Šta je novo?

ArenaSport Sport Klub i ostali sportski kanali

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam ih pitao konkretno za PL i oni mi kažu, vezano za PL očekujte dobre vesti.

2ag7tl3.jpg

kako se ocekuju lepe vesti za premijer ligu kad je krajem decembra arena otkupila prava? :trust::laugh:

Zaboravljas jednu stvar te sportske kanale(SK) ne mozes da gledas van SBB mreze.
Mozda i moze na beku foru preko sbb proxy-ja ali treba imati to sto ne verujem da je lako naci a i brate smor kad nesto placas jos i da juris da bi mogao da gledas.
Dakle nije resenje(bar ne najbolje/najlakse)
Preko D3GO ne možeš sa drugog provajdera ali nisam siguran za D3i (sistem je prijem preko risivera koji se povezuje preko neta). Mrzi me da kopam po temi za to (sigurno je pisalo).
Kliksport je zgodno zbog tog plaćanja po emisiji ali meni ipak taj (ne) kvalitet strašno bode oči.

Znam ja sta je d3i zato ti i kazem da ne moze preko drugog isp.
Recimo mislio si neko ima iptv TS(dakle ima AS) i onda uzme d3i i ima SK, fox....
Heh nece da moze ne daju ovi iz SBB-a bar ne legalno da se dovijas mozes ali ne zaboravi da placas duplu kablovsku.
Skuplja dara nego mera ili skuplja pita od tepsije.

Naravno da mogu da se gledaju svi kanali preko D3i risivera... ko bi inače uzimao D3i ako ne može da gleda glavne kanale? Restrikcije važe za D3Go aplikacije.
Znači ne lupetaj.

Poslednja izmena:
Znam da sam procitao da negde postoje restrikcije ipak. Sto je lose jer ne mozes da gledas odredjeni program na telefonu a nisi kod kuce recimo.

Znam ja sta je d3i zato ti i kazem da ne moze preko drugog isp.
Recimo mislio si neko ima iptv TS(dakle ima AS) i onda uzme d3i i ima SK, fox....
Heh nece da moze ne daju ovi iz SBB-a bar ne legalno da se dovijas mozes ali ne zaboravi da placas duplu kablovsku.
Skuplja dara nego mera ili skuplja pita od tepsije.
Sta kosta nek kosta... 4500 placam komplet sve , sa HD-om

D3i moze bilo gde gde ima internet. PO kaficima raznim je trenutno to najcesca opcija. KAblovska PTT npr Arene i D3i sbb sport klub

Ja im verujem da su kupili PL.
Ja sam ih pitao konkretno za PL i oni mi kažu, vezano za PL očekujte dobre vesti.
kako se ocekuju lepe vesti za premijer ligu kad je krajem decembra arena otkupila prava? :trust::laugh:

Zabavan je taj njihov twitter nalog, nego sta bese sa onim njihov kupovinama NHL-a i Copa Americe?

http://i.imgur.com/lvspPjB.jpg

Ljudi bez blama objavljuju takve ankete, bez obzira sto je Copa America zavrsila na Areni dve nedelje pre tog njihovog twita, kao i to sto i da zele hokej, ne bi mogli da ga uzmu dok se ne vidi da li ce Arena iskoristiti klauzulu u ugovoru.

Inace pisao sam vec ko stoji iza njihovog twitter naloga, cisto da znate na koga da iskalite bes kad Telekom ozvanici kupovinu Premijer lige.

Zvanicni twitter nalog Sport Kluba vode Marina Sekulic, Maja Todic, Branislav Jocic i Vladimir Vesic, a svo cetvoro takodje rade i za N1 televiziju, oni su takodje medju glavnima i na onom njihovom forumu, mada tu dosta ucestvuje i onaj Ranko Cabarkapa, drugim recima oni su upuceni u Nemanjine poslove kao i prosecan korisnik na ovom forumu, tako da mi ne pada na pamet da komentarisem njihova pisanja, isti ti likovi su lozili ljude kako SK uzima LS i LE.

Sreća moja te me sport u kome se najviše i najčešće namešta uopšte ne zanima,ali mi prijaju ovakve teme u stilu Agate Kristi i Šerlok Homsa.
Meni je ovo uzbudljivije nego ti namesteni mecevi.

:happy::happy:
I ja volim vake teme. :exploder:
Nadam se da neće skoro saopštiti zvanično. :D

Poslednja izmena:
Kad ce vise to saopštenje, da znam gde da produzim ugovor[emoji38]

SBB krenuo u skupljanje potpisa po zgradama u Mirijevu...hm.... do sada ih nisam sretao po kraju.....izgleda da je front uveliko otvoren....

ArenoMak, ovo što si napisao je laž i to mogu da dokumentujem ako želiš video snimkom. Branislav Jocić nikada ali nikada nije vodio Twitter nalog sport kluba, znači nijedan tweet niti je objavio niti bilo šta drugo što ima veze sa tim nalogom. Čoveka jako dobro poznajem i neće mu biti problem ako treba i on da potvrdi. Zaista ne vidim razlog za ovakvu dezinformaciju.

Kako ne vidis?Pa zar ne vidis da se mesecima ovde uglavnom i pisu nepotvrdjene("majke mi") informacije .Sa bilo koje strane da dolaze,bilo da deluju kao profi i 100% tacne(kako ih je makarena upakovo) ili slabe (jer se ovi koji su tu mozda ispred sbb ne trude da ih nesto pakuju) . Sva sreca pa ce i ovome doci kraj..

ArenoMak, ovo što si napisao je laž i to mogu da dokumentujem ako želiš video snimkom. Branislav Jocić nikada ali nikada nije vodio Twitter nalog sport kluba, znači nijedan tweet niti je objavio niti bilo šta drugo što ima veze sa tim nalogom. Čoveka jako dobro poznajem i neće mu biti problem ako treba i on da potvrdi. Zaista ne vidim razlog za ovakvu dezinformaciju.

Ja odlično poznajem Mariju, znači nije Marina, nego je Marija . ;)

Poslednja izmena:
Pa ni tvoje nisu, a plus zvucis kao da imaš 12 godina, i pišeš u batica stilu, makarena ako laže, bar ga profi upakuje.

E bas to samo imas jednu gresku zvuci kao 9-ogodisnjak ne 12-ogodisnjak, oni malo "upakovanije" zvuce kad lazu.

sport klub ne zeli nhl i pored toga sto im je img vec ponudio prava

osiromasili pa produzili premijer ligu, jos dve fudbalske lige samo sto nisu potpisane i spremaju jednu poslasticu iz juzne amerike ;)

strpljen spasen ;)

ne bih se slozio da se nista nije pokazalo tacnim, tek cete videti za nhl i premijer ligu, a i da je arena izgubila hnl.

jasno, precizno i koncizno, bez vredjanja drugih ljudi i bez bs romana.

jos uvek cekamo potvrdu za meksicku ligu i francusku kosarku na areni, sve je rekla kazala, nema potvrde nigde. kineska liga koja ce zavrsiti na eurosportu ili areni ipak zavrsila na sport klubu. a ko drzi globalna prava za kineze? img naravno, isti onaj koji je ljut na sport klub

Poslednja izmena:
Živi bili pa videli, nemoj da misliš da sam na necijoj strani, mada bi lepše bilo neke parice da se stave, to je najbolnije ovde izgleda izgubiti.. A neću ja na telekom preci jer makarena piše, ili na sbb jer ti tvrdis nešto, valjda je jasno svima da ovde koji ljudi obitavaju znaju malo više od upali ugasi komp..

Poslednja izmena:
ne bih se slozio da se nista nije pokazalo tacnim, tek cete videti za nhl i premijer ligu, a i da je arena izgubila hnl.

jos uvek cekamo potvrdu za meksicku ligu i francusku kosarku na areni, sve je rekla kazala, nema potvrde nigde. kineska liga koja ce zavrsiti na eurosportu ili areni ipak zavrsila na sport klubu. a ko drzi globalna prava za kineze? img naravno, isti onaj koji je ljut na sport klub

A sta si ti to konkretno pogodio...

Marina, Maja, Branislav i Vladimir imaju pristup zvanicnom twitter nalogu Sport Kluba, a ko je tacno od njih cetvoro najaktivniji i da li se rotiraju, to je sasvim druga stvar, njima je Nemanja dao kljuc u ruke sto se tice tog naloga, a da li je Bane ikada napisao neki twit uopste nije bitno niti me zanima, isto kao sto Ranko ima odresene ruke da lozi po SK forumu.

Arena nije izgubila hrvatsku fudbalsku ligu, vec im ugovor istice ovog leta, a posto je trenutno na snazi sukob izmedju njihovog saveza i zvanicnog spoznora MAXtv-a, produzetak saradnje ne deluje kao realna opcija, medjutim info u vezi eventualnog odlaska HNL-a sa hrvatske Arene nisi ti prvi preneo, vec si samo prekopirao ono sto je Renato napisao nedelju dana ranije na jednom drugom forumu, a da imas imalo obraza ne bi uzimao tudji kredit.

Premijer liga, Liga MX, LNB Pro A i Copa America su odavno zavrsili na Areni, za te cetiri stvari su potpisani ugovori i uplaceni su avansi, zvanicne potvrde ce stici pre ili kasnije, kvalifikacioni kosarkaski turniri za Olimpijske igre ce takodje zavrsiti na Areni, ali jos uvek nisu potpisani ugovori jer se ceka da Fiba da dozvolu, NHL istice ovog leta i Arena ce imati opciju da automatski produzi ugovor na jos jednu godinu, ali jos uvek nisu doneli odluku da li ce aktivirati klauzulu, nigde ja nisam napisao da ce Kinezi zavrsiti na Areni, vec da je Eurosport pokazivao najvecu zainteresovanost, a to je bilo par nedelja pre nego sto su uopste i prodata TV prava.

EDIT: Ajde vise prestani da namerno izvrces reci, nije IMG ljut na Sport Klub, vec je Premijer liga bila ljuta na njih i nalozila je IMG-u da pruzi prednost nekoj drugoj televiziji ukoliko taj novi emiter bude mogao da odgovori njihovim finansijskim zahtevima, IMG je obican posrednik i nema sta on da se ljuti na nekoga, ljudi su maksimalni profesionalci i gledaju cisto na biznis stranu, tako da prestani da lazes i podmeces nesto sto nisam napisao.

post od 10. marta, potvrda za kinesku ligu stigla istog dana, a za japansku 15. 03.

da li su to dve fudbalske lige?

Nisi napisao nista konkretno, da si bilo sta znao, rekao bi "stizu Kinezi, a uskoro i Japanci", medjutim ionako nemas pojma ni kako se zoves, tako da je i ocekivano da nemas pojma ni sta ce Sport Klub prenositi, isto tako nisi znao ni za Konkakaf, a ne znas ni oko cega trenutno pregovaraju, veoma brzo ces pobeci sa ostalom decurlijom sa SK foruma.

Poslednja izmena:
Pa kako možeš da kažeš da čovek vodi Twitter nalog kad ne vodi? Ajde ja da kažem, ti radiš za sport klub a ti ne radiš. Znači slagao sam da radiš isto kao što si ti slagao da on vodi Twitter nalog. Kako možeš tek tako da ubacuješ čoveka u priču kad nema veze sa Twitter nalogom?
Izvrćeš priču, ne želiš da priznaš da si ovo slagao. Niko ne govori o tome ko je najaktivniji već o tome ko nikako nije aktivan jer nijedan tweet nije objavio.i umesto da se izviniš čoveku ti i dalje teraš svoje.

I ne širi priču, ja spominjem da si za njega slagao, za ostale ništa ne znam i ne moraš tim drugim ljudima da braniš svoju laž.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno