Lexpap4000
Poznat
- Učlanjen(a)
- 29.11.2019
- Poena
- 45
Mora nekako da se otplati 600 mil za Engleze i ostale investicije...
Misliš Premijum doba?Tek cemo mi da vidimo sta znaci monopol, samo polako, dolazi nam zlatno doba! 😉
NA jednom samo.. Ovo mi najvise smeta, npr ako cale gleda u spavacojj sobi, ja mogu da se slikam.. Jer ako ja upalim u mojoj sobi, njemu ce se izlogovati... Nije mi jasno kako makar nisu dodali na 3 uredjaja.. Neverovatno kakvi amaterina koliko uredjaja mogu da gledam arenacloud sa jednim nalogom?
Pa to je ocajno!!!!!NA jednom samo.. Ovo mi najvise smeta, npr ako cale gleda u spavacojj sobi, ja mogu da se slikam.. Jer ako ja upalim u mojoj sobi, njemu ce se izlogovati... Nije mi jasno kako makar nisu dodali na 3 uredjaja.. Neverovatno kakvi amateri
Ima, upravo gledam seckanje na Barca - Real.Ima li ova 3 nova kanala na Arena Cloud app ili će ljudi da gledaju danas utakmice kad bude repriza na nekom od AS1-AS8.
OrionTV upravo ubacio Arena Premium kanale. Zbogom ArenaCloud 😍Upravo kupih Gold paket. Aplikacija za android tv je KATASTROFA. Spor odziv komandi sa daljinskog, slika nije toliko loša, jedino dobro je Arena Premium kanali. Žali bože para.
Meni je HD. I na telefonu, i na tv-u.Moram da dodam ,i da upitam i vas koji imate Orion TV ,jel vam slika trenutno SD kvaliteta ,i na telefonu i na TV ?Nadam se da je ovo samo trenutno ,da nisu još sredili sve što treba ,a ne neki dogovor sa telekomom..
Kako to? Kod mene ništa ne izlazi... Kada pokušam bilo šta da pustim "prijava istekla"Sad tek vidim da se besplatno bez ikakve pretplate može gledati desetak Telekomovih kanala i Telekomove domaće serije ...
To sam sad instalirao, pretpostavljam da je samo free trial u pitanju.
Taman da pogledam 2-3 serije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari