Šta je novo?

Armed Assault

Tema je Armed Assault - Uskoro...

Ja sam siguran da može i bez BF2 i sl. mutacija. :wall::D

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi kaze da li su promenili upravljanje helikopterom u engleskoj verziji
u odnosu na prvu nemacku? Pise da jesu al jel neko ima iskustva. meni se igra bas svidjala al sam se razocarao sa helikopterima koji su mi delovali vise kao cimanje nego kao oruzje.

Jel moze neko da mi kaze da li su promenili upravljanje helikopterom u engleskoj verziji
u odnosu na prvu nemacku? Pise da jesu al jel neko ima iskustva. meni se igra bas svidjala al sam se razocarao sa helikopterima koji su mi delovali vise kao cimanje nego kao oruzje.
Jesu, popravili su letenje...ali još uvek nije na zadovoljavajućem nivou, barem za mene. Kako stvari stoje sutra se pojavljuje update 1.05 pa ćemo videti...testiraću pa javljam šta i kako.

:type:

Poslednja izmena:
A kako stoje stvari sa ciljanjem na helikpoteru? Meni je bilo relativno ok kad imas kopilota pa mu naredis "target that ural at 11..." ali je bilo jako tesko kad si sam pa moras rucno. Koliko se secam nisu mogle rakete da se pomeraju vec ceo helikopter, pa je jako tesko naciljati pogotovo ako je cilj blizu. I da iz treceg lica nije bilo indikacije kuda ce ici rakete, nego onako otprilike.

Još uvek nema "onog" za patch 1.05

O čemu? :D

Odoh da skinem patch :)

Inače, evo i novina:

Version 1.05 new features and improvements since version 1.04:

Gameplay
• grass is now simulated for AI and multiplayer
• STOVL support
• improved 3D irong sights
• improved satchel simulation
Campaign
• various improvements and bug fixes across all campaign missions
UI
• overall polish and streamline of menus
• new modern GPS device enabled for some vehicles and situations
• satellite texture can be displayed in the main map
Controls
• improved stability of helicopters
• extended support for keyboard shortcuts
AI
• general AI tweak and improvements
• more realistic AI target detection
Multiplayer
• improved MP browser
• improved voice over net
Compatibility
• all versions possible to upgrade to 1.05 level
• English subtitles enabled for Czech and German versions

Poslednja izmena:
najbolja igra na ovu temu je definitivno Operation Flashpoint...Posto se ovo nastavak OF samim tim je vrlo dobar jer je vecina stvari preuzeta od OF i samo poboljsana grafika.ArmA je zalet do OF-2 koji ce biti bruka

najbolja igra na ovu temu je definitivno Operation Flashpoint...Posto se ovo nastavak OF samim tim je vrlo dobar jer je vecina stvari preuzeta od OF i samo poboljsana grafika.ArmA je zalet do OF-2 koji ce biti bruka

ArmA je radio isti tim koji je radio Operation Flashpoint.

Sam trejdmark Operation Flashpoint više nije u njihovom vlasništvu,
no, ime nije ni bitno ArmA = OF2. Ne nadaj se da će izaći neki drugi OF2.

Izaći će i OFP2 (da znam da ga Bohemia neće praviti). Po raznim pričama bi igra trebalo isto da bude bruka dobra.

Izaći će i OFP2 (da znam da ga Bohemia neće praviti). Po raznim pričama bi igra trebalo isto da bude bruka dobra.

Da je ovaj tip igre neki prosečan FPS, pa da i poverujem u te najave da će biti "bruka dobro",
ali nije, ovako kompleksni naslovi se ne pojave posle samo par godina rada,
u pitanju je i ljubav i iskustvo u tom žanru.

To je kao kad bi sad dali da Fallout3 radi neki tim koji nikada ranije nije radio RPG igre.

OFP2 će "kao" raditi Codemasters (izdavač OFP)...ovo još uvek visi u vazduhu :smash:
Jedino zajedničko sa predhodnim naslovom je ime, OFP, i ništa drugo...Codemasters je izdao igru a kreator je Bohemia, tako da je to de jure naslov.

ArmA = de facto OFP2 (Bohemia kreator OFP)
Dosta unapređeni motor igre Flashoint.

Next Generation Game = de facto OFP3 (Bohemia kreator OFP) ;)
Potpuno nov motor!

toliko...

Poslednja izmena:
ja otvorio novi thread, a ovaj mi promak'o :wall: ...po vasim komentarima znaci igra je ok...posto sam of odvaljivao, pa ajde da vidim i ovaj deo...nabavljam obavezno
http://www.armedworkshop.net/ - jako dobro!!!

A-U !

Odličan trailer :D

Taman sam deinstalirao igru jer me je bagovita kampanja totalno smorila, ali izgleda da ću morati da je probam i u MPu :)

Patch-уј је на 1.05 ;) па види да ли има побољшања :wave:

cuo sam da su promenili flight model od 1.05 ajd nek neko kaze jel se sad
moze helikopterom nesto pogoditi :)

Пре неко вече смо играли неки СООР и без проблема је "очишћена" база од тенкова :eyebrows:

Hoće li se neko u ovoj usranoj državi setiti da uveze igru?...ili da odem po jedan Abrams da raspalim HEAT po platou i ostalim ubogim distributerima!, a onda sa PKT rafalno po gradskoj skupštini a onda da prizovem KA-50 i da sravni onaj parlament i sve ostale usrane državne institucije...

jel vam deluju jako slabo rakete koje helis ima? ima jedna misija gde se kao trazi
da ocistis bazu od oklopnih vozila a tamo u bazi jedno 10 vojnika poredjani u dve
linije oko oklopnog vozila :d e sad ja cenim da bi jedna raketa trebala sve njih da
odnese... ali desava se da samo nastave da stoje :) sto je mislim nerealno :d

Za ovo ne smem ni da zamislim šta će nam trebati da bismo pokrenuli igru. :zgran:

Nazad
Vrh Dno