Temu..
Malo sam probrao ponudu, i mogu reci da sam bas bas zadovoljan
Koja su ti podesavanja.aod? Brightness? Svi health feature upaljeni? Background refresh?Baterija je brutala, meni 5 dana brz problema
Da li se Vama preko noći upali sam low power mode i samim time dok se ne nosi ne troši bateriju
Bez aod, osvetljenje auto, sve health rade, background refresh ugasen kao i na iphone i sve radi kako treba.Koja su ti podesavanja.aod? Brightness? Svi health feature upaljeni? Background refresh?
Koristio sam vise smart satova, huawei watch GT serije, mi watch band, itd. Garmin ima najbolju bateriju, ali zato sto je apple takav kakav jeste odredjeni featuri ne rade ili ne postoje.18 naspram 2 dana, matematika je jasna. nema tih para
Vidim da si presao sa 1 na 3, jel ima neke vidljive razlike?3ica
3-4 dana, kako kad.
Ekran palim na pip.
Brightness na minimum, contrast preko acc. ukljucen.
Pogledajte prilog 533927
Nisam presao, ovo mi je prvi apple sat.Vidim da si presao sa 1 na 3, jel ima neke vidljive razlike?
Bez bekapa, probano i na skroz cistom telefonu sa novim account-om...Da ne brljavi zbog bekapa sata koji je ko zna koje verzije? Da probas bez bekapa,cisto podesavanje?
Da odgovorim sam sebi 😉 90% je problem sto je na satu promenjen ekran, i nije stavljen originalni vec zamenski (to saznah tek posle svih mogucih proba)Bez bekapa, probano i na skroz cistom telefonu sa novim account-om...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari