Meni na Samsung-u ne radi...Jel radi nekom video klub na Areni Claud sa smart aplikacijom?
Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
Čudno ja sam vise puta pokusavao da pustim Klan ..Rade trejeleri ali ne i kad pustiš epizodu .Ne radi bas ni jedan naslov .U pitanju je Samsung RU 7Ma[emoji2400 je napisao(la):e;6268131]Radi video klub i slika je super. Konkretno Klan sam probao.
To se meni pre neki dan desilo na mobilnom kad sam pokušavao. A inace pre toga, I posle toga par sati, opet he htelo. Tako da mozda je trenutno nesto..Čudno ja sam vise puta pokusavao da pustim Klan ..Rade trejeleri ali ne i kad pustiš epizodu .Ne radi bas ni jedan naslov .U pitanju je Samsung RU 7
Pokušavao sam više puta i niti jednom za ovih 8 dana nije pokrenuo nesto iz videoteke .A trejlere pusta urednoTo se meni pre neki dan desilo na mobilnom kad sam pokušavao. A inace pre toga, I posle toga par sati, opet he htelo. Tako da mozda je trenutno nesto..
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Mislim da ce biti 5€...Ima li nekih naznaka kolika će biti cena ovog osnovnog paketa koji sadrži samo Arene?
Ne znam odakle si ali video sam po forumima da ljudi van Srbije ne mogu da gledaju sve serije, već im umesto epizode pusti neki trejler.Čudno ja sam vise puta pokusavao da pustim Klan ..Rade trejeleri ali ne i kad pustiš epizodu .Ne radi bas ni jedan naslov .U pitanju je Samsung RU 7
Sbb net Srbija .. Sve imam u video klubu ali ne mogu da pustim film ..Jedino je mozda problem sto mi tv setovan na USA . Sad ne smem da ga vratim na Srbiju ne znam dal cu moći ponovo da se prijavim na Arena Calud obzirom da ce mi tv u tom slucaju obrisati sve aplikacije .Ne znam odakle si ali video sam po forumima da ljudi van Srbije ne mogu da gledaju sve serije, već im umesto epizode pusti neki trejler.
Ako si u Srbiji onda je neki bag.
Nema veze meni model Samsunga iz 2019 i nece video klub .jel neko probao da se izloguje pa uloguje ..Pitam zato jel bi obrisao pa instalirao Arena Claud aplikaciju da vidim da nije do toga problem sa video klubom .Inace sve glatko ide sto se tice interfejsa, pregledno, brzo.. A sto se video kluba tice..pa verov ima veze sa verzijom tizena kad je Samsung u pitanju. Ovi sto imaju novije od mene, moguce da nemaju problema (moj je star 3 godine)
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Zna li se kada se aplikacija pušta na LG televizorima ?
Samo da prenesem nesto sto mi je korisnik @MilanToplica preneo, kaze da je i Orion ponudio promo period za svoju aplikaciju na kome takodje imate Arene i HBO. Ja nisam stigao da proverim, ali mi ovo deluje elstra, jos kad bi prokleti SBB izbacio Eon aplikaciju za AppleTV nista mi vise ne bi trebalo
Edit: ja ne mogu da nadjem ovaj info na sajtu, ako neko nadje neka okaci link
Sent from my iPhone using Tapatalk