Šta je novo?

Arena Cloud MTS pay OTT TV platforma

Ne bih da se hvalim, ali meni i dalje ne seckaju Arene na ArenaCloud. 😄 Čoče, platiš nešto 1.300 dinara i srećan si kad radi kako treba. 🤣 Anyway, nije mi jasno zašto dodaju ArenaPremium kanale, verovatno zagrevanje za dodatnu naplatu za bitne utakmice. Kakvi su to džiberi, strašno.

Hvali se slobodno ,pa nije ovo mesto samo za kukanje i pljuvanje :) .Kratkorocno verovatno nisu zeleli da idu u nedogled sa brojevima ,a dugorocno ce sigurno dodatno naplacivati ,i to ne samo te premijum kanale vec i one preko 5 :) . Al sve to mislim tek od sledece sezone i premijer lige ,kad budu osecali da mogu da rade sta hoce jer imaju vecinu liga ..

na koliko uredjaja mogu da gledam arenacloud sa jednim nalogom?
NA jednom samo.. Ovo mi najvise smeta, npr ako cale gleda u spavacojj sobi, ja mogu da se slikam.. Jer ako ja upalim u mojoj sobi, njemu ce se izlogovati... Nije mi jasno kako makar nisu dodali na 3 uredjaja.. Neverovatno kakvi amateri

Moze na 2, ali jedan mora da bude mobilni drugi android TV. Pa ako imas kineski box koji nije ATV, na njemu instaliras obicnu aplikaciju i tako dobijes arenu na 2 tv-a.

Ima li ova 3 nova kanala na Arena Cloud app ili će ljudi da gledaju danas utakmice kad bude repriza na nekom od AS1-AS8.

Ima ,proverio na mobilnom i tu su kanali ,ja imam onaj jefitniji paket ..
A konacno na sajtu ubacen i raspored za ostale arene ..

Ja imam Orion Pro sport+ paket i ne vidim nove arene? Ima li neko?

Nema jos ni na IRIS GO, tako da tesko da ce pre da se pojavi na orionu (ako se uopste ikad i pojavi na orionu)...

Upravo kupih Gold paket. Aplikacija za android tv je KATASTROFA. Spor odziv komandi sa daljinskog, slika nije toliko loša, jedino dobro je Arena Premium kanali. Žali bože para.

Upravo kupih Gold paket. Aplikacija za android tv je KATASTROFA. Spor odziv komandi sa daljinskog, slika nije toliko loša, jedino dobro je Arena Premium kanali. Žali bože para.
OrionTV upravo ubacio Arena Premium kanale. Zbogom ArenaCloud 😍

Opa, to je bilo brzo. Danas su mi poslali odgovorili na mail da ce pustiti uskoro Premium Arene ali da ne mogu da preciziraju kad.

Šta mu to dodje Premium, jel bolji kvalitet slike?

100x prezvakana tema.. Premium znaci da ce sav sadrzaj koji je bitan ici na ta 3 kanala umesto do sad 1.2.3 tj standardnim.

Moram da dodam ,i da upitam i vas koji imate Orion TV ,jel vam slika trenutno SD kvaliteta ,i na telefonu i na TV ? :) Nadam se da je ovo samo trenutno ,da nisu još sredili sve što treba ,a ne neki dogovor sa telekomom..

Moram da dodam ,i da upitam i vas koji imate Orion TV ,jel vam slika trenutno SD kvaliteta ,i na telefonu i na TV ? :) Nadam se da je ovo samo trenutno ,da nisu još sredili sve što treba ,a ne neki dogovor sa telekomom..
Meni je HD. I na telefonu, i na tv-u.

Sad tek vidim da se besplatno bez ikakve pretplate može gledati desetak Telekomovih kanala i Telekomove domaće serije ...
To sam sad instalirao, pretpostavljam da je samo free trial u pitanju.
Taman da pogledam 2-3 serije

ArenaCloud silver paket, ArenaSport premium kanal prestao sa radom, da li se i drugima to dogodilo?
20211031_151103.jpg

Do Clouda je, ja sam na Supernova optici, sva tri premium kanala rade bez ikakvih problema i gubitka emitovanja.

Trenutno Arene Premium 1, 2, 3 ne rade na iris GO aplikaciji.

Prijavio sam im problem pre pola sata preko call centra j receno mi je da je kvar vec prijavljen i prosledjen tehnickoj sluzbi na resavanje. Rekli su da ce biti ubrzo...

Plati čovek sve i pored kompletne situacije sa cenama drugih stvari, i dođe vikend i pustiš sport kad ono malo sutra. Nisam stručnjak za programiranje, slabo znam, ali da li je moguće da nisu u stanju evo uskoro će godinu dana da srede aplikaciju tako da svima lepo radi (bar to za početak, da ne govorim o kvalitetu slike), da se prošire kapaciteti servera ili šta je već potrebno. Koristim neke druge streaming servise, i sve lepo radi, jedino kod Telekoma problemi i ova aplikacija i onaj iris GO koji je u poslednje vreme neupotrebljiv.

Sad tek vidim da se besplatno bez ikakve pretplate može gledati desetak Telekomovih kanala i Telekomove domaće serije ...
To sam sad instalirao, pretpostavljam da je samo free trial u pitanju.
Taman da pogledam 2-3 serije
Kako to? Kod mene ništa ne izlazi... Kada pokušam bilo šta da pustim "prijava istekla"

Nazad
Vrh Dno