Ne RV.Kopernikus?
Poredjenje ti nije na mestu. Jedno, sa drugim, nema veze.samo me čudi što se ljudi u 21. veku kad imaju velike brzine neta svađaju šta će biti na kom programu pa još određuju i provajdera prema tome
ja preko neta nađem kup brazila u vaterpolu a ne neku premijer ligu za koju postoje strimovi kao da su direkt sa tv-a
haha šta vas je
realno ovi moji linkovi očekujem da riknu koliko sutra pošto su javni (ako već nisu i sad, mrzi me da proveravam)
poenta što se uvek može naći za džabe šta hoćeš da gledaš pa nek bude i kratkog daha, važno je odgledati to što hoćeš
'fala provericu, mada BBC mi nije toliko bitan jer oni prenose ~trecinu trka u sezoni uzivo, a od sledece godine ce taj "trecinski" prenos prebacuje sa njih na Channel 4. Sky F1 mi je najbitniji.Zar nisu svi BBC kanali bez prekida dostupni na FilmOn addon-u za Kodi?
Rade kad su manje popularni događaji, čim svi navale kreće baferovanje svakih 3 minuta. Kad je u pitanju Peer-to-peer (P2P) tj torrent protokol a navali gomila Srba sa 512kbps - 1 Mbps uploadom da gleda stream koji je bitrate-a 1.5 i više Mbps. Još isti lik je seed za maltene sve kanale na sajtu... Naravno da ne može da radi kako treba kad uleti dovoljno parazita u stream.
Cekaj, ja sam kontao da je bolje P2P nego kada mi da strim preko HTTPS-a i onda njegov protok mi je ogranicenje, radi dobro dok nije derbi tekma neka i onda kuca ne mozes nista da gledas ko svet.
Gresim li?
Ja sam uzeo preko http://www.next-tv.ml/ sport paket i upravo je to slucaj, radi ali cim je bitniji dogadjaj neki ne radi bas kako treba, inace slika je pristojna cak sta vise dobra.
Da li neko zna neki slicni servis gde nema problem sa zapucavanjem (buffer) i slicno, naravno i da se placa nije problem ako stvarno radi kako treba.
Ne znam da li je po pravilima foruma ali moze i na PM ako ovde ne sme.
Da ti preporučujem neki pay "IPTV" ne mogu pošto ih ne koristim. Plaćam D3i i pokrio sam tenis i većinu košarke ( ABA ligu gledam na Areni preko MTS TV Go app) što je ono što mene zanima. Ranije sam se mlatio sa Acestream varijantom i besplatnom varijantom WSS (Word Sports Streams) znači samo Android app bez PC opcije. Plaćena varijanta VSS nudi više kanala i pristup sa kompom. Znači više ne koristim niti tražim te besplatne varijante, a da plaćam još nešto pored D3i koji plaćam samo zbog 3 SportKlub kanala nisam blesav. Ponekad samo gledam NBA u krš flash stream varijanti.
Što se to će P2P vs server stream.... pa kad ti IPTV "provajder" nije pilićar i stipsa nego lepo zakupi dovoljno brzih servera i radi load balancing onda je naravno bolja server varijanta... em ti ne povuče sav upload em ruter pravi manji broj konekcija tako da se ne zaglupljuje.
Acestream bi bio bolji tj bio ok u situaciji da svačiji upload je veći od bitrate-a samog stream-a. Kad bi npr vršio prvo testiranje max uploada i na osnovu toga ti (ne) dozvoljavao da pristupiš. Ali to nije slučaj tako da...
Idealna varijanta (jeftinija za "provajdera") bi bila verovatno kombinacija to dvoje, da je inicijalni seed server a da se koristi P2P protokol za dalju razmenu između korisnika.
Da ti nisi na ADSL-u pa ti upload pojede download? Kod mene na kablu acestream radi odlično.Rade kad su manje popularni događaji, čim svi navale kreće baferovanje svakih 3 minuta. Kad je u pitanju Peer-to-peer (P2P) tj torrent protokol a navali gomila Srba sa 512kbps - 1 Mbps uploadom da gleda stream koji je bitrate-a 1.5 i više Mbps. Još isti lik je seed za maltene sve kanale na sajtu... Naravno da ne može da radi kako treba kad uleti dovoljno parazita u stream.
Da ti nisi na ADSL-u pa ti upload pojede download? Kod mene na kablu acestream radi odlično.
Imam VDSL sa celih 2 Mbps upload-a50/2 paket.
Poenta je u tome da nemaš od koga blagovremeno da skineš sledećih par "pieces" jer ukupan upload u torrent swarm-u je (značajno) manji od ukupnog download-a (kad ti 30 ljudi sa uploadom od 2 Mbps uleti da gleda stream bitrate-a od 5 Mbps onda mora seed da ima dovoljno upload-a sve, a nema jer isti lik "hostuje" sve kanale na sajtu!) . Onaj ko ima "parče" koje tebi treba već ga jaši ko zna koliko parazita i tebi staje stream i kreće baferovanje.
Plus kao bonus čari xDSL tehnologija da ti download zvekne čim koristiš tipa 75-80% upload-a. Ali ne pomaže ni limitiranja uploada da se to izbegne. Mogu lagano da istoimeno gledam HD kanal na D3Go bez problema dok mi Acestream sisa upload, ali Acestream baferuje kad god nema ko da mi na vreme pošalje sledeći paket...
Pretpostavljam satelitska sa CS, ili screen recording nekog IPTV koji plaćaju ili capture/encode stream-a sa risivera ako su investirali u uređaj koji skida HDCP zaštitu... i eventualno ako je neko uspeo da razbije samu (Verimatrix) DRM šemu na servisima tipa D3i/D3Go pa da "samo" preusmeravaju dekriptovan originalni stream na njihov server.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari