marinko98
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.08.2005
- Poena
- 575
Nikad takvih problema nisam imao na torrenttv. Ili stream radi kako treba ili ne radi uopšte.
+1
Nikad takvih problema nisam imao na torrenttv. Ili stream radi kako treba ili ne radi uopšte.
I šta sad? I dalje im ne verujete za Premier League???
jutros oko 10, u isto vreme, i na sk1 i na sk2 ide repriza el klasika ... to mi bas neozbiljno deluje, a ako premier ode na arenu, ja je sigurno necu juriti kojekude ... zna li neko da li championship ima sanse da bude na SK, dobro je i to za pracenje
Bas tako.Ne razumem, zašto bi im sada verovao. Ništa nisu rekli, samo ponavljaju
kao mantru očekujte lepe vesti, očekujte lepe vesti.
P.S.
Ova tema je vrhunska, čeka se sa pažnjom epilog. :d
@agen.me ako ti nije interesantno preskoči temu, jednostavno je.![]()
A sta da kazu? Mogu jedino da izdaju zvanicno saopstenje o produzetku saradnje ili "Goodbye EPL" . Nece valjda da komentarisu sta je Makarena napisao na tarabi?Ne razumem, zašto bi im sada verovao. Ništa nisu rekli, samo ponavljaju
kao mantru očekujte lepe vesti, očekujte lepe vesti.
P.S.
Ova tema je vrhunska, čeka se sa pažnjom epilog. :d
Kako da poguramo Slovence da sto pre kupe prava,koliko sam skapirao, dok oni ne kupe, nema zvanične potvrde???
Spreman sam da im dam donaciju,samo da dočekam konačni rasplet.
Makerena:ima li vesti oko MTS premijer boks paketa,mene to najviše zanima.
To ce biti kao sadasnji Super Box, ali uz net brzinu 100/2.
Hvala na informacijama.
Interesuje me na koji način je se najbolje javiti telekomu sa pitanjima koja se tiču infrastrukturom, odnosno unapređenju iste, i da li takva pitanja zaista imaju kakvog efekta?
Ja sam to odavno prestao da čitam, arogantnost je tamo na prvom mestu. I dalje pamtim post navodno jednog od komentatora u kojem je napisao između ostalog "Ako mi ne želimo nešto, jedino tako neko drugi (Arena) može to da uzme". I onda se postavlja pitanje, jel ne žele LŠ i LE?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari