Šta je novo?

ArenaSport Sport Klub i ostali sportski kanali

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Digitalna televizija (SBB, IPTV), kasni u odnosu na analogni signal. Leti kada se gledaju utakmice, uvek čujem komentare iz kafića ispred zgrade pre nego vidim sliku na televizoru.

Ko mene na ikomu, meni ide brže sa set top boxom i digitalnom nego u drugoj sobi.. Isti televizori (stari, ništa HD i slično)

U potpunosti se slazem sa tobom. Raniji komentatori su bili zakon i znali su da "osete" kako se prenosi utakmica. Ne mogu da se setim kako se zvao komentator sa Sarajevske televizije jer je on po meni najbolje prenosio utakmice. Ovi danas sacuvaj me boze. Ja nemam SK ali imam AS i Eurosport. Ne znam da li ste gledali prenose tenisa koje vrse Banjac na ES ili Mijaljevic na RTS-u. E to se zove mucenje gledalaca. Pogotovo Banjac koji ne zaklapa cak i dok se igra poen. Nekad se vise nerviram zbog njih nego zbog rezultata.
Ubedljivo najgore komentatore ima Eurosport i RTS.Pa to je ljudi moji da ti se zgadi život slušajući iscrpne izveštaje o tome gde koji fudbaler pije kafu,sa kim je slavio rođendan i slično.Ajde nekako možda bih i mogao ES da progledam kroz prste ali da javni servis koji svima nama uzima harač nema novca da plati ljude koji su školovani za posao komentatora,to je bruka i sramota!

Komentar b92.jpg

Ovo izgleda najbolje ilustruje kako se danas prati fudbal u Srbiji

Hvala! Bas zbog Fudbala, Tenisa i Kosarke. Pitam, zato sto u Crnu Goru nema niko Eurosport 1 2 HD.

Nesto razmisljam sad, placemo za Englezima a kakvo je ludilo bilo dok je na SK isla Bundesliga sa sve Marijanom kao komentatorom.
Kada bi se ta vremena vratila...

Problem sa komentatorima na Sport klubu i Areni rešio sam kupovinom Game pass-a i od tada uživam u NFL-u. Otvaranjem ove teme pomenuo sam da su ljudi izuzetno neprofesionalni i da iritiraju nepoznavanjem pravila i lošim poznavanjem engleskog jezika ili suprotno bespotrebnim zatrpavanjem sa statistikom, odnosno podataka koji apsolutno nisu važni za prosečnog gledaoca. E, sad, za nas NFL fanatike celokupna atmosfera oko NFL na SK-u je toliko smešna da ne mogu da vam opišem. Ljudi se ponašaju kao mesije i veličaju Juriševića kao da niko nikada u Srbiji pre 3K nije znao za ovaj sport. Naprotiv, "zapanjili" su se kada su saznali koliki je broj u pitanju, ali da ne dužim i da ne pominjem tekstove na samom sajtu Sk-a koji su neverovatno smešni, navijački naklonjeni i odišu egoističnošću.

total tv ima eurosport 1 i 2 u hd, a sada ce znatno pojacati birtrate na svim hd kanalima kada sve frekvencije prebace u mpeg4.

pl je i do sada bila izuzetna na sk hd kanalima, a sada ce biti jos bolja

Poslednja izmena:
Znaci narednih 6-7 kola ce biti najboljih ikada za gledanje u HD-u, a onda kad PL predje na Arenu, slika vise nece biti tako dobra?

Arena Sport ima odlicnu sliku u HD-u.
Makarena zasto se Srpska Liga ne prenosi u HD, kao na primer Hrvatska Liga. Jer kad prenose Hrvatsku Ligu slika je jako dobra, dok kad prenose Srpsku Ligu kako kad bude slika. Da ne znas nesto o tome, oce li je poboljsavat za sledecu sezonu?

Ne znam ja nista oko tih tehnikalija, moja jaca strana su papiri i brojevi, tako da je bolje da ti neko upuceniji u te stvari odgovori.

Drug mi je rekao, da je trazio na Internetu, i da je nasao da se do 23 Aprlia mora dat spisak ko sledece sezone prenosi PL. Na neki engleski sajt, i spominjali su IMG?

Ma jok, tog datuma je pre tri godine objavljen produzetak saradnje izmedju PL-a i SK-a, pa onda ljudi misle da je sredina ili kraj aprila obavezno rezervisan za bilo kakve objave, medjutim to nema veze s vezom.

Ceka se da se vidi ko ce kupiti TV prava na podrucju Slovenije, a nakon toga ce IMG dati dozvolu Telekomu da izadje u javnost, objavice zajednicko saopstenje, to se moze desiti za par dana, za par nedelja, ili tek u maju/junu.

A ovi sa SK-a mole boga da to bude što kasnije, tamo u junu....kad počne Evropsko u fudbalu, pa će se ljudi više baviti šta se dešava na evropskom prvenstvu u fudbalu, nego Premijer ligom.....a oni će nažvrljati neki info čisto reda radi.

Arena Sport ima odlicnu sliku u HD-u.

Makarena zasto se Srpska Liga ne prenosi u HD, kao na primer Hrvatska Liga. Jer kad prenose Hrvatsku Ligu slika je jako dobra, dok kad prenose Srpsku Ligu kako kad bude slika. Da ne znas nesto o tome, oce li je poboljsavat za sledecu sezonu?

Zato sto su im kamere sa kojima rade prenos kriminalne.

Šta radi u Bosni ovaj Sport Klub treba ih ugasiti za sva vremena. Ne znam da li je ovdje bila rasprava o tome, ali jednostavno ostali smo bez Sport Kluba jer traže nenormalne uslove koje nijedan operater neće/ne želi da ispuni, a ostali smo i bez svog sadržaja koji nudi jer su ta prava prodali svom bratskom operateru (dali za dž, u pitanju je Telemach/SBB) i ostali mogu da se puše.

Misle li oni ovo pokrenuti sa mrtve tačke?

Poslednja izmena:
Šta radi u Bosni ovaj Sport Klub treba ih ugasiti za sva vremena. Ne znam da li je ovdje bila rasprava o tome, ali jednostavno ostali smo bez Sport Kluba jer traže nenormalne uslove koje nijedan operater neće/ne želi da ispuni, a ostali smo i bez svog sadržaja koji nudi jer su ta prava prodali svom bratskom operateru (dali za dž, u pitanju je Telemach/SBB) i ostali mogu da se puše.

Misle li oni ovo pokrenuti sa mrtve tačke?

Nije to samo u Bosni....

Зашто су вам толико важни коментатори када гледате пренос? Ајде док се то слушало на радио станицама па да се лакше добије слика онога што (рецимо) Радивоје Марковић прича али сада гледате и не видим икакав разлог да коментатор нешто значи. Често и угасим тон или утишам толико да могу да слушам неку музику.

Nema premijer lige bez Vladanka pijanka.
"Lopta dolazi do Mekmanamamama"

Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kakvi su bolesnici ovi naši (vodeći) kablovski provajderi, umesto da sednu i dogovore se oni nas ebu u zdrav mozak. Šta bi im falilo da jedni drugima daju Arene/SK, spakuju ih u poseban paket i ponude svojim korisnicima, pa ko voli, nek izvoli i plati da gleda? Ljudi ih ne bi pljuvali, svi bi bili zadovoljni, a oni bi više zaradili nego što zaradjuju trenutno.
Iskreno, za futbal me baš briga, ne gledam ga uopšte, ali F1 i tenis redovno pratim. RTS je malo olakšao što se tenisa tiče, ali F1 mi se ni ne gleda kad pomislim na one musave strimove. Razmišljao sam se da uzmem D3i zbog SK, ali neću iz inata SBB džukelama, zbog 2-3 kanala da im dajem 10€ mesečno, nema šanse. Ne mislim da je Telekom (i PTT KDS kod koga sam) išta bolji.

ako si u mogucnosti (imas DVB-T) gledaj F1 sa madjarskog M4 Sport-a, pustaju originalni multikanalni audio stream bez komentara... uzivancija u HD

Kakvi su bolesnici ovi naši (vodeći) kablovski provajderi, umesto da sednu i dogovore se oni nas ebu u zdrav mozak. Šta bi im falilo da jedni drugima daju Arene/SK, spakuju ih u poseban paket i ponude svojim korisnicima, pa ko voli, nek izvoli i plati da gleda? Ljudi ih ne bi pljuvali, svi bi bili zadovoljni, a oni bi više zaradili nego što zaradjuju trenutno.
Iskreno, za futbal me baš briga, ne gledam ga uopšte, ali F1 i tenis redovno pratim. RTS je malo olakšao što se tenisa tiče, ali F1 mi se ni ne gleda kad pomislim na one musave strimove. Razmišljao sam se da uzmem D3i zbog SK, ali neću iz inata SBB džukelama, zbog 2-3 kanala da im dajem 10€ mesečno, nema šanse. Ne mislim da je Telekom (i PTT KDS kod koga sam) išta bolji.
Bilo na pocetku ako se neko seca.
Znaju oni sta treba i sve nego su se oko kinte sporeckali i od tad traje rat.
Daleko da su oni glupi i da trebas ti da im objasnis sta oni treba da rade, jednostavoSBB ciji je SK, je koliko ja znam trazila tada brdo para a TS nije pristala i cao od tada.

My Samsung S6 sent this

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno