Šta je novo?

Apple Watch

Braćo imali/imate SE2 od fonlyja na ananasu za 23k, ako ste imali vaucer od 3 izlazio je na 20…

uh al je ruzan case, hbt ko da ciglu nosis na zglobu 🙄

Narandzasta bling,bling 😁

A koja je svrha dati poklon od 1000€ koji će vremenom gubiti na vrednosti a u nekom trenutku postati i beskoristan (da ne kažem bezvredan, uvek može trade-in😉). Sat kao poklon je standard, ali mislim da AW nije ta vrsta poklona...ako se razumemo

Covek voli Apple uredjaje, zasto da ne. Cena je nebitna, omogucio mi je da poklonim vise od 100 laptopova i PC konfiguracija deci ciji roditelji nisu bili u mogucnosti da im kupe iste. Dobio je na poklon i jednu 9070XT.

Da se razumemo, nemam ništa protiv, ali kad bih poklonio nekom nešto od npr 1000€ voleo bih da to ima neku trajnu vrednost, ne mislim samo na materijalnu.

Apple Watch 3 ultra i Spigen, poklon za kolegu. Baš se lepo obradovao.

Lep poklon. Ja sam se obradovao kad mi je zena kupila Ultra 1 i sad Ultra 3, vise nego da mi je kupila sat neki iste vrednosti.
Elem ne znam jel sto uzimaju ljudi black, zbog ogrebotina, ja sam nosio Ultra 1 natural i dosta puta sam zna oda ga lupim o sto, ivicu zida etc, nikad nije puko. A ni ogrebotine ako ima ne mogu da vidim.
Takodje neka kolega proveri za tu spigen narukvicu koji je coating radjen dal je diamond, jer onda moze da osteti safir staklo / da izgrebe, bar je to slucaj sa black milanesi vs natural milanesi, koji ne grebe staklo.

Drugo ova dodatna zastita, ja to vidim mozda u upotrebi kad je u teretani ili ako je gradjevinac 😀 Najlakse i najbolje neka kupi apple care+ za njega i ne misli dve godine i duze ako nastavi posle dal ce baterija da mu rikne ili da ga polomi. Obzirom da je dobio poklon od 1000e, moze da uzme sebi AC+ koji ce ga kostati mozda 129$ za dve godine ili 6.49$ mesecno.

AC+ sam mu odmah uzeo na 4 god za 39e, akcija uz sat u Harvey Norman.

Jel koristi neko assistive touch opciju na uw3 ?
Ako je odgovor da, da li vam se desava da se ova opcija random iskljuci kada baterija padne izmedju 40 i 30% ?

Ima li neko da je prešao sa Ultra 2 na Ultra 3? Ima li neke razlike? Tražim sebi razlog za zamenu. Da li je vibracija jača ili ista?

Rekao bi bolji cip da je najbitnija stvar.

Ima li neko da je prešao sa Ultra 2 na Ultra 3? Ima li neke razlike? Tražim sebi razlog za zamenu. Da li je vibracija jača ili ista
Nema razloga niti razlike. Jedino ako si sahranio bateriju na trenutnom satu.

Koliko se sećam sa prezentacije novo je jedino 5G i satelitska komunikacija, sve ostalo od softverskih unapredjanja je došlo i na pro 2. Ni ja ne vidim neku razliku opravdanu za prelazak.

Upravo tako. Ja sam juče zamenio UW1 za UW3 u Epl prodavnici ali moja baterija je već bila ispod 80% kapaciteta.

Ja bi dodao i s10 cpu na ultra 3 vs s9 na ultra 2
LTPO3 OLED na ultra 3 koji ima support za 1hz per second ili ti kad koristis AOD i spusten ti sat svake sekunde otkuca kazaljka. Takodje bolji ugao vidljivosti u odmosu na ultra 2.

