Goxy*
Poznat
- Učlanjen(a)
- 04.03.2021
- Poena
- 40
Može. Ima za android i za LG, Samsung. Za fire stick a apple TV ne znam.Jel može Orino na Smart TV da se instalira?
Može. Ima za android i za LG, Samsung. Za fire stick a apple TV ne znam.Jel može Orino na Smart TV da se instalira?
A za to vreme Orion polako na sitno samo unapređuje Android TV aplikaciju. Ova za mobilne uređaje je onako, meh, ali za Android TV je super. Pazi kad nikako ni da se isprepucavaju sa Arenom za AS 6/7/8, plaše se da svi ne pobegnu sa Arene Cloud i Iris Go na Orion jer su sad AS 6/7/8 hotTo je verovatno fazon isti kao sa ovim novim domacim serijama, napravis hiljadu i nadas se da ce barem jedna da bude premija. Tako i ovi, naprave nekoliko aplikacije i nadaju se da ce da dostignu nivo EON-a, ali teska prica. 🤣
Moras biti pretplatnikA supernova nema ovu opciju kao orion ili arena cloud ili moraš biti pretplatnik supernove ?
Koliko se sećam imaš probni period od 7 dana, nategni ih za to da ti ne skidaju pare sa računaПратим тему неко време. Био сам корисник демо апп-а и као сбб претплатник (са све мање и мање квалитетног спортског садржаја) пожелео сам да вечерас погледам лигу шампиона (и то уторком, бахато).
Утисак вечери ми је арена клауд.
Да не будем непоштен али ко год је било шта позитивно написао у овој теми, искрено сумњам у интегритет те особе и њене добре намере.
Мој нет је одличан. Користио сам андроид телефон (новије генерације) и хромкаст опцију.
Утисак ми је да је још горе него у демо периоду, колико год то чудно звучало. Не да сецка, него не знам да ли је постојао континуитет дужи од 30сек без сецкања, након чега иде забод. Промена канала, забод. Враћање канала забод. Затим је епг престао да ради. Дакле, нема враћања уназад. Тестирао сам и све остале арена спорт канале, матрица је идентична. НБА канал уопште не ради иако је у пакету (једино ако тренутно не емитује програм у шта сумњам јер вечерас почиње сезона). Ту је чак квалитет слике најмањи проблем, а он наравно није ни близу хд-а, чак ни на телефону. На ТВ-у да не помињем.
Једном речју - негледљиво. Наравно, одмах сам одјавио претплату (истина, важи ми наредних 30 дана). Ето, мене је ова школа коштала 1,057.13 динара. Мала је то цена за лекцију коју сам добио. Жеља ми је да бар неког од вас одвратим од идеје, бар до неког апдејта. Видим да је последњи био у августу тако да, мале су наде да ће се ту нешто ускоро изменити. Они или не виде да је ово дно или са њима нешто озбиљно није у реду.
Људи, радим годинама у ит индустрији, у приватном сектору. Да је овај апп развијан за приватни сектор и овакав пуштен у лајв, најмање би дивелопере отказ заболео. Па ово је таква репутација за екипу која је ово радила и фирму која је ово дозволила (и наплаћује), да ми је тешко да поверујем шта су направили. Ово је буквално посао за истрагу Агенције за заштиту права потрошача.
Ето како изгледа покушај да на легалан начин у Србији погледаш меч лиге шампиона у 2021. години. Срамота!
Ако неко има савет/идеју које су преостале онлајн опције (а да није јурњава стримова), унапред захваљујем.
Apsolutno identično iskustvo sa ovom nazovi aplikacijom na fire stick-u. Ocigledno da nije bitno na kom uredjaju, jednostavno vno ne radi.Пратим тему неко време. Био сам корисник демо апп-а и као сбб претплатник (са све мање и мање квалитетног спортског садржаја) пожелео сам да вечерас погледам лигу шампиона (и то уторком, бахато).
Утисак вечери ми је арена клауд.
Да не будем непоштен али ко год је било шта позитивно написао у овој теми, искрено сумњам у интегритет те особе и њене добре намере.
Мој нет је одличан. Користио сам андроид телефон (новије генерације) и хромкаст опцију.
Утисак ми је да је још горе него у демо периоду, колико год то чудно звучало. Не да сецка, него не знам да ли је постојао континуитет дужи од 30сек без сецкања, након чега иде забод. Промена канала, забод. Враћање канала забод. Затим је епг престао да ради. Дакле, нема враћања уназад. Тестирао сам и све остале арена спорт канале, матрица је идентична. НБА канал уопште не ради иако је у пакету (једино ако тренутно не емитује програм у шта сумњам јер вечерас почиње сезона). Ту је чак квалитет слике најмањи проблем, а он наравно није ни близу хд-а, чак ни на телефону. На ТВ-у да не помињем.
Једном речју - негледљиво. Наравно, одмах сам одјавио претплату (истина, важи ми наредних 30 дана). Ето, мене је ова школа коштала 1,057.13 динара. Мала је то цена за лекцију коју сам добио. Жеља ми је да бар неког од вас одвратим од идеје, бар до неког апдејта. Видим да је последњи био у августу тако да, мале су наде да ће се ту нешто ускоро изменити. Они или не виде да је ово дно или са њима нешто озбиљно није у реду.
Људи, радим годинама у ит индустрији, у приватном сектору. Да је овај апп развијан за приватни сектор и овакав пуштен у лајв, најмање би дивелопере отказ заболео. Па ово је таква репутација за екипу која је ово радила и фирму која је ово дозволила (и наплаћује), да ми је тешко да поверујем шта су направили. Ово је буквално посао за истрагу Агенције за заштиту права потрошача.
Ето како изгледа покушај да на легалан начин у Србији погледаш меч лиге шампиона у 2021. години. Срамота!
Ако неко има савет/идеју које су преостале онлајн опције (а да није јурњава стримова), унапред захваљујем.
Meni je radilo ok dok je bio probni period, zato sam resio i da platim jedan mesec.Ako je dalje ruter od TV ,uvek je bolje kablo ,ko ima mogućnost .Nije bitno koju ti brzinu pokazuje ako meris preko telefona ,već kakav prijem ima taj tv .Meni onaj ubee sbb ruter radi zacudjuje dobro ,s obzirom da se nalazi u hodniku ,a TV u drugoj sobi na kraju .Primetio sam i da ima razlike i da radi bolje (gotovo bez prekida,govorim uopšteno za sve ,ne samo arena )kad je na 5ghz ,što je čudno jer taj opseg ima slabiji signal .
Ovde je problem jer se ljudi kojima radi dobro ne javljaju ,ili vrlo retko .Na forum dodjes samo kad imaš da pljujes koga ,a kad je sve ok ,nećeš da trosis slova .Nek se javi neko ko gleda ovo na Samsung ili Lg tv ,a da mu lose radi .Ja sam već u mnogo slučajeva govorio da očigledno nije dobro optimizovano za android uređaje ,stream ,ali da aplikacije za ova dva TV ,rade sasvim dobro .Da,lopta ima svoj duh kad ide brže ,i tu je.bolji Orion ,ali ostalo je ok .Savet vama što radi lose na android TV ,probajte u tom trenutku samo na mobilnom,bez ikakvog chromecasta na TV .
Što se tiče Oriona ,preci ću tu kad ubace sve arene ,ne zbog duhova ,ne smeta mi toliko ,već zbog 3 uredjaja na kojima Orion dozvoljava u isto vreme da se gleda .Iako je aplikacija ,tj njen inerfejs na samsungu ,mnogo siromašan i zastareo .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari