Šta je novo?

ArmA III

reko' da predjem onih par nafaljenih kampanja,ali ubi me low fps,zna neko resenje?konfa iz potpisa,odbijam da poverujem da nije dovoljno za maks otpanj.

Ko god je zainteresovan za Altis Life, nek mi posalje nick na Steamu, imamo ekipicu koja redovno igra.

mau53r:

odustao,odbijam da igram ovoliko neozbiljno tehnicki napisanu igru,bez volje da poprave stvari.strasno,mislio sam da je ubi sampion...

Tek sad vidim da ima arma sa kampanjom. Jel bih mogao ja sa mojom konf da igram bar na medium?

verovatno,probaj da nadjes sta geforce experience kaze koja su optimalna podesavanja za 750ti,posto ti ostatak konfe nije sporan,pa vidi dal' te zadovoljava.

@umart

A ne znam gdje ti zapinje u igri toliko.
Ja sa računarom iz potpisa igram bez ikakvih problema. Neke opcije na high - neke na medium.

Poslednja izmena:
pa radi se o tome da bi i kod mene radilo apsolutno isto,a imam neuporedivo jaci racunar.

Cekaj da rezimiramo, tebi je problem jer nemas stabilnih 60 FPS na Ultra setup-u.

Moze na veri high podesvanjima ko se zadovoljava sa 35-45 fps.
Na high ide i preko 50.

arma3 2015-02-01 22-15-38-58.jpg arma3 2015-02-01 22-16-29-97.jpg

naravno,kad igra izgleda kao da je remaster sa soni trojke.lazem,ima remastera koji izgledaju za klasu bolje.

naravno,kad igra izgleda kao da je remaster sa soni trojke.lazem,ima remastera koji izgledaju za klasu bolje.

Pokri se usima.

maxresdefault.jpg

Ovim si zaslužio totalan ignore na dalju diskusiju u ovoj temi...

+1

Lupio i ostao ziv.

Arma nije optimizovana i to je cinjcenica dugi niz godina. Ali to je open world, sendbox vojna simulacija i kao takva je jedina na svetu. Ovaj decak sto se izlupetao je idealan profil za "baterfild" igraca.

Nije arma za svakog, a nije ni svako za armu. O grafici nema sta da se polemise, vrhunska je.

Evo vam stanica nase zajednice:
https://www.facebook.com/srpskeoruzanesnage.armasrbija

Evo ga jedan skrin od pre neki dan kad smo igrali coop sa RHS modom:
10974751_807867112618523_52788993295819381_o.jpg

Ko hoce da igra coop sa "nasima", igra se i Wasteland i ostali modovi, neka se javi na FB, ima tamo link za forum i TS3.

Pozdrav

ima brouzer sutera koji imaju ozbiljnije uradjene modele oruzja.za ovo ostalo me bas zabole,delite se vi za betlfild/armu i ostale klinacke podele do sutra.cinjenica je da je levom nogom napisan endzin i da za 2015tu,ni poligoni a ponegde ni teksture nisu na nivou.sto se tice ostalog se slazem da je nazalost jedini ozbiljan vojni emulator,da je odlicno koncipiran,ali nazalost izvedba je krs,s' obzirom da je treca igra u seriji.

Jedno verovatno glupo pitanje: da li se na netu može igrati i "narodna" verzija igre (očekujem da je odgovor - ne)?

@umart, ne znam koji mi je pa se sa tobom raspravljam, lepo covek gore napisao da te treba staviti na ignore. Mogu da razumem da ti se igra ne svidja, mogu da razumem i da ti se ne svidja kako je optimizovana, ali ne mogu da shvatim da "samaras kao Maksim po diviziji". PLJUJES MODELE ORUZIJA U JEDINOJ IGRI GDE JE AKCENAT STAVLJEN BAS NA AUTENTICNOST MODELA?! Aj idi nadji neku drugu temu i igru, ne znam sta bi ti drugo napisao. Igra ima mnogo mana, ali modeli to svakako nisu.

Tebi nije nista jasno, tj ne znas 'de udaras, samo tako mogu da objasnim tvoje izjave. Sto se tice modela oruzija, vozila, aviona, ArmA nema konkurenciju...to znaju i oni koji armu ne preferiraju...

Engine je zreo za ozbiljnu doradu ili kompet novi sistem, ali to je ono sto imamo i cim moramo da budemo zadovoljni Mi koji volimo simulacije.

Evo par "losih modela":
http://imgur.com/pod7UWr,4K32lvS,66rSVFl,Xh1D7rg,4tKFrNr,MMo8JUw,rZg994l,4YkA2dy

@maxer, ne moze "narodna" online.

Sl. br 8 Zastava AK 47?
Tacnije Zastava M-70AB2.

Poslednja izmena:
Tačnije M-70 AB2.

Zastava M70AB2. To je slika modela koje prave nasi modelari iz SAF-a.(Serbian Armed Forces)

Uskoro se sprema veliki update, evo nekih fotki.(Svi modeli su napravljeni od nule i dalje su WIP, ima ih jos mnogo ali nisam nasao sliku za sve. U finalnoj verziji mogu samo jos bolje da izgledaju i zvuče.)
http://goo.gl/f8BPB3

Što ja nisam voleo ovu sa preklopivim kundakom ... uh, mrzeo sam je (mada kao desetaru i zameniku komandira voda, sledovala mi je po rasporedu sa metalnim kundakom). Čim sam video sa čime imam posla, tražio sam zamenu i dozvolili su mi (davno je to bilo, Titova Mitrovica '84-ta na '85-tu).
To se toliko klacka tj. ima lufta između tog metalnog kundaka i tela puške da je to prosto neupotrebljivo za precino gađanje (mrda se gore-dole, kao da će se preklopiti). Da ... i oslonac za rame na tom metalnom kundaku mi je bio preširok i mnogo je žuljao.
Moje mišljenje je da nema pravog nišanjenja dok ne zalepiš obraz uz kundak :)

Da te koje se koriste na obuci razvaljene i skartirane.
Na brodu dobili nove, nema lufta...3 godine posle tebe.:D

Poslednja izmena:
Ooo, desi bre generacijo :D
Ovde nas nema baš mnogo ... sve neki mladi svet :d

Nazad
Vrh Dno