Svakako nije boost veliki sa ultra 2 na 3. Al je meni bio ogroman skok sa ultra 1 na 3, mada mozda sam mogo da izdrzim jos godinu dana al me nervirala baterija…

Pozdrav, godinama sam koristio Samsung satove, a ove god presao na iPhone, pa se mora promeniti i sat.
Za pocetak sam zainteresovan za Watch Seriju 10/11 46mm, (vidim da su satovi skoro pa identicni, a 10-ka se nalazi vec za 300e, sto je opet jeftinije nego li Ultra prve generacije), planiram da preskocim Ultra3, pa mozda nesto i promene sledece god sa novom 4-kom, ovako su mi svi isti, pa i u velicini ekrana minimalane razlike 0,04-0,06”.

E sad, ja sam koristio robusne Samsung satove, 6 Classic 47mm, Ultra itd… plasi me da nije Watch 10/11 mali u odnosu na pomenute modele koje sam koristio, a opet vidim da Apple 46mm ima dosta veci ekran od bilo kog Samsunga… jedino oko te velicina samog sata… da ne napravim gresku, ili da idem direktno na Ultra model neki.. (mada po YT snimcima su mi 46mm lepsi od Ultre, nekako izgleda kao da je ekran preko celog sata, sa mnogo malim ivicama)
Dajte neki predlog 🙂

Poslednja izmena:
Ja sam direkt otisao na ultru. Sat je brutalan. Baterija traje 4-5 dana, brzo se puni kad ti treba.
Uzeo sam onaj multi dock 3 u 1 za punjenje (telefon, sat i sluske). Uzeces i sluske posle sata 🙂
Najbolje je da odes negde i da pogledas i isprobas.

Pozdrav,
Nosim vec par godina apple watch 8, uzeo bi sada ultra 3. Uzeo bih crni, razmisljam kako ce da se ponasa sa ogrebotinama u odnosu na silver. Takodje, razlika u ceni kod uvoznika i ovako na kp je 30k, jedino sto je kod uvoznika garancija 2 god, da li se isplati?

Rekao bi bolji cip da je najbitnija stvar.

Šta će mu na satu bolji čip? Eventualno ta bolja potrošnja, uz izmenjenu metodologiju merenja, ali za to verovatno ne treba novi čip 😀

Pozdrav,
Nosim vec par godina apple watch 8, uzeo bi sada ultra 3. Uzeo bih crni, razmisljam kako ce da se ponasa sa ogrebotinama u odnosu na silver. Takodje, razlika u ceni kod uvoznika i ovako na kp je 30k, jedino sto je kod uvoznika garancija 2 god, da li se isplati?

Guglaj koliko se crni grebe. Loša je varijanta.

Pozdrav, godinama sam koristio Samsung satove, a ove god presao na iPhone, pa se mora promeniti i sat.
Za pocetak sam zainteresovan za Watch Seriju 10/11 46mm, (vidim da su satovi skoro pa identicni, a 10-ka se nalazi vec za 300e, sto je opet jeftinije nego li Ultra prve generacije), planiram da preskocim Ultra3, pa mozda nesto i promene sledece god sa novom 4-kom, ovako su mi svi isti, pa i u velicini ekrana minimalane razlike 0,04-0,06”.

E sad, ja sam koristio robusne Samsung satove, 6 Classic 47mm, Ultra itd… plasi me da nije Watch 10/11 mali u odnosu na pomenute modele koje sam koristio, a opet vidim da Apple 46mm ima dosta veci ekran od bilo kog Samsunga… jedino oko te velicina samog sata… da ne napravim gresku, ili da idem direktno na Ultra model neki.. (mada po YT snimcima su mi 46mm lepsi od Ultre, nekako izgleda kao da je ekran preko celog sata, sa mnogo malim ivicama)
Dajte neki predlog 🙂

Watch 10 je dobar, ali zaobiđi tzv. Jet Black boju.

Zbog brzine i potrosnje i za to mu bas treba novi procesor.😉

Morao sam ponovo da proverim da li je topic o Apple Watch-u 😀

i potrosnje i za to mu bas treba novi procesor.😉

Here’s what Apple says:

• Series 11 (24h test): 300 time checks, 90 notifications, 15 min of app use, a 60-min workout with music playback, plus 6 hours of sleep tracking.
  • Series 10 (18h test): 300 time checks, 90 notifications, 15 min of app use, a 60-min workout with music playback. No sleep tracking included.

Nazad
Vrh Dno