Šta je novo?

Apple Watch

Konačno malo kvalitetnije narukvice sa AE

Temu..

Malo sam probrao ponudu, i mogu reci da sam bas bas zadovoljan

Ova tamno siva na satu, odusevljen.. izgleda bas kao neka premuim.
Ove (bez i oranz) malo mi je ruka veca pa ova snala bezi sa jedne strane. onako..
Kozna (mirise odlicno 🙂 ) nije losa da se malo promeni.
Svetlo siva ima cicak, pretpostavljam da joj je rok kratak, dok ne krene da cupavi kao na decijim patikama 🙂
I ova plava, kopija apple narukvice.. meni je nekako nezgodna da je zategnem. Da sam kupio org, tacno bi se roknuo

Sve ukupno: 1700din i nije bilo carine

Prilozi

• IMG_4115.jpeg
    IMG_4115.jpeg
    615.8 KB · Pregleda: 70
Poslednja izmena:
Temu..

Malo sam probrao ponudu, i mogu reci da sam bas bas zadovoljan

Какав је квалитет ове у средини налик кожној? Наручио сам је за неки други сат али још није стигла. Наводно је вештачка кожа и зноји се мало рука од ње?

Pa iskreno.. meni deluje kao koza, nema neke razlike ni kada je zagledas ako nije prava.
Svakako se sve manje znoji od org silikonske

Prilozi

• IMG_4120.jpeg
    IMG_4120.jpeg
    246 KB · Pregleda: 42
  • IMG_4122.jpeg
    IMG_4122.jpeg
    248.8 KB · Pregleda: 64
  • IMG_4118.jpeg
    IMG_4118.jpeg
    239.5 KB · Pregleda: 37
  • IMG_4117.jpeg
    IMG_4117.jpeg
    209.1 KB · Pregleda: 34
  • IMG_4119.jpeg
    IMG_4119.jpeg
    195 KB · Pregleda: 41
Baterija je brutala, meni 5 dana brz problema

Da li se Vama preko noći upali sam low power mode i samim time dok se ne nosi ne troši bateriju

Koji je sad najbolji apple watch kupiti po principu "ulozeno - dobijeno" (ala Xiaomi model poslovanja 🤣). Da napomenem da nisam ljubitelj velikih satova, sad imam Huawei Fit 3.

Watch 11, WiFi. Eventualno Watch 10, ako su još uvek na akcijama. U pitanju su praktično isti satovi sa istim SoC-om i jako sličnim specifikacijama.
Ko gleda Ultru, a zaista se bavi puno sportom, uzeće neki Garmin. Ko razmišlja o SE, moraće da pravi kompromis po pitanju dosta lošijeg ekrana.

Za tipičnog korisnika - Watch 11 je zlatna sredina, po OK ceni.

Pozdrav ljudi, gledam da uzmem ultra 2 ili series 11. Jel moze neko da posavetuje kakva je baterija u dnevnom koriscenju? Trenutno imam garmin 7 fenix i znam da ce baterija da bude gora, zanima me generalno u obicnom koriscenju kakva je baterija.

Online vidim razne rezultate, ja bih ako moze barem 48h da izdrzi bez punjenja, jer garmin trenutno radi barem 18 dana pa je tesko opravdati 🙂

Meni 9 i 11 trajali 48h,tj 11 jos uvek traje😂. Sve je popaljeno da radi non stop plus svaki dan oko 45 min kad i gps i merac pulsa rade neprekidno. To je moje koriscenje. Upljen lift to wake i kad spavam,ne pali se displej. Nemam vremensku na satu a ona zahteva stalnu lokaciju.

hypertension sad radi, ali meni nikako nije jasno šta radi 🙂

18 naspram 2 dana, matematika je jasna. nema tih para

18 naspram 2 dana, matematika je jasna. nema tih para
Koristio sam vise smart satova, huawei watch GT serije, mi watch band, itd. Garmin ima najbolju bateriju, ali zato sto je apple takav kakav jeste odredjeni featuri ne rade ili ne postoje.

Primera radi - hrv nece da se syncuje sa garmin connect na apple health (dokumentovano); hypertension i ecg nema na garminu.

Sat kao sat mi je dobar, bateriju uvek zaboravim kad sam zadnji put punio, 15% znaci "jos par dana baterije". Kad bi sve bilo lepo ne bih trazio zamenu, ovako - moram da uporedjujem i da vidim jel vredi promeniti 😄

Cak i onaj "stari" huawei watch gt2 koji otac sada koristi traje oko 10 dana baterije, jedini feature koji mi odatle fali jeste mikrofon, gde mozes da se javis na samom satu ako je u bluetooth rangeu telefonu. To je odlican feature koji bih voleo na garminu.

Posto sam imao gt2 pro ili kako se zvao pa mogu komentarisati. Dzaba mu baterija i godinu kada kada je to bila igracka ,za tadasnji aw6 koji sam imao. Prosto smesno uporedjivati trabanta i Bentlija. Ako je baterija prioritet,bezi od Apple-a. Ne znam zasto su oni tako nesretni sa tomm baterijom. Meni ne smeta, ozbiljna sprava je pitanju pa sam spreman da ga punim svaki cas.

Za one koji imaju ultra 2 ili ultra 3 - koliko vam baterija traje? Generalno me zanima bez AOD koriscenje 😄

Za one koji imaju ultra 2 ili ultra 3 - koliko vam baterija traje? Generalno me zanima bez AOD koriscenje 😄

3ica
3-4 dana, kako kad.
Ekran palim na pip.
Brightness na minimum, contrast preko acc. ukljucen.

1774959405457.png

Da li je neko imao problem sa Apple Watch SE 2 generacija (40mm)

Uredno radio na iphone 11, nakon setup-a novog iphone 16, bez brisanja starog iphone 11, sat se raspario sa 11ice i prilikom pokusaja uparivanja na 16 (kasnije i 11) odmah prilikom pokusaja uparivanja trazi update (11.6.2), prodje download, preparing, i kod verifikacije izbaci gresku da nije konektovan na internet. Trenutno, jedino moze da se upari sa iphone X, i tu ne trazi update, ima dostupan update (9.6.4) koji isto ne prolazi verifikaciju

Da ne brljavi zbog bekapa sata koji je ko zna koje verzije? Da probas bez bekapa,cisto podesavanje?

Jednom sam zaboravio da ga rasparim i pravio mi je problem ali se ne secam kako sam resio. Ili iz one aplikacije app support sam ga izbacio ili iz find my,da me ubijes ne znam.

Nazad
Vrh Dno