Šta je novo?

ArenaSport Sport Klub i ostali sportski kanali

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A jos lakse je reci da se Premijer liga "svetila svima" zbog jedne vlasnice paba, a 90% kanala nastavilo da neometano prenosi meceve subotom od 16h, samo jadni Sport Klub i jos neki sitni igraci dobili po usima.

Ne govoriš istinu

Tako je.Secam se te sezone..i tog perioda..trajalo je 2-3-4 meseca ( tako nesto ). Onda je digital + spanski..krenuo na svojim Multifutbol kanalima da prenosi po 2 meca od 16h i canal + futbol 1 mec..SAda taj isti spanski Canal+futbol ima nekada i multi prenos sa nekoliko meceva, plus ubace cele meceve na multisport kanalima u SD kvalitetu slike. NAravno kada u istom terminu igraju vodeci timovi.

Nisi se mozda setio da proveris cenu spanskog paketa.Ceo paket je skuplji od sky uk paketa.Za tvoju informaciju ide sve oko 120 eura mesečno,tako nekako.
Uporedi to sa totalom,polarisom i net plusom pa izvuci zaključak.
Mi smo tačno deset puta siromašniji po svim pitanjima ali kada treba da se daju milioni eura tuđeg novca,onda smo najbogatija zemlja na svetu.

Poslednja izmena:
Informisi se bolje i proveri cenu. NEma skuplje od Sky UK, najskuplji paket u evropi...trenutno spanci full paket sa svim kanalima je 65e evra mesecno PREMIUM EXTRA.
A fudbal paket je 25evra HD

Plus kako ide po pravilu kopivan i pretplata, moras na osnovni paket da se pretplatis od 19.99evra. I stalno idu promocije razne...tako da su po2-3 meeca ili za dz ili po duplo jeftinijoj ceni. A i znam koliko placamo te kartice ;)

Poslednja izmena od urednika:
Informisi se bolje i proveri cenu. NEma skuplje od Sky UK, najskuplji paket u evropi...trenutno spanci full paket sa svim kanalima je 65e evra mesecno PREMIUM EXTRA.
A fudbal paket je 25evra HD
Placao sam licno racun za gazdu pre dve godine dok nisu bili moviestar brend.
Tacno znam koliko sam placao sve sto je moglo da se kupi.
Sada je to isto,mada se dosta promenilo tacno skoro pa 100 eura,da budem precizan 97,68 eura.
http://www.movistar.es/particulares/television/crea-tv

Poslednja izmena:
Nemam pojma sta si ti to placao pre dve godini gazdi. Spanci nam placaju koliko sam napisao, uostalom na tom linku lepo i pise koji paketi koliko kostaju.

Imas odabir paketa,neki kanali se prodaju iskljucivo samostalno.Dole ispod imas njihov kalkulator, i kada odaberes sve, imas na kraju sumu sumarum.

Poslednja izmena:
Ne govoriš istinu

Znaci hoces da kazes da Sport Klub nije bio finansijski kaznjen od strane Premijer lige i da nije bilo nikakvih problema oko Total TV kartica, kao i da SBB sasvim slucajno nije zeleo da dize SK4, SK5 i SK6 na satelit?

Jel istina da je Sport Klub izdao saopstenje na FB stranici u vezi desavanja sa tim subotnjim terminom, da bi isto to saopstenje brze bolje izbrisao kada su korisnici poceli da ih pljuju nakon sto su shvatili da je sve to jedna velika laz?

Ajde objasni ljudima zasto odredjeni operateri odjednom dobijaju SK4, SK5 i SK6 kada je pre par meseci Nemanja rekao da ni u ludilu nikome nece ponuditi te kanale, a sada brze bolje zeli da ih uvali svima pre nego sto Telekom saopsti jednu vest.

Isto tako objasni zasto je Ikom odbio da prihvati cenu ta tri kanala iako je nedavno izgubio Arene, plus zasto odjednom Total TV planira da digne te kanale na satelit za dva meseca, kada je bio plan da ti kanali nikada ne budu dostupni na toj platformi.

Dosta je bilo vise te SBB propagande koja ce za par nedelja opet spinovati price u fazonu "sramota je da drzava upumpava novac u onu raspalu Arenu, a ljudi u Srbiji nemaju leba da jedu", a ona decurlija sa SK foruma ce i dalje verovati tim glupostima i lazima.

Poslednja izmena:
Nećeš nas navući na telekom, džabe se trudiš :)

Telekom je potpuno nebitan i cela ova prica je krenula kad je Posta izgubila SK1 i SK2, a posle je i Ikom izgubio Arene, to je glavni problem u svemu ovome, ali SBB botovi i decurlija sa SK foruma namerno skrecu pricu u pogresnom smeru.

I jedni i drugi su klošari, da nisu dali bi ljudima izbor da uzmu oba sportska kanala kome to treba.Da bog da propali zajedno.

Amin.

I jedni i drugi su klošari, da nisu dali bi ljudima izbor da uzmu oba sportska kanala kome to treba.Da bog da propali zajedno.

