Ubedljivo najgore komentatore ima Eurosport i RTS.Pa to je ljudi moji da ti se zgadi život slušajući iscrpne izveštaje o tome gde koji fudbaler pije kafu,sa kim je slavio rođendan i slično.Ajde nekako možda bih i mogao ES da progledam kroz prste ali da javni servis koji svima nama uzima harač nema novca da plati ljude koji su školovani za posao komentatora,to je bruka i sramota!U potpunosti se slazem sa tobom. Raniji komentatori su bili zakon i znali su da "osete" kako se prenosi utakmica. Ne mogu da se setim kako se zvao komentator sa Sarajevske televizije jer je on po meni najbolje prenosio utakmice. Ovi danas sacuvaj me boze. Ja nemam SK ali imam AS i Eurosport. Ne znam da li ste gledali prenose tenisa koje vrse Banjac na ES ili Mijaljevic na RTS-u. E to se zove mucenje gledalaca. Pogotovo Banjac koji ne zaklapa cak i dok se igra poen. Nekad se vise nerviram zbog njih nego zbog rezultata.
Ima SBB. http://sbb.rs/oec/tv-kanali Samo ne znam koji ce ti to djavo, da gledas karling i bilijar u HD?Da li neki operater u Srbiji ima u ponudi Eurosport 1 2 u HD?
Ima RV takodje.Da li neki operater u Srbiji ima u ponudi Eurosport 1 2 u HD?
Da li neki operater u Srbiji ima u ponudi Eurosport 1 2 u HD?
Arena Sport ima odlicnu sliku u HD-u.
Makarena zasto se Srpska Liga ne prenosi u HD, kao na primer Hrvatska Liga. Jer kad prenose Hrvatsku Ligu slika je jako dobra, dok kad prenose Srpsku Ligu kako kad bude slika. Da ne znas nesto o tome, oce li je poboljsavat za sledecu sezonu?
Šta radi u Bosni ovaj Sport Klub treba ih ugasiti za sva vremena. Ne znam da li je ovdje bila rasprava o tome, ali jednostavno ostali smo bez Sport Kluba jer traže nenormalne uslove koje nijedan operater neće/ne želi da ispuni, a ostali smo i bez svog sadržaja koji nudi jer su ta prava prodali svom bratskom operateru (dali za dž, u pitanju je Telemach/SBB) i ostali mogu da se puše.
Misle li oni ovo pokrenuti sa mrtve tačke?
Nije to samo u Bosni....
Bilo na pocetku ako se neko seca.Kakvi su bolesnici ovi naši (vodeći) kablovski provajderi, umesto da sednu i dogovore se oni nas ebu u zdrav mozak. Šta bi im falilo da jedni drugima daju Arene/SK, spakuju ih u poseban paket i ponude svojim korisnicima, pa ko voli, nek izvoli i plati da gleda? Ljudi ih ne bi pljuvali, svi bi bili zadovoljni, a oni bi više zaradili nego što zaradjuju trenutno.
Iskreno, za futbal me baš briga, ne gledam ga uopšte, ali F1 i tenis redovno pratim. RTS je malo olakšao što se tenisa tiče, ali F1 mi se ni ne gleda kad pomislim na one musave strimove. Razmišljao sam se da uzmem D3i zbog SK, ali neću iz inata SBB džukelama, zbog 2-3 kanala da im dajem 10€ mesečno, nema šanse. Ne mislim da je Telekom (i PTT KDS kod koga sam) išta bolji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari