Šta je novo?

Armed Assault

Evo konacno malo vremena da probam ARMA (brat kupio "original"? u NS).

Cim sam poceo da igram sjetio sam se Operation Flashpointa iz 2001.-02.? Ljudi, meni je grafika u igri ista :d (nije ista naravno, ali mi nekako lici na Op. Flash.).
Sve mi nekako siromasno :S:. Razmazile me ove novije igre (CoD4, Kriza...).

Ali, dobro...

Pitanje:
Moze li se povecati onih 30sec. za detonaciju (da mogu dati petama vjetra)?!
Ima jos pitanja, ali ne mogu se sjetiti...

@crossfire може..када поставиш satchel добићеш опцију set timer 30...повећеваш ову вредност за +30sec са enter или средњим кликом

@Northwood ево ти линк па пробај нешто од ових addons-а. Моја препорука да обавезно пробаш ECS mod
:wave:

Jel se placa neshto da bi se igralo preko neta(sem igre)

Kako rade piratske kopije u multiplayeru? Hajde, znam da vas ima bitange, recite mi? :)

U smislu da li se provera cd-key i sl. :)
Mislim da teško može da se igra na internet serverima, jer proveravaju serijske. Mada postoje i serveri gde se ne proverava ali uglavnom je igra na tim serverima ili cirkus ili nema nigde nikog.
Doduše tako je bilo poslednji put kada sam igrao na netu...pre par meseci :d

Nisam igrao Armed Assault već duže vremena i sada imam instaliranu ovu "narodnu" v1.08 koja fino radi, a vidim ima i ovaj v1.14 patch. Pitanje je ako patchujem na v1.14 hoće li uredno raditi?

Нове слике, информације и Press kit са GC2008 LINK :wave:
The campagin:

• Multiple endings
• Non-linear freeform gameplay
• Dynamic conversation with NPC‘s
• Believable story plot based on actual geopolitical situation
.

Now the Real Virtuality 3 - Engine:

• multicore Support
• DirectX 9 (Shader Model 3)
• "Parallax texture mapping"
• "Hemispherical lighting"
• Mikro KI (gestures, supressingfire, cm-precision)
• a dynamic built in conversationsystem

The island Chernarus:

• km2 of real world data
• 1 million 3D objects
• 350 kilometers of roads
• 50 cities and villages
• Hilly rural landscape with rocky coastline
• Living environment including civilian population and wild life

arma2inagme1s.jpg
arma2inagme2s.jpg
arma2inagme3s.jpg

arma2inagme4s.jpg
arma2inagme5s.jpg

Кратак видео са новим возилима :wave:
What's new?

- 50 new vehicles (counting diefferent arms and camo --> 120 vehicles)
- especially new stuff for the russian side (T90, Vodnic)
- A jeep with a static machine gun (like the one from BHD) for the rebels
- tractors to pull out airplanes out of a hangar
- Abrams with loader (4 crew members, 2 working MG's

What's new on the vehicles?

- several sounds for each vehicle
- different ground for every surface (for example if you drive over gras it'll sound different than a road)
[YOUTUBE]n4UvNGnOngU[/YOUTUBE]

Ne znam, prezahtevna igra za grafiku kakvu ima, neoptimizovana, to me razocaralo a Operation Flashpoint Cold War Crisis sam igrao ko blesav kao i extenzne, jedna od omiljenih igara mi je bila u to vreme.

Да је игра не оптимизована, кад је објављена, ту нема спора али покушај са 1.08 patch-ем. Имаш ''народну'' верзију овог patch-а па види.

Izvinjavam se sto temu vadim iz mrtvih, ali mew interesuje da li ima leka za 1.14 verziju? Ako ima, bio bih zahvalan za link na pm.

Evo dok cekam ArmA 2 i O.P 2 odlucih da pokrenem prvi deo i nabavio sam i ekspanziju Quenss Gambit , ali ....
Kad instaliram i ubacim "lek" kiknem da pokrenem igru a ono izbaci "Compiling Pixel Shader Error".
Citao sam na drugim mestima i ima jos ljudi sa istim problemom , ali ja nisam uspeo da ga resim , pa evo ako ima neko ovde da moze pomoci bio bih neizmerno zahvalan.

POzdrav :wave:

Да ли си исталирао patch-еве редом 1.05 >1.08?

Да ли си исталирао patch-еве редом 1.05 >1.08?

Ne.
Imam osnovnu verziju 1.04 i na nju sam instalirao Quens Gambit.
Mislio sam da se sa instalacijom expanzije insaliraju i patchevi.
Problem mi je da skidam patcheve koji su svi po 200-300 MB tako ako bi sigurno znao da je to problem ?

Да ниси инсталирао patch-еве редом. Мораћеш да скинеш народе верзије patch-ева, 1.05 и 1.08, па онда QG и кад те по инсталацији експанзије пита да инсталира 1.08 који долази са експанзијом кликни NO :wave:

Kako tj jel moze da se namesti jezik jer meni je sve na nemačkom a želio bih ingliš ??

Kako tj jel moze da se namesti jezik jer meni je sve na nemačkom a želio bih ingliš ??

Ja sam samo ukucao drugi CD key i bila mi je eng. verzija , a sa starim CD keyom bude mi Germanska.

P.S. Nisam ni ja znao , sasvim slucajno otkrio.

Jel postoji lek za verziju 1.08 jer ja ga ne mogu naci (ima za 1.05).

Ajd ako neko zna please answer.

@Eufrat може...C:\My Documents\ArmA\Arma.cfg отвори са notepad-ом и промени - language="English"
@P.I.S.T.O.L a зар ти није лакше да купиш игру пошто мислим да можеш да је нађеш у BiH?

namestio sam jezik, woohoo

Poslednja izmena:
@Eufrat може...C:\My Documents\ArmA\Arma.cfg отвори са notepad-ом и промени - language="English"
@P.I.S.T.O.L a зар ти није лакше да купиш игру пошто мислим да можеш да је нађеш у BiH?
Hmmm.... A sta da kupim.Kupio sam Armed Assault v 1.04 i sada zelim da je nadogradim na verziju 1.08 je sa ovom svojom ne mogu ni igrati OnLine , a sto je jos vaznije ne mogu ni vecinu Addons-a da pokrenem.
Gledao sam i ima lek za "1.05" verziju , ali vecina stvari zahteva 1.08.
E sad pitam vas ako znate gde da nadjem lek za 1.08 (molim vas ako moze adresa na pm) , i da li je potrebno da instaliram prvo 1.05 pa onda 1.08 ili mogu odma 1.08 sa ove svoje verzije.

Bio bi vrlo zahvalan na odgovoru , a ja ne mogu da nabavim drugu verziju ako i postoji.

POzdrav :wave:

Чек чек ти имаш оригинал или си купио на улици?

Vrh Dno