- Učlanjen(a)
- 13.02.2016
- Poena
- 4
Ja sam ih pitao konkretno za PL i oni mi kažu, vezano za PL očekujte dobre vesti.
Ja sam ih pitao konkretno za PL i oni mi kažu, vezano za PL očekujte dobre vesti.
Preko D3GO ne možeš sa drugog provajdera ali nisam siguran za D3i (sistem je prijem preko risivera koji se povezuje preko neta). Mrzi me da kopam po temi za to (sigurno je pisalo).Zaboravljas jednu stvar te sportske kanale(SK) ne mozes da gledas van SBB mreze.
Mozda i moze na beku foru preko sbb proxy-ja ali treba imati to sto ne verujem da je lako naci a i brate smor kad nesto placas jos i da juris da bi mogao da gledas.
Dakle nije resenje(bar ne najbolje/najlakse)
Sta kosta nek kosta... 4500 placam komplet sve , sa HD-omZnam ja sta je d3i zato ti i kazem da ne moze preko drugog isp.
Recimo mislio si neko ima iptv TS(dakle ima AS) i onda uzme d3i i ima SK, fox....
Heh nece da moze ne daju ovi iz SBB-a bar ne legalno da se dovijas mozes ali ne zaboravi da placas duplu kablovsku.
Skuplja dara nego mera ili skuplja pita od tepsije.
Ja im verujem da su kupili PL.
kako se ocekuju lepe vesti za premijer ligu kad je krajem decembra arena otkupila prava? :trust::laugh:
Zvanicni twitter nalog Sport Kluba vode Marina Sekulic, Maja Todic, Branislav Jocic i Vladimir Vesic, a svo cetvoro takodje rade i za N1 televiziju, oni su takodje medju glavnima i na onom njihovom forumu, mada tu dosta ucestvuje i onaj Ranko Cabarkapa, drugim recima oni su upuceni u Nemanjine poslove kao i prosecan korisnik na ovom forumu, tako da mi ne pada na pamet da komentarisem njihova pisanja, isti ti likovi su lozili ljude kako SK uzima LS i LE.
Sreća moja te me sport u kome se najviše i najčešće namešta uopšte ne zanima,ali mi prijaju ovakve teme u stilu Agate Kristi i Šerlok Homsa.
Meni je ovo uzbudljivije nego ti namesteni mecevi.
Ma neka nije problem samo sam rekao ti najbolje znas sta ces i koliko sa svojim parama da radis, ja sam samo napomenuo da se zna.Sta kosta nek kosta... 4500 placam komplet sve , sa HD-om
ArenoMak, ovo što si napisao je laž i to mogu da dokumentujem ako želiš video snimkom. Branislav Jocić nikada ali nikada nije vodio Twitter nalog sport kluba, znači nijedan tweet niti je objavio niti bilo šta drugo što ima veze sa tim nalogom. Čoveka jako dobro poznajem i neće mu biti problem ako treba i on da potvrdi. Zaista ne vidim razlog za ovakvu dezinformaciju.
sport klub ne zeli nhl i pored toga sto im je img vec ponudio prava
osiromasili pa produzili premijer ligu, jos dve fudbalske lige samo sto nisu potpisane i spremaju jednu poslasticu iz juzne amerike![]()
strpljen spasen![]()
ne bih se slozio da se nista nije pokazalo tacnim, tek cete videti za nhl i premijer ligu, a i da je arena izgubila hnl.
jasno, precizno i koncizno, bez vredjanja drugih ljudi i bez bs romana.
jos uvek cekamo potvrdu za meksicku ligu i francusku kosarku na areni, sve je rekla kazala, nema potvrde nigde. kineska liga koja ce zavrsiti na eurosportu ili areni ipak zavrsila na sport klubu. a ko drzi globalna prava za kineze? img naravno, isti onaj koji je ljut na sport klub
jos dve fudbalske lige samo sto nisu potpisane
A sta je sa onom juznoamerickom koju si najaviopost od 10. marta, potvrda za kinesku ligu stigla istog dana, a za japansku 15. 03.
da li su to dve fudbalske lige?
ArenoMak, ovo što si napisao je laž i to mogu da dokumentujem ako želiš video snimkom. Branislav Jocić nikada ali nikada nije vodio Twitter nalog sport kluba, znači nijedan tweet niti je objavio niti bilo šta drugo što ima veze sa tim nalogom. Čoveka jako dobro poznajem i neće mu biti problem ako treba i on da potvrdi. Zaista ne vidim razlog za ovakvu dezinformaciju.
ne bih se slozio da se nista nije pokazalo tacnim, tek cete videti za nhl i premijer ligu, a i da je arena izgubila hnl.
jasno, precizno i koncizno, bez vredjanja drugih ljudi i bez bs romana.
jos uvek cekamo potvrdu za meksicku ligu i francusku kosarku na areni, sve je rekla kazala, nema potvrde nigde. kineska liga koja ce zavrsiti na eurosportu ili areni ipak zavrsila na sport klubu. a ko drzi globalna prava za kineze? img naravno, isti onaj koji je ljut na sport klub
post od 10. marta, potvrda za kinesku ligu stigla istog dana, a za japansku 15. 03.
da li su to dve fudbalske lige?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari