Šta je novo?

Arena Cloud MTS pay OTT TV platforma

Izgleda da se pojavilo i na starijim Samsung uredjajima. Upravo probao kod prijatelja, on ima iz M seriju. Jos da se ulogujemo i to je to! AJDE PUSTAJTE SMART TV :)

Jel ima ovde nekog sa apple TV, a da je raspoložen za jednu novu registraciju?
Ako ima može na dm...

Sent from my OnePlus 5T using Tapatalk

Naravno, remek-delo je prestalo da radi. Nikako mi ne da da se logujem. Prvo me baci na svetlo-plavi ekran, pa na tamno-plavi pa traži da se registrujem, pa mi pošalje novi password...
Najsmešnije je što, pošto imam staru motorolu g5 login ni ne staje na ekran nego se slova preklapaju jedna preko drugih.
Genijalci nisu čuli za css?

Evo ga jedan koji ima apple tv :D slucajno sam upao ovde, vidim ima da se skine app, ako nekome treba pomoc, pisite na pm...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Radi na tv-u i na telefonu.

Ide nova reklama na tv .Arena Calud za sve smart uređaje .Verovatno će ovih dana da puste aplikaciju i za smart tv .

Послато са SM-G610F помоћу Тапатока

Sitna riba si ti. Jos jedno 25-30 pa da pricamo.

Iskren da budem, ne verujem da će to raditi kako treba u dogledno vreme. Dok im struka ne bude prvi i najvažniji preduslov za zapošljavanje uvek će,ćemo,ćete imati poluproizvode.

Naravno, remek-delo je prestalo da radi. Nikako mi ne da da se logujem. Prvo me baci na svetlo-plavi ekran, pa na tamno-plavi pa traži da se registrujem, pa mi pošalje novi password...
Najsmešnije je što, pošto imam staru motorolu g5 login ni ne staje na ekran nego se slova preklapaju jedna preko drugih.
Genijalci nisu čuli za css?

Nisi na potrebnoj mrezi

Pominjali ste ovde da nekima radi na SAMSUNG TVima. Ja nadjem aplikaciju i instaliram je ali ne uspevam da se logujem. Savet neki? Hvala :)

Savet je da vidis u temi ko ima apple tv, javili su se ljudi sami.

Sledeći korak je da ti aktiviraju, što znači moraš da im pošaljleš broj telefona u poruci. Na taj isti broj kad se on prijavi za servis će stići kod. I to moraš da javiš čoveku koji ti aktivira. Kad se on loguje prvi put na apple tv, posle možeš i ti na tv-u. Napomena je da ne može broj isti ako si već aktivirao mobilnu aplikaciju.

Verujem da je ovo samo trenutni postupak dok se aplikacija ne pusti svima zvanično i ne sredi sve kako treba.

Poslednja izmena:
Samsung ue50mu6172, nema aplikacije I dalje.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Zato što se još zvanicno nije pojavila u prodavnici. Ovo sto mi budzimo i sto nemamo strpljenja je druga prica.

Na eon boxu radi, ali mora da se aktivira na apple tv. Ne moze broj koji je aktiviran za mobilnu aplikaciju. Znaci mora novi broj i prva aktivacija na apple tv. Sa tim podacima posle prolazi prijava na eon boxu.

cek malo, ajde molim te objasni za a=nas totalne laike kako i sta da radi na eon boxu? (ne kapiram apple tv je?)

Nema još uvek aplikacije za Android TV uređaje kao što je EON box.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Nema zvanicno u prodavnici. Ali ostavljen je apk u temi koji radi na eon boxu.

A taj apk za Fire TV jel radi inicijalni login na Fire TV ? Ili i za Fire TV korisnike mora prvo da se juri Apple TV donor? :D :D

Samsung mu6102 serija, od danas izašla Arena Cloud aplikacija, zna li neko kada će biti na LG TV ?

A taj apk za Fire TV jel radi inicijalni login na Fire TV ? Ili i za Fire TV korisnike mora prvo da se juri Apple TV donor? :D :D
Ova apk koju sam postavio sam izvuko iz amazon fire tv stick-a. Trebalo bi da radi na svim android tv sistema. Nisam probao na drugim uredjajima ali na stiku radi. Vidim da su kolege uspele na eon boxu da je pokrenu.
U svakom slučaju treba da se prvi put aktivira nalog na apple tv-u pa te iste podatke uneti u ovu aplikaciju za smart tv,jer ona na pocetbom ekranu nema opciju za dodavanje novog korisnika,kao sto je slučaj kod mobilne aplikacije i apple tv aplikacije

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Kakvo đ*bre :D Baš im je profi odrađeno. Ni self care portal ne šljaka login.

Koliko sam shvatio na vecini uredjaja nema opcija registracije pa ljudi koriste apple tv. Ja sam nekima registrovao, ako hoce jos neko, posaljite private, na sms cete dobiti password (username bude u formatu 00381xxxxxxxx)

Koliko sam shvatio na vecini uredjaja nema opcija registracije pa ljudi koriste apple tv. Ja sam nekima registrovao, ako hoce jos neko, posaljite private, na sms cete dobiti password (username bude u formatu 00381xxxxxxxx)

Evo i javno da ti se zahvalim. Meni je covek odradio i gledam smart tv aplikaciji vise od 7 dana . Hvala još jednom [emoji106]

I ja da se zahvalim @mirop. Upravo aktivirao nalog i sada se na Sony TV gleda Arena Cloud.

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Jel radi nekom video klub na Areni Claud sa smart aplikacijom?

Meni na soniju radi, mada pustio sam par minuta da vidim da li funkcioniše

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Radi video klub i slika je super. Konkretno Klan sam probao.

I ja gledam zahvaljujući @mirop
Kod mene video klub ne radi a slika nije baš fluidna kao što bi trebalo

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh Dno