Šta je novo?

Armed Assault

Poslednja izmena:
Ulicna verzija 1.04 i zelim da je nadogradim na 1.08 da bi mogao pre svega da skidam one dodatke (vozila,jedinice itd...) , ali i da probam da igram na netu....

..ниси инсталирао patch-еве редом. Мораћеш да скинеш народе верзије patch-ева, 1.05 и 1.08, па онда QG и кад те по инсталацији експанзије пита да инсталира 1.08 који долази са експанзијом кликни NO :wave:
А од играња на нету са уличним верзијама нема ништа тако да ако хоћеш on-line купи оригинал а и моћи ћеш да инсталираш 1.14 patch који доноси стварно доста оптимизација :wave:

А од играња на нету са уличним верзијама нема ништа тако да ако хоћеш on-line купи оригинал а и моћи ћеш да инсталираш 1.14 patch који доноси стварно доста оптимизација :wave:

Jest da se ovde u BiH moze kupiti orginal , jedva nadjem i narodnu verziju , a voleo bih samo taj 1.08 crck da znam gde ima da mogu da skidam ona vozila , trupe , letelice itd...

Moja preporuka je da sačekate ArmA2.

I da naučite da modifikujete igru...da imam skim da pravim mod! :)

p.s. a ne da mi švabe nude da radim za njih!...ili njima

Poslednja izmena:
Moja preporuka je da sačekate ArmA2.

I da naučite da modifikujete igru...da imam skim da pravim mod! :)

p.s. a ne da mi švabe nude da radim za njih!...ili njima

Kad ce ArmA 2.
Kazu 2009 ali to moze biti i pocetak i kraj.

ARMA UPDATE 1.15 PUBLIC BETA
===ENGINE CHANGELOG===

5257 - Fixed: Game did not run on ATI cards in fullscreenmode on Vista x64 with large memory.
5257 - Fixed: Crash at ArmA.exe:0x174b27 - caused by wrong internal weapon state.
5257 - Fixed: Crash at ArmA.exe:0x56536 - caused by wrong turret state in MP.
5257 - Fixed: MP: Player driving motorcycle could be ejected with no apparent reason, sometimes leading to death.
5257 - Fixed: MP: Sometimes falling of a parachute a few meters above the ground.
5257 - Fixed: Dedicated server: Bandwidth balancing was often wrong, showing problems esp. when new players were joining.
5257 - Fixed: Players connecting JIP with custom files do not cause server lagging.
5257 - Fixed: Players with custom files get no longer kicked when server does not run on default port.
5257 - Optimized: Reduced memory usage with large view distances.
5257 - Fixed: Scene loading when starting a mission might sometimes use excessive amounts of memory.
5257 - Optimized: Slightly reduced VRAM usage with large view distances.
5257 - New: "Absolute" mouse control bindings (no auto centering) are now possible.
5257 - Improved: Provided error message for some unexpected memory initialization failures.
5258 - Fixed: Command line parameter -maxmem=xxx was not working on LINUX dedicated server.
5258 - Fixed: Crash at offset 0xfb57.
5259 - Fixed: Voice over Side channel could be transmitted to wrong listeners after respawn.
5260 - Fixed: Dedicated server crashed when script made soldier fire with Binocular.
5260 - Fixed: Grass and foliage was not affected by helicopter down wash since 1.04 version.
5260 - Fixed: status of disableAI was reset during save
5261 - Fixed: The FOV was deflected after TrackIR +tZ input had been removed from Zoom in/out action.
5262 - Fixed: Fast forward is now disabled when using binocular.
5262 - New: Optional server.cfg entry timeStampFormat to specify time stamp for each line in *.rpt file. Possible values: "none", "short", "full".
5262 - Fixed: Manual camera left/right movement was not mapped to mouse.
5262 - Fixed: Some AI commands on dedicated server might be delayed when the server window had focus.
5263 - Improved: Texture mip management more reliable in low VRAM conditions.
5264 - Fixed: Incorrect simulation importance for some entities in MP (for players in vehicles)
5264 - Fixed: Only relative path is now supported in commands: loadFile, exec, execVM, execFSM, preprocessFile, preprocessFileLineNumbers, kbAddTopic

===DATA CHANGELOG===

* FIX (USMCD) Wound materials for all WDL soldiers.
* NEW (USMC) More Woodland Army soldiers.
* FIX (MI-17 (57mm rockets)) Fixed rockets count.

Tek sam poceo da igram 1.05 i odma sam se smorio - ona misija u kampanji na pocetku kad treba da im unistim oklop i ukradem neke dokumente....imam priguseni M4 ali nekim cudom uvjek citav kamp zna da sam im ubio kolegu iza brda pa svi navale i izbuse me iako je mrkli mrak:trust:

Tek sam poceo da igram 1.05 i odma sam se smorio - ona misija u kampanji na pocetku kad treba da im unistim oklop i ukradem neke dokumente....imam priguseni M4 ali nekim cudom uvjek citav kamp zna da sam im ubio kolegu iza brda pa svi navale i izbuse me iako je mrkli mrak:trust:

Pa davno je bilo kada sam igrao kampanju pa se i ne secam dobro , ali gledaj da taj vojnik sto si ga ubio ne zapuca jer onda ce te njegovi cuti , a to sto protivnici bolje ciljaju po mraku i kada leze u travi , pa to je jedan od vecih nedostataka ove inace sjajne igre.

Ama ne puca, pogodim ga u glavu ni ne pisne ali svi to znaju ko da imaju kolektivnu svijest, tako nije bilo u OFP

Ama ne puca, pogodim ga u glavu ni ne pisne ali svi to znaju ko da imaju kolektivnu svijest, tako nije bilo u OFP

Hmm ... Ne znam mozda je stvar do misije.
Otidji u editor napravi neku simple misiju sa 1. usamljenim vojnikom i 5-6 njih 500 m dalje pa proveri kako tamo ide.

Tek sam poceo da igram 1.05 i odma sam se smorio - ona misija u kampanji na pocetku kad treba da im unistim oklop i ukradem neke dokumente...
Prvo, ko bi posalo jednog vojnika da unisti 4 oklopna vozila u kampu koji cuva 30+ vojnika, ne racunajuci pojacanja i helikopter.
Ja sam pokusao bar 15 puta da zavrsim misiju, neuspesno, posle toga nisam igru pokretao desetak dana, na kraju reinstalirao windows i sad me neverovatno mrzi da se pocnem igru ponovo kad znam kakvo me smaranje ocekuje.

Ako zelite igrati Armu , a ne igra vam se vise kampanja (kao meni) imate Editor gde mozete samo praviti male zanimljive misije , a kada sa neta skinete hrpe dodataka (avione , tenkove , vojnike , helikoptere pa cak i nuklearke i SCUD itd..) uvek se mozete zezati sa editorom , a ako vam se i to neda skinite neke misije i igrajte.
A sto se tice onog zaljenja gde jedan vojnik ide na 30 , pa to su te Special Forces.

A sto se tice onog zaljenja gde jedan vojnik ide na 30 , pa to su te Special Forces.
Jesu specijalne snage, ali za igru koja pretenduje na realnost, 1 na 30 vojnika, 4 oklopna vozila i helikopter je ipak previse :)
Precicu i kampanju, ali prvo moram da ojacam zivce.

Nasao sam na armaholic gomilu addonova i scenria, pa cu da se bacim na skidanje cim nadjem malo vremena.

Poslednja izmena:
Pa da ali ti ne koristis specijalni `Rambo mod` gde poput Silvester Stalona , pucas sa MG nebu pod oblake a po 4 vojnika padaju istovremeno uz pozadinske explozije helikoptera i baza :D :D

Preterujete , ArmA je realna onoliko koliko neka igra tog tipa moze da bude.

Mislim da u toj misiji nije cilj uci u bazu poput Ramba i poubijat sve zivo i mrtvo , vec treba u Stealth stilu unistiti strateske objekte protivnika.

To je moja poenta. Pricam za sve koji su action man-ovi .. navikli da u drugim igrama ubiju svakog moguceg protivnika...

Ah sav taj sarkazam :p

Kad ce vise .. jel oni znaju da ja 3. marta idem u ****nu vojsku !!?? :D

Ma kakvo crno real time iskustvo , radije bih da pucam i da trcim preko monitora u konforu svoje sobe nego tamo sa nekim seljacima sto prde i smrde , hvaleci se kako tecno spikaju 2 padeza ...

A za taj Hind , cu ih pitam u vosjci ... mada cisto sumnjam da ce mi dozvoliti bez debelog ulizivanja nekom kapetanu ...generalu .. sta god :p

Poslednja izmena:
Mislim da u toj misiji nije cilj uci u bazu poput Ramba i poubijat sve zivo i mrtvo , vec treba u Stealth stilu unistiti strateske objekte protivnika.
Pa tako sam i ja probao, u OPF si se mogao normalno sunjati po noci ali ovdje ne...e onda sam krenuo ko rambo i pobio sve vojnike jednog po jednog krijuci se oko brda:smoke:

Jel video neko kod nas (u skorije vreme) ArmA da ima da se kupi?

ArmA-у до сада нико није дистрибуирао код нас тако да ти једино остаје да нађеш неку on-line продавницу која шаље за Србију или да платиш и скинеш одавде.

Pa najbolje da se svi strpimo do Arma 2 koji mi izgleda sve bolje i bolje iz trailera u trailer (sto je cudno , obicno je sa svim igrama suprotno).

ArmA-у до сада нико није дистрибуирао код нас тако да ти једино остаје да нађеш неку on-line продавницу која шаље за Србију или да платиш и скинеш одавде.

Uf... 30 funti... Malo zesca cifra. Pogledacu jos noku od on line prodavnica

Ако ја добро капирам игра кошта £23.81 или $33.28 или € 25.60.

+ vat

Nazad
Vrh Dno