Apsolutno se slažem. Ja imam Arene, ali mislim da je SK trebao da napravi neku opciju poput Telekomovog KlikSporta, da bar pojedinačnu utakmicu mogu da kupim. Ako već ne mogu da se dogovore oko puštanja kanala.

@makarena

Nije mi od značaja gde će PL "završiti" (niti imam vremena niti gledam fudbal toliko) pa mi je cela priča zabavna. Dakle, sasvim sam neutralan po tom pitanju.
Ipak, činjenica je da telekom upumpava državne pare u Arenu uz vrlo veliku mogućnost da je to investicija bez povratka uloga.

@milosh96
Bolje da ne prave nešto kao klik sport. Sd snimak kvaliteta za dial up.
Uostalom, imaju već preko D3i varijantu za one koji nisu na SBB.

Poslednja izmena:
Samo što se za D3i plaća preplata, a na servisima kao što je KlikSport samo izabrana utakmica. Ne ulazim u to kakva je slika na KlikSportu, već mi se sviđa sistem koji su ponudili.

Bolje da ne prave nešto kao klik sport. Sd snimak kvaliteta za dial up.
Uostalom, imaju već preko D3i varijantu za one koji nisu na SBB.

Zaboravljas jednu stvar te sportske kanale(SK) ne mozes da gledas van SBB mreze.
Mozda i moze na beku foru preko sbb proxy-ja ali treba imati to sto ne verujem da je lako naci a i brate smor kad nesto placas jos i da juris da bi mogao da gledas.
Dakle nije resenje(bar ne najbolje/najlakse)

A da li će biti više utakmica, u zadnje vreme samo ovi slabiji timovi.

@makarena

Nije mi od značaja gde će PL "završiti" (niti imam vremena niti gledam fudbal toliko) pa mi je cela priča zabavna. Dakle, sasvim sam neutralan po tom pitanju.
Ipak, činjenica je da telekom upumpava državne pare u Arenu uz vrlo veliku mogućnost da je to investicija bez povratka uloga.

Ma hteo sam da kazem da SBB uopste nije transparentan prema svojim korisnicima, nije nikakav problem reci "bila je frka u vezi Total TV-a, nismo mogli na vreme da resimo taj problem, to nas je kasnije kostalo da budemo u podredjenoj poziciji prilikom pregovora u vezi produzetka saradnje, druga televizija je to iskoristila i kraj price".

Medjutim, vec vidim da spremaju odgovor tipa "mi smo i dalje najjaca sportska televizija u regionu, niko nam ne moze nista, ali je drzavni vrh na stetu svojih gradjana resio da bahato trosi novac u kupovinu prava na Premijer ligu, mi smo uradili sve u nasoj moci da zadrzimo to takmicenje, ali je nemoguce boriti se protiv drzavnog vrha".

Telekom ce definitivno biti privatizovan najkasnije do kraja naredne godine, tako da ce sve ove investicije u njega biti dobro naplacene, nije drzavi toliko bio problem u cifri koja je nudjena prilikom zadnjeg neuspesnog pokusaja prodaje, jesu ocekivali vise, ali nije to presudilo u odluci da se prodaja odlozi, daleko veci problem je bio to sto bi minimum polovina zaposlenih dobila otkaze, a to nije dobro za politicki imidz onih koji odlucuju, nisu ni ovi prevremeni izbori zakazani slucajno ili zato sto ih je opozicija pritiskala, vec zele da jos vise ucvrste svoje pozicije, pa ce se posle lako izboriti sa negativnom politickom atmosferom nakon sto prodaju Telekom, a novi vlasnik krene da sprovodi surovo ciscenje.

Ima nekih informacija o NBA i NFL?

NBA ostaje na Sport Klubu jos godinu dana, a onda ce TV prava biti dostupna na trzistu svim zainteresovanim televizijama.

NFL ostaje na Sport Klubu jos minimum tri godine, pod uslovom da zadrze ovaj najjaci paket, jer imaju pravo da se prebace na slabiji.

Poslednja izmena:
Jel bi mogo neko ko ima one strimove za sport klub i arene za vlc da mi posalje na privatnoj poruci ?

Pitao sam SK na twitteru da li PL ostaje na SK.

@vsavic1977 @premierleague recimo da očekujete dobre vesti u narednim danima, to je sve što smemo da prenesemo, OK? :)

@hdmi

Je l' im ne veruješ?

Ja im verujem da su kupili PL.

Poslednja izmena:
@hdmi

Je l' im ne veruješ?

Ja im verujem da su kupili PL.

Ja verujem da će izaći sa saopštenjem tipa "Samo na sport klubu uživajte u prenosima Korejske lige u fudbalu". :D

Videćemo, ali mi se sve čini da su izgubili premijer ligu i da je na delu njihovo poslednje koprcanje kao riba
na suvom.

Sreća moja te me sport u kome se najviše i najčešće namešta uopšte ne zanima,ali mi prijaju ovakve teme u stilu Agate Kristi i Šerlok Homsa.
Meni je ovo uzbudljivije nego ti namesteni mecevi.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno