Šta je novo?

ArenaSport Sport Klub i ostali sportski kanali

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima neko one vlc liste sa sk i as il da mi kaze neko kako mogu da ih pronadjem ? Imao sam sa sk i as o trajalo je malo vise mesec dana i stalo je . I u cemu je problem da traju duze ?

Ne znam da li ste pratili zvanični nalog Sport kluba, ali evo nekih odgovora od juče i danas (SK Bot). Celokupna saga o Premijer ligi dobija epske momente.

sk1.png sk2.png

Pitanje je koje nove lige i sportove, kada je većina prava već pod ugovorima?

Poslednja izmena:
jutros oko 10, u isto vreme, i na sk1 i na sk2 ide repriza el klasika ... to mi bas neozbiljno deluje, a ako premier ode na arenu, ja je sigurno necu juriti kojekude ... zna li neko da li championship ima sanse da bude na SK, dobro je i to za pracenje

jutros oko 10, u isto vreme, i na sk1 i na sk2 ide repriza el klasika ... to mi bas neozbiljno deluje, a ako premier ode na arenu, ja je sigurno necu juriti kojekude ... zna li neko da li championship ima sanse da bude na SK, dobro je i to za pracenje

Mislim da je kompletan paket u pitanju, tako da ko zaključi ugovor "odnosi" i Čempionšip. :)

@agen.me ako ti nije interesantno preskoči temu, jednostavno je. ;)

Poslednja izmena:
jos malo, jos samo malo dok sport klub zvanicno ne objavi :) april je, lepo vreme, prolece, lepe vesti ocekuju one koji imaju sport klub

Botovanje na delu, postavim skrinšotove, Mags Serbia ih postavi na SK forumu, petnest minuta kasnije javi se haski01.

Nema smisla učestvovati u raspravi. Pozdrav za sve.

Trenutno, jedino vjerujem Makareni. Mozda i gresim, ali vidjecemo! Ubrzo poslednja epizoda!

Tesko da ce bas ubrzo biti poslednja epizoda, jer Sport Klub Slovenija i Šport TV za sada ne izlaze u susret finansijskim zahtevima koje je Premijer liga nalozila za podrucje Slovenije, tako da IMG Media i dalje nije u poziciji da zakljuci ugovor sa jednom od te dve televizije, a sve dok se to ne desi, Arena nece dobiti dozvolu da zvanicno objavi kupovinu Engleza za podrucje Srbije, BiH, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije.

Inace obavezno cuvajte sve screenshotove raznoraznih odgovora koje SK objavljuje na tviteru i fejsbuku, posto ce oni to po obicaju brze bolje da obrisu, a bila bi steta da im korisnici posle to ne nabijaju na nos kad ukapiraju da su ih lagali.

Poslednja izmena:
Kako da poguramo Slovence da sto pre kupe prava,koliko sam skapirao, dok oni ne kupe, nema zvanične potvrde???
Spreman sam da im dam donaciju,samo da dočekam konačni rasplet.
Makerena:ima li vesti oko MTS premijer boks paketa,mene to najviše zanima.

Poslednja izmena:
Ne razumem, zašto bi im sada verovao. Ništa nisu rekli, samo ponavljaju
kao mantru očekujte lepe vesti, očekujte lepe vesti.

P.S.

Ova tema je vrhunska, čeka se sa pažnjom epilog. :d
A sta da kazu? Mogu jedino da izdaju zvanicno saopstenje o produzetku saradnje ili "Goodbye EPL" . Nece valjda da komentarisu sta je Makarena napisao na tarabi?

Ovo mozganje i analiziranje je vec otislo predaleko. Neki nesretnik na RTV forumu je iskopao tabelu sa prihodima i rashodima telekomunikacionih kompanija i dosao do zakljucka da je Telekom uzeo Engleze jer imaju najveci prihod. Naravno nekako mu je promaklo da je tabela iz 2013. godine. Plus, ako su i uzeli EPL ne bi imali finansijske koristi od toga pre nego su i krenuli da emituju. Svega ima u Bozijoj basti.

Ja i dalje nesto ne razumem....SportKlub Slovenija....SportTV SLO....pa sta? Zar Arene nema u Sloveniji....i kakve veze ima Srbija, Hrvatska....Slovenija sa prenosima PLa? Hoce da kazu da je to sve Balkan...cccc jugoistocna Evropa, odlicno..ali su to sve posebne drzave a to sto se jedan provajder uglavio svuda po malo to je druga stvar. Mislim da je jos uvek ista stvar u igri..novac ali u evricima...neko mora da plati avans ili kaparu..cini mi se da ovde nema nista od para...a idu i izbori. Svi cute i prave se blesavi...to je uvek bilo kad nesto duguju ili nisu platili:D

Da tesko slovencima da uzmu nesto iz Austrije ili Hrvatske...a da pricamo o Italiji..mislio sam na trziste...nemaju Arene ali ih bas briga...e sad: kao IMG se brine za Sloveniju kako sta i kome a sa druge strane Srbija ceka sta ce biti...ne znam jedino sta ce biti sa Hrvatskom i BIH??? Ko tamo prenosi PL?

Kako da poguramo Slovence da sto pre kupe prava,koliko sam skapirao, dok oni ne kupe, nema zvanične potvrde???
Spreman sam da im dam donaciju,samo da dočekam konačni rasplet.
Makerena:ima li vesti oko MTS premijer boks paketa,mene to najviše zanima.

Box Premier ce biti dostupan za nekih mesec-dva kad krena kampanja sa novim box paketima.

A sto se tice Premijer lige, cekaju se Slovenci i posle toga ce uslediti zvanicna potvrda, stvari su komplikovanije nego ranijih sezona, jer na primer kada je Sport Klub pre tri godine produzavao ugovor, platili su €12.7M za prava na teritoriji svih ex-yu drzava, dok je Arena krajem decembra platila €21.5M za prava na teritoriji pet od sest ex-yu drzava.

Koliko sam uspeo da saznam, Englezi traze izmedju €5.5M i €6M za trogodisnja prava na teritoriji Slovenije, a trenutno ni Sport Klub Slovenija ni Šport TV nisu spremni da se obavezu na tu cenu, pa zato IMG Media jos uvek ne dozvoljava Telekomu da izda zvanicno saopstenje oko kupovine TV prava, jer ce to ugroziti njihovu pregovaracku poziciju kad Slovenci saznaju da je Arena kupila TV prava za prosecno €4.3M po teritoriji na kojima ce raditi prenose od naredne sezone, sigurno oni to vec i znaju, ali sve dok IMG i Arena ne izadju u javnost, na te cifre se gleda samo kao na spekulacije, tako da ce jedna od dve pomenute televizije pre ili kasnije morati da plati koliko se trazi, inace ce ovo potrajati.

Makarena ima li kakvih novosti za nas u Crnoj Gori. Sto se tice Crnogorskog telekoma konkretno.. Da li ce Crnogorski telekom dobijat jos neke nove kanale... Na primer SOS kanal, sad smo skorije dobili RTV i Studio B?

@Drakenzen

Pa stize Arena Sport 6 na leto, a pre toga i jedan komercijalni kablovski kanal od Telekoma, ako na te stvari mislis.

@velbek23

Uveliko rade na poboljsanju infrastrukture i ocekuje se da ce vise korisnika imati tehnickih uslova do pocetka te nove kampanje, ali naravno da nece svi moci da apliciraju za taj paket.

@shabaninonda

Stvarno nemam nikakve konkretne informacije za vas dole u Crnoj Gori.

Poslednja izmena:
Hvala na informacijama.
Interesuje me na koji način je se najbolje javiti telekomu sa pitanjima koja se tiču infrastrukturom, odnosno unapređenju iste, i da li takva pitanja zaista imaju kakvog efekta?

Ovi na Sport Klub forumu su prsli, banuju svakog ko iznese suprotno mišljenje od njih, tačnije ko god kaže da će Premier Liga otići sa Sport Kluba.

Ja sam to odavno prestao da čitam, arogantnost je tamo na prvom mestu. I dalje pamtim post navodno jednog od komentatora u kojem je napisao između ostalog "Ako mi ne želimo nešto, jedino tako neko drugi (Arena) može to da uzme". I onda se postavlja pitanje, jel ne žele LŠ i LE?

Hvala na informacijama.
Interesuje me na koji način je se najbolje javiti telekomu sa pitanjima koja se tiču infrastrukturom, odnosno unapređenju iste, i da li takva pitanja zaista imaju kakvog efekta?

To zaista nije pitanje za mene, imaju na sajtu kontakt centar i to je najbolji nacin da im se obratis u vezi bilo cega, a da li to ima nekog efekta, nemam pojma.

Ja sam to odavno prestao da čitam, arogantnost je tamo na prvom mestu. I dalje pamtim post navodno jednog od komentatora u kojem je napisao između ostalog "Ako mi ne želimo nešto, jedino tako neko drugi (Arena) može to da uzme". I onda se postavlja pitanje, jel ne žele LŠ i LE?

Pokusavali su na sve moguce nacine da uzmu LS i LE, grebali su i rukama i nogama, a nisu bili ni blizu da je uzmu, medjutim to ih nije sprecavalo da loze svoje korisnike i da se posle pravdaju kako nisu bili zainteresovani.

A to koliko "nisu bili zainteresovani", videli smo kad im se pojavila mogucnost da uzmu TV prava za ta takmicenja u Crnoj Gori, nisu zalili da plate sta god je trebalo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno