To potvrđuje mojih 100kg[emoji16]Nikad ne veruj reklami.![]()
Naravno, remek-delo je prestalo da radi. Nikako mi ne da da se logujem. Prvo me baci na svetlo-plavi ekran, pa na tamno-plavi pa traži da se registrujem, pa mi pošalje novi password...
Najsmešnije je što, pošto imam staru motorolu g5 login ni ne staje na ekran nego se slova preklapaju jedna preko drugih.
Genijalci nisu čuli za css?
Zato što se još zvanicno nije pojavila u prodavnici. Ovo sto mi budzimo i sto nemamo strpljenja je druga prica.
Na eon boxu radi, ali mora da se aktivira na apple tv. Ne moze broj koji je aktiviran za mobilnu aplikaciju. Znaci mora novi broj i prva aktivacija na apple tv. Sa tim podacima posle prolazi prijava na eon boxu.
Ova apk koju sam postavio sam izvuko iz amazon fire tv stick-a. Trebalo bi da radi na svim android tv sistema. Nisam probao na drugim uredjajima ali na stiku radi. Vidim da su kolege uspele na eon boxu da je pokrenu.A taj apk za Fire TV jel radi inicijalni login na Fire TV ? Ili i za Fire TV korisnike mora prvo da se juri Apple TV donor?![]()
![]()
A taj apk za Fire TV jel radi inicijalni login na Fire TV ? Ili i za Fire TV korisnike mora prvo da se juri Apple TV donor?![]()
![]()
Evo i javno da ti se zahvalim. Meni je covek odradio i gledam smart tv aplikaciji vise od 7 dana . Hvala još jednom [emoji106]Koliko sam shvatio na vecini uredjaja nema opcija registracije pa ljudi koriste apple tv. Ja sam nekima registrovao, ako hoce jos neko, posaljite private, na sms cete dobiti password (username bude u formatu 00381xxxxxxxx)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari