Šta je novo?

Arena Cloud MTS pay OTT TV platforma

Ne plaćam konkretno ArenaCloud, ali plaćam razne druge usluge poput toga onlajn i za neke od njih na izvodu bude malo veća cena od one koja je navedena, npr. za seedbox stoji cena 19 €, a poslednji put je skinuto 19,77 €. Pretpostavljam da to ima veze sa kursom / valutom, ali to je samo moja pretpostavka :) Ta razlika nikada nije bila dovoljno velika da bih se žalio, pa ne znam da li vredi žaliti se.
Bukvalno decenijama plaćam preko kartice prilikom onlajn kupovina.. Cena koja se pojavi je iznos koji se skida sa kartice. Ne postoji kurs - cene su u evrima i plaća se sa deviznog računa. Seedbox ? Proveri na izvodu da li su oni skinuli više ili je banka kasnije naplatila proviziju. Konkretno meni je za decembar banka skinula € 1 sa prometom malo više od € 22.
Nije problem u toj cifri problem je što ako je cena tolika onda toliko mora da se skine.
 
1057 din je iznos koji je meni naplacivan u više navrata za Silver ..
 
Korisnik sam SBB neta, pa me intersuju iskustva drugih korisnika, kakav je kvalitet slike "Arena Cluod".
Unapred hvala.
 
Kvalitet manje više kao na eonu ,stim što kod areninih kanala je primetan onaj duh oko lopte ,kad ide brže .Mada zavisi i na čemu gledaš .Mnogo je ovde ljudi pisalo svoja loša iskustva sa seckanjem i sta već ,uglavnom na android uređajima (ako ne racunam direkt gledanje na mob).Moja iskustva na Samsung i LG TV i danas ,kao i prvog dana ,odlična ,što se tiče stabilnosti i kvaliteta slike ..Naravno osim tih duhova oko lopte ....
 
Pozdrav ljudi, zanima me kakva je situacija trenutno sa free periodom, da li je i dalje 7 dana besplatno ili su to ukinuli?
 
Sad aktivirao Arena cloud...kao novi korisnik....dobio kanale...cca12 kom...ali samo 1 Arena 5HD...ali nema ostalih kanala Arena 1,2,3 itd???
 
Izvinjavam se ako je vec pisano... Da li je bolja aplikacija za Android TV (recimo EON box) ili WebOS LG OLED. Posto imam pravo na jedan TV uredjaj, pa ne bih da se zeznem, ako neko vec zna.
 
WebOS LG tv ,pogotovu ako je neki noviji .Radi i na eonu ,ali na samsungu i lg TV ,radi najbolje .Ali nisam te bas razumeo kako imaš pravo na jedan TV uredjaj?Imaš u istom trenutku ,ali možeš na oba da probaš ,pa šta ti bolje radi gledaj tu .
 
Je l i Arena moze u family opciji 😁😁?
 
Menjao bi code za eon app full eon paket je.Za nalog Arena cloud
 
Tako je. U isto vreme moze samo na jednom tv-u da radi.

Treba proveriti da li moze na telefonu i tv-u u isto vreme da radi.
 
Moze li neko da kaze koji je kvalitet streama na arena cloud servisu?Mora da se spremim za novu premier ligu,a na sbb-u sam.Iptv su mi sve arene bile ocajnog kvaliteta.
 
Jel postoji mogućnost instaliranje Arena cloud app na EON smart box? U pretrazi sam našao samo Arena+? Koja je razlika i šta predlažete?
 
Ima Arena cloud i može da se instalira, imaš na sajtu MTS cene paketa.
 
U pretrazi na google play'u na EON boxu pronalazi samo Arena+. Jel se apk arenacloud ubacuje preko usb'a?
 
Kod mene nalazi u pretrazi i Arena cloud I Arena +, ako kod tebe neće, instaliraj preko usb-a.
 
Verovatno treba da uradite update Android-a na EON Box-u. Posle update Androida sa verzije 8 na verziju 9 aplikacija Arena Cloud se nalazi u pretrazi i moze da se instalira bez problema.
I mene takodje interesuje kvalitet slike na Arena Cloud aplikaciji, jer na Iris aplikaciji nije neki kvalitet i koci slika kada je neka bolja utakmica.
 
Imate free trial 7 dana čini mi se, samo nema Arene nego neki kanali tipa Euronews, Tanjug, Toxic ali eto može da se vidi kako radi app i kakva je slika.
 
Mislim da nema vise free trial opsija, ili ne mogu da nadjem gde bi moglo da se aktivira.
Prilikom prijave kao novi korisnik ima polje za "Promo Code", samo kako nabaviti prom kod.
 
Poskupeli baš prilično
silver sa 9 na13, gold sa 11 na 16 evra
 
Časti MTS korisnike za svoj 25. rođendan🙄

Mada koliko sam proverio u Arena Cloud aplikaciji u gold paketu ima novih kanala i sada ih ukupno ima najviše od kada je pokrenuta aplikacija.
Čak ima najviše i HD kanala od starta.

Dosta je ažurirana od kada je startovala i mnogo su poboljšali sadržaj barem u jačem gold paketu.
 
Na Arena Cludu, arene su krš. Fps očajan, mnogo ghostinga a igrači kao roboti. Ko hoće Arene najbolji izbor je Orion tv app. Imaju sve Arene i perfektno i rade i izgledaju i slike i fps i nema ghostinga.
 
Meni od svih ott aplikacija na Android TV jedino EON ima "normalan" fps. Arena Cloud užas, Supernova ott app nešto bolja ali isto se primeti seckanje, prvenstveno na krolovima.
 
Pa kad drugu nemaju posebno smart TV posebno mobilni i tableti stream kao što ima Eon. Supernova fura 25fps progressive stream svuda. Ako ćemo realno nije ni Eon SmartTV stream sasvim ok, naročito zadnjih X meseci sa ovim raznim defektima koji se najviše primete kad se kadar pomera levo<>desno a u kadru ima puno plave i crvene boje.
 
Nazad
Vrh Dno