AI target recognition both visually and aurally

Stability and Compatibility

* Fixed compatibility issues with Vista x64 platform with 4 GB RAM
* Fixed Out Of Memory problems caused by exhausting 32b virtual address space
* Fixed compatibility problems caused by various copy protections used
* Fog is rendered correctly on DX10 generation cards

New content

* ArmA Warfare
* Southern Sahrani
* Desert Marines
* Woodland Army soldiers

Da li uopšte neko igra armu?.

Ako ne, voleo bih da čujem razlog, kao i slučaj kada bi eventualno počeli ili se vratili da igrate.

Evo ja bih počeo :D

ali ako imaš nekih novaca... dvesta miliona... maraka :d

Poslednja izmena:

Ako ne, voleo bih da čujem razlog, kao i slučaj kada bi eventualno počeli ili se vratili da igrate.

igra se, igra ;)

sve sam prevrnuo, osim sto imam neki bug kod treceg Arms Dealer-a (posle misije Old Friend u Royal Flash-u)!? Krene intro u misiju, kao lik izlazi iz kuce i skokaju ga i odmah kraj!? :trust:

eh, da...daj ti nama taj M84 pa ce brze da se ovi vrate sto ne igraju ;)

Ako mi doneseš instalaciju da isprobam armu možda i organizujemo neki LAN?

Nazad
Vrh Dno