moto tomo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.01.2005
- Poena
- 620
Ma igra je nevidjeni smor.
Nadam se da će u Platou biti od ponedeljka 19.02 ili ako se ne zeznu pa stvarno dobiju u petak 16.02. a cena će biti oko 40evra.Rajke; je napisao(la):Zvanicna engleska verzija i u Srbiji kad i svetu.
Naravno...svako ima svoje mišljenje i svoj stav!. (BF2 :vomit![]()
Vrlo prost receptjel ima neko neke predloge za strategiju igranja? ono je do sada nevidjeno cimanje. jedan metak i loading...
Igra li neko ovo?
Sve, ne bih da ulazim u detalje ali posle igranja Ghost Recon Advanced Warfighter ovo mi je smesno do bola.
Englesku full, pre 4 sata sam je kupio tamo gde svi kupuju![]()
Instalirao i momentalni uninstal, nemam komentar...ustvari imam
UŽAS :vomit:
Па тешко да нинџа корњача и момак који "разговара" са пиштољем могу ово да играју :wave:Znaci nisam jedini, a mislio sam da je The Mark :hair: nesto najgore sto sam probao u zadnje vreme
Па тешко да нинџа корњача и момак који "разговара" са пиштољем могу ово да играју :wave:
hahaha Koja ste deca majke mi :d
Moracu da probam ovo cudo pa i jada dam svoje skromno misljenje. Sa sada postoji samo BF2.
@Overkill Ne vredi da se trudis, covek je Armed freak i nece nikada promeniti misljenje. A ni ukus (mislim konkretno na komentar o BF) :vomit: :wall:
Moze da ima kakav hoces kvalitet...poenta je da nije zanimljiva sirem auditorijumu i da nikada nece doziveti uspeh gore pomenutog BF2 ili BF1942 ili BF2142... Strasno me potseca na FH mod za BF1942. Sjajan mod ali se suvise dugo razvijao...pa su onda jos preterali sa gomilom razno razne tehnike...itd. Na kraju jako malo ljudi je igralo/igra taj mod. Isto ce se desiti i sa AA.
E sad to sto si rekao za BF2, biraj server, oruzje ili vozilo pa da ti pokazem da ne zna svako da ga igra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari